Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
skywoker בוקר טוב,

הרכב מטופל כעת במרכז השירות.

מומחים טכניים מהנהלת צ'מפיון מלווים את התיקון, ונעשה כמיטב יכולתנו להביא לפתרון במהירות.

לבנתיים ניתן רכב חליפי.

אני כמובן אמשיך לעדכן אותך טלפונית.

יום טוב,

אורית ברכה

שירות צ'מפיון מוטורס

בתור לקוח של צ'מפיון יש לי אוזן קשבת לכל הבעיות שיש לאנשים שמחזיקים ברכבי הקונצרן, חברה שם בצ'מפיון נראה לי שכדיי שתעשו סדר בדברים, ותקחו אחריות כאשר ישנן בעיות!

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לך אורית,

ברצוני להתלונן (גם כאן) על השירות המחורבן, הזוועתי, האיטי והחסר מקצועיות במוסך המרכזי של שקודה (שעבר ברמת החייל / כיום במתחם החדש בפתח תקווה).

ממוסך עם יועצי שירות לבביים ואדיבים, עם שירות מקצועי ונעים, גם מצד ההנהלה - זה הפך להפך המוחלט בצורה קיצונית.

אני לא היחיד שסובל שם משירות לקוי, יחס חסר כל ביקורת, זמן המתנה ארוכים וחסרי טעם וגישה מזלזלת מצד מנהל המוסך - וזאת אחרי אין ספור תלונות ופגישות עם כל אדם הקשור בדרך כזו או אחרת למחלקת שירות לקוחות / הנהלת מוסכים.

למען ההגינות - דברים הללו לא היו בתחילת דרכו של מנהל המוסך ובטח שלא קרו אצל מנהל המוסך הקודם (שכיום עובד בבונדד). אם קשה לו לשמר לקוחות וותיקים, כנראה שמקומו לא שם....

מוסך שמכיר בתקלות ולא יודע לפתור אותן, או פותר (חלקית) תוך כדי גרימת נזקים אחרים לרכב - הוא רחוק מלהיות מקצועי, וזה משהו שקשה לכם להבין, אחרת אותו אדם העומד בראשות המוסך - לא היה עומד בו יותר והיה נמצא לו מחליף ראוי מכל בחינה.

יתרה מכך, מנהל מוסך שאינו לוקח אחריות על מעשיו וגורם לנזק חיצוני ברכב (פגיעות פח / שריטות / מעיכות) ומאשים את בעלי הרכב - לאחר שעות שלא נגעו בו / שבועות שעמד במוסך, הוא חוצפן, חסר אחריות וגס רוח. ועל החוצפה הזו אף אחד לא פיצה אותי.

אם תרצה לשמוע את הסיפורים המלאים ולא על דפי הפורום בפהרסיה - את מוזמנת לצור איתי קשר בפרטי או במייל,

אז גם אוכל להסביר לך את הוותק המשפחתי שלנו מול צ'מפיון ומול שקודה (בעיקר), אם זה באמת מעניין אותך - כלקוח מאוד וותיק וסופר מאוכזב מהמוסך ומהשירות הפסול הניתן בו בתקופה האחרונה (בשנה וחצי האחרונה).

אציין לחיוב את מוסך "אוטובדק" - יופי של מוסך. ממליץ לכל הבעלי השקודות שכאן להפוך אותו ל"מוסך הבית".

זה מתחיל בשירות אדיב, אישי, אנושי ומבין - וממשיך למקצועיות אמיתית והמון הבנה. והפלא ופלא - גם זמני ההמתנה קצרים ביותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום רב,

מרכז שירות סקודה התנהל תקופה במבנה זמני ברמת החייל בתנאים לא קלים.

אנחנו משוכנעים כי הסניף המתקדם שנבנה בפ"ת יאפשר מתן שירות איכותי ומקצועי, שהרי זו מטרתנו.

האירוע שאתה מתאר מחייב בדיקה,אני משוכנעת שניתן יהיה לטפל בדברים לשביעות רצונך.

נא שלח אליי מס' טלפון ומס' רישוי בהודעה פרטית.

