Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוז שנשרף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי זוג מגברים 1200W שעובדים על כבל אחד 8G .

לאחרונה הגברתי עוד מס' רמקולים וכתוצאה מזה בשירים מסויימים הפיוז הראשי שהולך למצבר פשוט מפסיק לעבוד.

זאת אומרת שהוא לא נשרף אלא מפסיק לספק 12V אלא 2V.

רציתי לדעת איך ניתן לפתור את הבעיה, האם הוספה של כבל תפתור את הבעיה?

:wink:

יפני זה הכי אחי

פורסם

פיוז לא מפסיק לעבוד, תבדוק שהמגבר/ים לא נכנס/ים לפרוטקשיין, נסה להוריד מעט מהגיינים,

יכול להיות שהמגבר מתאמץ ונכנס לפרוטקשיין, פיוז לא מפסיק לעבוד, או שהוא מעביר מתח, או שהוא נשרף ואז לא עובד מתח בכלל.

פורסם

2 המגברים לא נכנסים למצב הגנה.. הם לא מקבלים מתח.

כאשר הפיוז מסיים את חייו ( בעיקר אחרי שמיעה מוזיקה בעוצמה גבוה מאוד שכוללת באסים )

המגברים מפסיקים לעבוד . המינוס שלהם מראה 12 - הריימוט מראה 12- ה+ מראה 1.9V !

אחרי החלפת פיוז המגברים חוזרים לעבוד , חשוב לציין שהפיוז שכביכול נשרף אינו נשרף אלא פשוט מפסיק להעביר מתח שמעבר ל2V.

יפני זה הכי אחי

פורסם

ה1.9 וולט שאתה מקבל על הפלוס של המגברים מגיע דרך הרימוט.. הפיוז נשרף כי הוא בטח בערך של 60 אמפר, יש לך 2 מגברים שמושכים ביחד כ80-90 בעומס ואולי יותר (מגבר 4 ערוצים בסיסי מוגן על ידי פיוזים של50-60 אמפר). הכבל 8 גייג׳ הזה בהחלט לא מספיק ל2 מגברים. תחליף ל4 או 2 גייג׳ ותתקין פיוז של 80-100 אמפר. תשדרג גם את המינוסים של המגברים למשהו יותר עבה, ותוודא שהם מחוברים בנקודה בריאה על השלדה.

דיוויד

פורסם
ה1.9 וולט שאתה מקבל על הפלוס של המגברים מגיע דרך הרימוט.. הפיוז נשרף כי הוא בטח בערך של 60 אמפר, יש לך 2 מגברים שמושכים ביחד כ80-90 בעומס ואולי יותר (מגבר 4 ערוצים בסיסי מוגן על ידי פיוזים של50-60 אמפר). הכבל 8 גייג׳ הזה בהחלט לא מספיק ל2 מגברים. תחליף ל4 או 2 גייג׳ ותתקין פיוז של 80-100 אמפר. תשדרג גם את המינוסים של המגברים למשהו יותר עבה, ותוודא שהם מחוברים בנקודה בריאה על השלדה.

דיוויד

לפי דעתך קבל יפתור את הבעיה הזאת?

יפני זה הכי אחי

פורסם

וואוו לא ציפיתי לשאלה הזאת..

קבל לא יפתור לך את הבעיה, זה רק יחמיר את המצב. תעשה את מה שרשמתי לך, תתחיל עם פיוז יותר גדול. אבל תשדרג את ה8 גייג׳ הזה ומהר!!

פורסם

אני פשוט לא יכול להתאפק, אז איתמר תצטרך לסלוח לי!

אבל- :rofl::roflmao::rofl::roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :rofl: :rofl: :rofl::roflmao::rofl::roflmao::rofl::roflmao::biglaugh: :biglaugh: :biglaugh::roflmao: :roflmao: :rofl::turn-l:

לא יאומן פשוט. בחורצ'יק, פותח השרשור, תקשיב לי טוב. כל כך הרבה פעמים בפורום עלתה בדיוק השאלה הזאת אם רק היית טורח לעשות חיפוש. עזוב את זה, לא מדבר על זה בכלל! בחור פה בשם REZO נתן לך את העצה הכי טובה שאתה יכול לקבל ואני לא בטוח שקראת את ההודעה שלו בכלל רק ציטטת אותה.

אם כן קראת אותה, אז תנחומיי כי אתה כנראה ממש מתקשה בלהבין, זה לא בושה לא להבין, סתם שתדע.

היית שואל היינו עונים, כמו שקרה עד עכשיו! מדהים, לא???

אם היית קורא את ההודעה שלו לא היית רואה אזכרה למילה קבל בשום צורה, אז בוא תסביר לי איך הגעת לזה?!?

מעניין אותי לדעת, חשבתי אולי אני מטומטם או משהו, אולי פספסתי משהו. כנראה שלא...:roll:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

לא שאני מפקפק במה שהוא אמר, אבל פשוט המוכר אמר לי שכדי למנוע מצבים כאלה צריך להוסיף קבל ולהחליף את הפיוז.

בגלל זה שאלתי שוב כדי שאולי אני לא יפספס משהו

יפני זה הכי אחי

פורסם

רוב המתקינים והמוכרים בימינו אין להם טיפת ידע בעולם האודיו, כל מה שהם מכירים זה פיוניר קנווד וסוני, קבלים תיבות אטומות עשויים מקרטון וחוט 8 גייג׳ סיני.

אל תסמוך על מילה של המוכר באוטו דיפו בחיים. קבל אך ורק עוזר כשמערכת החשמל בריאה(מנקה את החשמל מרעשים ולפעמים עוזר בתפוקת באסים) אבל הוא לא מונע נפילות מתח, כי קבל בעצמו צורך ממערכת החשמל. והבעיה אצלך היא לא רק נפילת מתח, אלא תשתית חשמל שלא תואמת למערכת.

• תוכן חדש...