Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לי יש סיאט קורדובה מודל 1994 עם נעילה חשמלית מרכזית.

לפני כמה ימים נהרס לי המנעול בדלת הקדמית ימנית. הסימפטומים הם כאלה -

• המנעול לא נפתח יחד עם שאר הדלתות כאשר פותחים מרכזית (מדלת הנהג)
  • לא ניתן לפתוח את הדלת מבפנים (הכפתור מסרב לעלות), או מבחוץ (המפתח אינו פותח)
  • הדרך היחידה לפתוח את הדלת היא לנסות למשוך את הכפתור למעלה בכוח רב (למרות שהוא לא מתרומם), ובו זמנית למשוך את הידית מבחוץ... כלומר צריך לעשות את זה דרך החלון. וגם זה בקושי עובד

הייתי אצל מנעולן שניסה לסדר, ולא הצליח.

לפי מה שהוא הסביר - הבעיה היא לא במנעול עצמו, אלא במנוע שלו שמחובר לנעילה החשמלית. פשוט חלק מסוים שם "נתפס" ולא זז.

הוא בדרך כלל לא מתעסק במנועים האלו ולכן הוא אמר שעדיף ללכת למקום אחר. מה שהוא המליץ, זה לנסות לנתק את הדלת הזאת בלבד מהנעילה המרכזית.... כי לתקן את מנוע הנעילה יכול להיות עסק מסובך ויקר.

לא אכפת לי לנתק את הדלת מהנעילה המרכזית, פשוט שתיפתח / תינעל בצורה עצמאית.

השאלה היא איך/איפה אפשר לעשות את זה, איפה מומלץ לעשות את זה, וכמה כזה דבר צריך לעלות. אני באזור המרכז אגב.

אשמח גם להבין עוד קצת על הבעיה הזאת אם מישהו יודע להסביר.

תודה

• תוכן חדש...