תודה,

אורית ברכה

שירות צ'מפיון מוטורס

פורסם

אהלן

יש פתרון לכל ה vw / audi /skoda בירושלים

יש מוסך מורשה של vw גרמניה (יש קישור שמאשר את זה , פשוט לחפש פלסטין לא ישראל )

הם הרבה הרבה יותר מקצוענים מצ'מפיון (למרות שהם ערבים)

הם אלופים באבחון בעיות ופתרונן

הם זולים בסביבות 35%-40% מצ'מפיון

והחלקים 100% מקוריים אני ראיתי את המחסן בעיניים שלי

לדוגמא סט קבלים הצטה מקורי (מהמפלג לפלגים ) עולה בצ'מפיון 480 ש"ח לפני מע"מ ולפני עבודה

ובמוסך מסרי עולה 250 ש"ח כולל עבודה וכולל מע"מ (קצת מצחיק ערבי עם קבלה)

קונסולה ראשית של החלונות עולה 550 ש"ח בצ'מפיון

במסרי 280 ש"ח

אני מחזיק גולף ג'נרישן מודל 2001 בכל השנים הרכב טופל בצ'מפיון עד רמת הבורג

הרכב שמור כמעט בקנאות,

לשירות ולמחירים של צ'מפיון אני לא חוזר

המוסך הזה נמצא בוודי ג'וז (לא להבהל אם תצטרך עזרה תעדכן אני יעביר לך את הפלאפון שלי )

http://www.volkswagen.com/vwcms/international_portal/virtualmaster/en.html

פורסם

מכתב להנהלת פולקסוואגן בגרמניה, כן גרמניה, אולי לא יתקבל בברכה, אבל יזכה לתשומת לב ראויה.

זה עובד.

גם על מחאת הקוטג' לא האמינו ותראה את תנובה היום.

בהצלחה.

פורסם
אהלן

יש פתרון לכל ה vw / audi /skoda בירושלים

יש מוסך מורשה של vw גרמניה (יש קישור שמאשר את זה , פשוט לחפש פלסטין לא ישראל )

הם הרבה הרבה יותר מקצוענים מצ'מפיון (למרות שהם ערבים)

הם אלופים באבחון בעיות ופתרונן

הם זולים בסביבות 35%-40% מצ'מפיון

והחלקים 100% מקוריים אני ראיתי את המחסן בעיניים שלי

לדוגמא סט קבלים הצטה מקורי (מהמפלג לפלגים ) עולה בצ'מפיון 480 ש"ח לפני מע"מ ולפני עבודה

ובמוסך מסרי עולה 250 ש"ח כולל עבודה וכולל מע"מ (קצת מצחיק ערבי עם קבלה)

קונסולה ראשית של החלונות עולה 550 ש"ח בצ'מפיון

במסרי 280 ש"ח

אני מחזיק גולף ג'נרישן מודל 2001 בכל השנים הרכב טופל בצ'מפיון עד רמת הבורג

הרכב שמור כמעט בקנאות,

לשירות ולמחירים של צ'מפיון אני לא חוזר

המוסך הזה נמצא בוודי ג'וז (לא להבהל אם תצטרך עזרה תעדכן אני יעביר לך את הפלאפון שלי )

http://www.volkswagen.com/vwcms/international_portal/virtualmaster/en.html

דווקא אני עובר שם הרבה בערב בתנור ואף פעם לא ראיתי וזה גם קרוב לבית

כנראה שאני אקפוץ לבקר שם בזמן הקרוב

פורסם

גם לי הייתה פעם גולף 2000 עם תקלה זהה.

(אבל הרכב שלי סבל משתי גניבות שכללו החלפת מחשב רכב, מה שככל הנראה לא השפיע על התקלה- ראה בהמשך ההודעה)

בכל מקרה במקרה שלי צ'מפיון קיבלו אישור קידוד מחדש של האימובלייזר המקורי מ VW בגרמניה

וזה (למיטב זיכרוני) פתר את התקלה- כנראה הבעיה הייתה שהמפתח פשוט נשחק מרוב שימוש

והאיבולייזר לא זיהה אותו.

תנסה לעבוד עם המפתח הרזרבי (שהוא ככל הנראה לא שחוק) ותראה אם התקלה נעלמת.

אם כן- אז הבעיה במפתח השחוק.

• ספונסר פורום
פורסם

אם נשבר לך בסופו של דבר אתה מוזמן להגיע אלינו לפתרון סופי של התקלה .

אני מבטיח לך שתצא מרוצה.

והנזק לכיס יהיה פחות כואב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אם נשבר לך בסופו של דבר אתה מוזמן להגיע אלינו לפתרון סופי של התקלה .

