Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלחמה לעולם לא מחליפה חיבור בלחיצה כאשר מדובר בזרמים גבוהים. מאחר ובמקרה של כבלי התנעה לרכב האמינות הנדרשת דיי נמוכה אפשר לחיות עם זה, אם כי חיבור בלחיצה עדיף משמעותית.

אני לא מכיר חנות שאפשר לקנות את הכל מלבד זיקה. 3.5 מטרים לכל כבל אמורים להספיק לך.

פורסם

אני לא חושב שלבידוד יש משמעות גדולה בהקשר של מגע מקרי כיוון שגם עם בידוד לפחות חצי מהידית חשופה.

המטרה היותר חשובה של הבידוד היא למנוע טעות בחיבור ולסמן את הפלוס והמינוס בהתאמה בשני הצדדים.

אתה בהחלט יכול לקנות בידוד מתכווץ, בעובי המתאים בצבעים אדום ושחור, ולשים אותו בחלק האחורי של הידיות.

פורסם
הכוונה שרכב ב' לא מניע ורכב מבחוץ הוא "התורם"

אז אפשר לעשות כבלים של 7 מטר (או 20:-D) ואפשר לדחוף את האוטו 2 מטר אחורה ולהניע עם כבל של 3 מטר.

:turn-l:
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הכוונה בבידוד הכבלים הוא עיטוף הידיות (מהקצה ועד החיבור קפיץ במרכז. )

מונע בעיות בעתיד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...