Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל להחליף את האיביזה טורבו שלי ברכב יותר מפנק ונוח,ברור שאין מה להשוות מבחינת מנוע אבל מבחינת נוחות הרכב טוב בהרבה יותר.

איך המנוע שלו ביחס ל1.6 אחרים מבחינת כח?צריכת דלק?ואמינות?כי האמינות של טויוטה ידועה אבל חיפשתי קצת ביד 2 ואני רואה שלהרבה רכבים מהסוג הזה החליפו מנוע עקב תקלת יצרן או תקלות אחרות,התופעה הזאת מוכרת למישהו?והרכב הזה נמכר במחירון?תודה.

פורסם

אוקיי תודה לכולם!

כמובן שאני לא מחפש ביצועים כמו של האיביזה אבל שהרכב ייסע סבבה.

מה לגבי צריכת דלק?מה הנתונים האמיתיים בעיר?ומחוץ לעיר?בנסיעה רגועה כמובן.

וכן אני מחפש את הדגם המפואר וברגע שהאיביזה תימכר אני מקווה למצוא רכב כזה שמור עם קילומטרז נמוך...

פורסם

מחזק את הנאמר רכב פשוט מעולה, נוח,מפנק ואמין! חוץ מהטיפולים התקופתיים לא נתקלנו בשום בעיה, מה שכן לאחי יש את הדגם GLI שנת 2004 אחרי 100K ק"מ נדלקה המנורה הצהובה המעצבנת של המנוע מה שקורה בדגמים בשנתונים 2003/4.

תחפש לך באחת 2005 אחלה אוטו בהצלחה :)

פורסם

היתה תקלת יצרן בדגמי טויוטה קורולה RUNX בשנתונים 2003-4 , תקלה שנפתרה החל מדגמי 05 ומעלה.

אני מחזיק ב-RUNX השלישית שלי ממודל 2006 דגם LUXURY ומרוצה מאוד, ואכן האמינות המופלגת של טויוטה מוכחת, לגבי מחירון או לא, שוק המכוניות המשומשות הפרטיות רדום, ההיצע ענק ועולה על הביקוש כך שעיניין המחירון אינדיבידואלי לפי נתוני הרכב הנמכר.

על תחפש ביצועי איביזה טורבו ב-RUNX.

הרב אמין מאוד וזול לאחזקה, טיפולים יחסית זולים.

ממליץ על דגם ה-LUXURY המפנק(גג נפתח, מגנזיום, פנסי ערפל, ספויילר, ריפודים בהירים)

פורסם

היה ליקוי במנועי VVTI מהשנתונים 2001-2005 בכל הדגמים ולא רק בראנקס. אכן הוחלפו מנועים רבים (היבואן מעולם לא הודה בתקלה אולם מנועים חדשים הותקנו על חשבונו/חשבון היצרן במאות מכוניות גם שנים לאחר תום האחריות). אין לפחד מקורולה שמנועה הוחלף - נהפוך הוא המנוע שהוחלף היה מדגם מתקדם יותר וחדש לחלוטין.

ולעניין הדגם הספציפי - ובכן אחת המכוניות האמינות והחסכוניות בקטגוריה שלה. מנועי ה-VVTI בשילוב תיבת הילוכים אוטומטית מוצלחת זריזים מאד.

לראנקס יש שוק "חזק" ואקזמפלר שמור נמכר במהירות.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
היה ליקוי במנועי VVTI מהשנתונים 2001-2005 בכל הדגמים ולא רק בראנקס. אכן הוחלפו מנועים רבים (היבואן מעולם לא הודה בתקלה אולם מנועים חדשים הותקנו על חשבונו/חשבון היצרן במאות מכוניות גם שנים לאחר תום האחריות). אין לפחד מקורולה שמנועה הוחלף - נהפוך הוא המנוע שהוחלף היה מדגם מתקדם יותר וחדש לחלוטין.

ולעניין הדגם הספציפי - ובכן אחת המכוניות האמינות והחסכוניות בקטגוריה שלה. מנועי ה-VVTI בשילוב תיבת הילוכים אוטומטית מוצלחת זריזים מאד.

לראנקס יש שוק "חזק" ואקזמפלר שמור נמכר במהירות.

בהצלחה.

מניסיון של 6 שנים עם RUNX GLI משנתון 2005:

- הרכב הפגין אמינות מוחלטת, כניסה למוסך לטיפול חד שנתי ותו לא.

- זריז ביחס למשפחתומטית ממוצעת, בעיקר עקב שילוב גיר-מנוע מצויין.

- טיפולים ואחזקה זולים.

- ביקוש ערני מאד כמשומשמת כפי שציינו קודמי, אקזמפלר שמור יימכר תוך מספר שעות ובד"כ מעל מחיר המחירון.

- שמירת ערך טובה ומחיר גבוה (קונה בגבוה מוכר בגבוה).

לתשומת ליבך- מומלץ להעדיף RUNX משנתון 2005 ומעלה, לאחר מתיחת הפנים, הכוללת תוספת של איבזור כגון: מראה מונוכרומטית, 4 כריות אויר, מגבים עם חיישני גשם ועוד...

דבר אחרון וכפי שציין קודמי- עדיפות לדגם LUXURY המפנק (והקשה להשגה).

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...