Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלך בהחלט בזוי ולמצוא רכב עם ק"מ נמוך בתקציב זה גם הזוי.

מצטער, אבל במקרה שלך בהחלט עדיף ללכת על רכב אחר.

המלצה שלי - כנס ותתיישב בפיאט גרנדה פונטו. אתה תגלה מאוד מהר שהיא הרבה יותר מרווחת ממה שנראה לך.

אפשר כבר למצוא כאלה מהשנתונים המוקדמים, ידניות, בתקציב שלך - ויש גם כאלה במחיר לא רחוק ממה שיש לך ביד, בחברות ההשכרה.

פורסם

שקול אפשרות של אחותה התאומה ה 406 HDI.

מפורסמת בלוח יד 2 אחת עם 470,000 ק"מ לאחר שיפוץ גיר ועוד...

דורש 24,000 והוא גם גמיש.

להלן הקישור למודעה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=295&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=&Info=

שווה הצצה, לדעתי עדיפה מה C5 בגלל העדר מע' הידראולית.

ולטעמי העיצוב של ה 406 יותר יפה מה C5 דור I.

גילוי נאות:

אני מחפש תקופה 406 ידנית HDI או בנזין (עדיפות לדור II).

בשישי שעבר לקחתי C5 אוטומטית HDI לבדיקה במוסך מורשה, אפילו בעל המוסך הרחיק אותי מהרכב הזה בגלל שצפי הנסועה שלי לא מצדיק אחזקה של רכב מסוג זה קל וחומר בגרסת הדיזל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...