אני מבטיח לך שתצא מרוצה.

והנזק לכיס יהיה פחות כואב .

כרגע המוסך עובד על האוטו ולפי שיחות הטלפון לא נראה שיש התקדמות כלשהי.

אולי אצור איתך קשר אחרי סוכות בגלל שכרגע סידרו לי רכב חלופי אז אני לא מודאג שהבעיה תפתר מהר...

פורסם

אורית טרחה לבדוק מעט וחזרה אלי - ואם ציפיתם (כי אני לא) שאקבל תשובה הולמת על כל מה שעברתי - כמובן שטעיתם.

יפה מאוד שצ'מפיון פותחים להם יוזר, זורקים מאחוריו נציג או שניים, אבל אין תוצאות ואין רצון לעזור - את התשובות שקיבלתי שמעתי עוד קודם לכן מכל גורם אחר ש"ניסה" לעזור, ואין כאן שום דבר חדש.

כמה חבל שאין כאן רצון אמיתי או הבנה וניסיון לעזור ללקוח, בעיקר לקוחות שעברו מספיק ולא קיבלו את הפיצוי הראוי / פיצוי בכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האוטו שלי יצא היום מהמוסך.

נתקלתי בשירות אדיב ומקצועי (סוף סוף אחרי חודשים מרים) של בחור בשם אורן (דרגה גבוהה במוסך) וכמובן שאני מקווה שלא אצטרך לחזור אליו.

פורסם
אורית טרחה לבדוק מעט וחזרה אלי - ואם ציפיתם (כי אני לא) שאקבל תשובה הולמת על כל מה שעברתי - כמובן שטעיתם.

יפה מאוד שצ'מפיון פותחים להם יוזר, זורקים מאחוריו נציג או שניים, אבל אין תוצאות ואין רצון לעזור - את התשובות שקיבלתי שמעתי עוד קודם לכן מכל גורם אחר ש"ניסה" לעזור, ואין כאן שום דבר חדש.

כמה חבל שאין כאן רצון אמיתי או הבנה וניסיון לעזור ללקוח, בעיקר לקוחות שעברו מספיק ולא קיבלו את הפיצוי הראוי / פיצוי בכלל.

אני כתבתי ביום שלישי תלונה באמצעות אי מאיל לכתובת הבאה : [email protected] וכבר למחרת חזרו אליי והבטיחו תשובה וטיפול מהיר בפניה. אני אתן להם שבוע (נראה לי מספיק) לבדוק ולהשיב לי. ככל שאני לא אקבל תשובה עניינית, לא אהסס לפנות להנהלת קנצרת VW בגרמניה (לשמחתי אני שולט קצת בגרמנית).

אגב זהו נוסח פנייתי :

שלום רב,

רכשתי אצלכם רכב מסוג סקודה פאביה מ.ר. 73***65.

במועד רכישת הרכב בסוכנות בתל אביב, נמסר לי פרוספקט הכולל את מפרט הרכב שנרכש.

בהתאם למפרט לרכב אמורים להיות שני שקעים מסוג 12V, האחד בתא הנהג ושני בתא המטען.

אולם ובניגוד למפרט, לא נמצא שקע בתא המטען.

לכן, לפני כשבועיים פניתי בעניין זה טלפונית לשירות הלקוחות, האשר הובטחה לי תשובה במהרה.

למרבה הצער, עד ליום זה לא קבלתי כל תשובה?!?!

שנית, במועד מסירת הרכב, הובטח לי כי יישלח לביתי שובר לטיפול ראשון ברכב.

אולם, גם הפעם, הבטחות לחוד ומציאות לחוד. חלף כבר חודש ימים, ברם השובר בושש להגיע.

אחת הסיבות העיקריות שרכשתי את הרכב אצלכם, זו עובדה כי מדובר בנציג של קונצרן גרמני VW, אשר ידוע באיכות השירות שנותן ללקוחותיו.

התנהלותכם במקרה זה רחוקה מאוד מהמוניטין שרכב לעצמו קונצרן VW בגרמניה וברחבי אירופה.

הייתי מצפה מחברתכם בהיותכם נציגי קונצרן VW כי תאמצו לחיקכם את התנהלות והשירות של VW בגרמניה.

אבקש, איפוא, לקבל את התייחסותכם במהרה לאמור בפנייתי זו.

בברכה,

קיכל מיכאל, עו"ד

• תוכן חדש...