Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה לעשות כל אחד אני מדבר איתו אומר לי משהו אחר.

לי באוטו יש סאב של 2000 RMS ומתי שהוא דופק יש נפילה אז עכשיו ככה האם לשפר את האלטרנטור או לחבר עוד במצבר או קבל יותר חזק (כרגע 10 פרד). אולי יש פה חשמלי רציני שיודע איך לטפל בבעיה.

פורסם

איזו נפילה בדיוק ? כמעט בכל בום חזק של סאב המתח נופל קצת.

לכמה הוא יורד אצלך בבומים ( כשהרכב מונע וגם כשלא ) ? איזה רכיבים נוספים יש לך במערכת ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מדובר בלנסר 2004 1600 סמ"ק. סך הכל 2800 RMS המגבר של הסאב הוא 2000RMS והרמקולים 800RMS.

הסאב הוא STROKER 12, הרמקולים כרגע זה לא משנה. ואני מדבר על נפילות שאני מגיע למצב שאני לא רואה כלום בלילה בגלל הסאב אז לא הייתה לי ברירה עברתי לקסנון (רואים הרבה יותר טוב ואין נפילות) ויש לי אישור לזה אבל אני יודע שהסאב יכול יותר.

פורסם

וואו... אתה ממש משהו!

תגיד, שמעת פעם על דבר כזה שנקרא אלטרנטור?

אוקיי, התפקיד שלו בשרשרת המזון הוא להזין את המגבר המפלצתי שיש לך...

אז איך לעזאזל אתה עדיין נוסע עם אלטרנטור מקורי??!?!?!? :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי עכשיו. בטח גם התקינו לך את המגבר עם סט של 8 גייג'!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני מכיר בנאדם שבגלל המגבר שלו היו לו גם נפילות בטורים, ולפעמים גם נכבה האוטו-הוא היה זולל חשמל מכל חור שהיה אפשר :lol:

תשדרג את מערכת החשמל, ותיראה שהכל יסתדר.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הקבל כרגע לא באמת עושה שום דבר מועיל, קודם תמצא פתרון לאלטרנטור, ותשקול להתקין מצבר ג׳ל (אתה יודע למי לפנות).

אם זה מגיע למצב שבלילה אתה בקושי רואה משהו אז סימן שהנפילות אינם כאלה קטנות, כל ירידה מתחת ל11-10 וולט זה כבר מסוכן לא רק לאלטרנטור אלא גם למגבר.

פורסם

יש לי חבר עם נפילות מתח שמגיעות ל- 8 וחצי וולט כשהרכב מונע עם מצבר חדש, ו .. ואללה הכל עובד בינתיים :lol: .

פורסם

8 וחצי וולט?! וככה אתה נותן לו לשמוע מוזיקה? P:

אני יודע שהרבה מגברים נכבים מתחת לי 10-9 וולט. מגבר לא פראייר יש לו! אבל זה לא בריא ;)

פורסם

מגברים של הייפוניקס, ואני לא נותן לו לשמוע ככה- אמרתי לו, והוא מכיר היטב את הבעיה, רק שבינתיים הוא לא עושה איתה כלום.

:roll:

פורסם

רוב הזמן הוולט על 10 ולא נכבה לי כלום. המליצו לי לחבר מצבר ג'יל אבל אני לא יודע אם זה מספיק אני פוחד שאם אני יחבר אלטרנטור חזק זה ישרוף לי חוטי חשמל באוטו ואז באמת יש בלאגן.

פורסם

אני מצטער, אבל אני הולך להיות בוטה עכשיו.

מה אתה מטומטם?!

מה אתה חושב שאתה הראשון שמחליף אלטרנטור גבוה זרם?

איפה אתה חי?! ביררת בכלל משהו לפני שקנית את הסאב והמגבר? כמו מה למשל?

כמו:

האם צריך לשדרג את מערכת החשמל ואם כן אז מה בדיוק?

אלטרנטור?

3 הגדולים?

מה אתה אומר???

האם צריך או חייב להחליף מצבר למצבר פריקה עמוקה (מצברי ג'ל למיניהם, שאגב יש לשים לב האם הם מצברי פריקה עמוקה בכלל!!!)???

אתה מפחד שישרפו חוטי חשמל??? נוווו באמת! ומה אתה חושב שקורה כשאתה מנסה להזין 50,60,70 אמפר מסכנים שהמגבר מקבל?

אתה גומר את המגבר ככה! עדיף 50 אמפר ב14 וולט מאשר 90 ב10וולט, אתה יודע מה אפילו 100.

רק בגלל המתח הנמוך שהוא יותר מסוכן למגברים מאשר זרם נמוך.

*** אל תיקח את זה אישית! אני פשוט מגלה רמה חדשה של טמטום בארץ של מתקינים ואנשים שקונים דברים באלפי שקלים ולא מבררים בכלל איך להשתמש בדברים האלה.

ויותר מעצבן מזה זה המתקין באפס שקל שהתקין לך את זה ולא אמר לך דחוף דחוף להחליף אלטרנטור ואולי גם מצבר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...