Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שיש לנו לוחץ שיתאים :)

העניין שאם כבר עושים את זה, אז אני רוצה לראות איך עושים. אבא שלי יעשה, ואולי אני אלמד משהו.

אתה יכול לומר רק מה בערך העלויות?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי החומרים בסביבות 200 ש"ח.

קח בחשבון ששום כבל מוכן שתקנה בשום מקום לא יגיע לרמה של כבלים כאלו, גם אם יטענו שאלה כבלים של סמיטריילר.

פורסם

ביצחק שדה מול הפרסי פחות או יותר ישנה חנות לאביזרי רכב שבעל החנות הוא דרום אמריקאי .

קניתי אצלו כבלים עצבניים עם קרוקודילים חזקים . עלה לי לא מעט אבל עושים את עבודתם נאמנה .

חפש בחנויות ותמצא - תבדוק שהקרוקודיל בעל קפיץ חזק ושהחוט עבה .

אל תתרשם מעובי הכבל היות וזה רק הגומי , לך לחיבור שלו ואז תראה את עוביו האמיתי .

עוד דרך לדעת אם הכבלים טובים זה להרגיש את משקלם , כבלים איכותיים שוקלים לא מעט .

פורסם

מנסיון. והכנתי לפחות 15 כבלים כאלו. בעבודה. לשימושים שונים.. (מכוניות / מלגזות/ מצברים ועוד)

כבל רתכת 16 מספיק לאורכים קצרים ועומס קל (מצברים קטנים)

כבל של 25 לעומסים כבדים. ואורכים של 5-7 מטר בכיף.

חשוב!! לבודד טוב את הידיות של הסט החיובי!! זה רק מועיל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הידיות = הקרוקודילים?

ועם מה מבודדים?

אם אני רוצה לעשות 7 מטר (לדוגמה במקרה שהרכב חונה בניצב ויש רכב מכל צד), בוודאות כבל של 25 יספיק? או אולי עדיף 35?

לא אכפת לי לשלם קצת יותר, ולקבל מוצר מושלם מבחינתי.

פורסם

ל - ל.כ. בצריפין יש כבלי התנעה מעולים מוכנים עולים כמאתים ומשהוא שקל.

להכין לבד יעלה יותר יקר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אביב אמר שהחומרים יעלו באיזור ה-200, ושאלה יהיו הכבלים הכי איכותיים שיש. גם אם זה יעלה יותר זה בסדר.

יש לך מושג על חנות במרכז שמוכרת את כל החומרים הדרושים?

פורסם

450 ש"ח הכוונה ל-7 מטר פעמיים?

אין שום סיבה ל-7 מטר. האורך מקזז את הקוטר העבה! כבל בחתך 25 ממ"ר באורך 7 מטר שקול חשמלית לכבל בחתך 12 ממ"ר באורך 3.5 מטר. בנוסף למחיר, כבל 25 ממ"ר באורך 7 מטר שוקל המון.

אני עשיתי לי כבלים באורך 3.5 מטר (הכבלים המוכנים מחנויות DIY הם פחות מ-2 מטר). במקום לוחץ הלחמתי את הקצוות ל"תנינים". איך מלחימים 25 ממ"ר? - מבער גז, והרבה משחת הלחמה ובדיל. יצא פצצה!

:turn-l:
פורסם

אני רוצה שהכבלים יהיו שמישים גם להנעה של רכב שחונה בניצב.

חנות במרכז שמוכרת את החומרים שאני צריך? מכיר?

ומישהו פה כתב לגבי בידוד של הכבל הפלוס, על מה מדובר?

• תוכן חדש...