Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוט כינתה לקוח "הומו" - ותפצה אותו ב-15 אלף שקל

"מעריב": הוט נהגה לשלוח חשבוניות ללקוח תחת השם "רועי ההומו" ■ 6,000 שקל ישולמו על ידי הוט ו-9,000 שקל ישולמו על ידי נציגת השירות, שפוטרה ע"י הוט בעקבות המקרה.

התקלה תוקנה בסופו של דבר והוט העניקה לרועי 4 חודשי צפייה בחינם, אך הוא דרש פיצוי כספי. ימים ספורים לאחר השיחה עם הוט, הוא קיבל מהחברה שוב מכתב ובו כתוב "לכבוד רועי ההומו". :-P בשלב זה החליט לתבוע את הוט ב-100 אלף שקל, ובסופו של דבר הצדדים הגיעו לפשרה והוא יפוצה ב-15 אלף שקל.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000680218

:-P

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין למה מראש כתבו שהוא הומו על המעטפות.:roll:

ואני מוכן להתערב שחברה שלו פרצה בצחוק כשהיא ראתה את החשבוניות ולא בבכי כמו שכתוב שם.

אולי אמא שלו בכתה:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני כבר יומיים מתקשר לYES ומשגע אותם סתם על דברים לא הגיוניים (האנטנה משפריצה מים וכו)

הלוואי ואני יקבל חשבונית עם קללה XD

פורסם
...ועדיין לא הסכימו לנתק אותו. :lol:

LOLS...:lol: :lol: :lol:

אני מנסה למצוא משהו שנון להגיד, אבל כבר אין לי מילים.:lol:

יודע מה, יש לי.

איך הדוור ידע לאיזו תיבה לשים את המכתב בדיוק אם השם משפחה היה "ההומו"? בואו תסבירו לי את זה.

(אלמנטרי, ווטסון ידידי- לפי הנצנצים על שפתי התיבה, התמונה של ההוא מ"TWILIGHT" על התיבה, ושארית הכרית המעורבבת עם מסטיק בתחתית התיבה) :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ואיפה STIO שיסביר לנו למה בעצם הלקוח אשם?

לא מכיר את המקרה, אבל לא בעיה בכלל להשאיר את השם הפרטי של הלקוח ורק את השם משפחה לשנות לכינוי כלשהו - הדבר מתבצע בלחיצת כפתור וכל נציג יכול לעשות את זה תוך 5 שניות בדיוק.

במקרה הזה אותה נציגה כנראה שינתה את השם במערכת, וכשהלקוח קיבל חשבונית הוא קיבל אותה לפי השם שכתוב במערכת. מיותר לציין שהלקוח לא אשם, אבל גם החברה עצמה לא אשמה בגלל שנציגה אידיוטית אחת החליטה להשתעשע על חשבון אחד מהלקוחות, זה יכול לקרות בכל מקום ובכל חברה - ואני יכול להגיד שאני מכיר כבר כמה מקרים כאלה בכמה חברות שונות.

פורסם
איך הדוור ידע לאיזו תיבה לשים את המכתב בדיוק אם השם משפחה היה "ההומו"? בואו תסבירו לי את זה.

טוב, זה היה החלק הקל. הוא חיפש את הבית עם המיאטה בחניה.

3581117_f520.jpg

פורסם

אני יכול לקרוא לך אומו מעל גבי הפורום מול כולם, אם זה עושה לך טוב. כדאי לך לתבוע אותי, אולי תקבל את המיאטה (ואז באמת תהיה אומו)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני כבר יומיים מתקשר לYES ומשגע אותם סתם על דברים לא הגיוניים (האנטנה משפריצה מים וכו)

רגע, כבר חגגנו את ה1 בספטמבר. מה הוא עושה פה. עוד עם גישה לאוף טופיק :-o

פורסם
טוב, זה היה החלק הקל. הוא חיפש את הבית עם המיאטה בחניה.

3581117_f520.jpg

דריש אני חושב שהתכוונת למשהו יותר כמו זה:

images?q=tbn:ANd9GcSbOKXUEO3wNDuVDcu96jfwU0BBYR1HPD5Nle-3rwDFs5VHkQLR

שים לב שהכריות אוויר כבר ננשכו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הלקוח הזה באמת גייז, על מקרה כזה אפשר היה להוציא מבית המשפט הרבה יותר מ15K.

תזהר יכול להיות הוא גולש פורום ויתבע גם אותך על ההתבטאות הזאת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...