Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 70k גג.

הרכב שמשך אותי זה הספארק, עשיתי עליו נסיעת מבחן והיה בסדר גמור.

אני רוב הזמן נוסע בתוך העיר, לעיתים קרובות-רחוקות עושה נסיעה של עד 80 ק"מ מחוץ לעיר (כולל הלוך וחזור).

עם זאת, חלק מחברות הליסינג נכון להיום יש הצעות על רכבים משומשים, 2008,כגון דייהטסו, מייקרה, סוויפט, ומזדה 2 גם מחיר של הספארק, ולעיתים גם נמוך ממנה.חברות הליסינג מציעות אחריות על הרכב למשך שנה, עם ספר טיפולים וכד".

בשבילי דילמה לא פשוטה, מאחר ויש אפשרות שאשנה עבודה ואז רוב נסיעותי תהיינה מחוץ לעיר, ולכן אולי עדיף משומשת במצב טוב, או שעדיף את הספארק בכל מקרה.

תודה

פורסם

אפשר לרכוש מכונית מצויינת ומצב מצויין ב70K

למה לקנות מחברת ליסינג רכב? אתה תפסיד על הרכב בעת מכירה, וכן רכבי הליסוניג רובם ככולם עברו התעללות קשה ולרובם בלאי גדול מאוד!

לא חסרים רכבים בשוק המשומשות, מה גם ששוק יד 2 נמצא בתקופה בה מחירון הרכב לא ממש רלוונטי וכך קונה יכול לרכוש רכב יד ראשונה במצב טוב במחיר נמוך מהמחירון.

• תוכן חדש...