Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני - צודק, שטפתי את הרכב יום שלישי שעבר, הבעיה שאני גר באיזור בניה ומחנה את הרכב על חולות ולכן כל פתיחה מלווה לצערי בג'יפה.

הי ליאור, מה שלומך?

לגבי יחידת הראש אני ממש בספק שהיא בוא נאמר החוליה החלשה בשרשרת,

אני לא חושב שאם הייתי לוקח W505 או 836 הייתי מקבל תוצאה איכותית יותר.

גם לי היו חששות מהיכרות עתיקה עם מכשירי פיוניר כאלה ואחרים אבל מדובר ביחידה עם יתרונות כגון

חיבור SD-CARD ומהירות ממשק מהירה מאוד, למרות שאני פתוח לשינויים ומתישהוא לאחר הטיפול הקרוב ברכב שבו גם יוחלף דשבורד (כך הובטח לי ע"י החברה כיוון שהדבק התנתק...) אני יותר מאשמח לבצע ניסוי מול יחידה שעל הנייר "נחשבת" יותר.

לגבי הצליל גם סבלתי מנדודי שינה :lol: אחרי כל השרשורים בתקופה האחרונה לגבי פרוססורים, מה שעבורי הסתיים כקלף מנצח, אני פשוט לא מאמין שבשלוש דקות אני מגיע ל80-85% תוצאה , אם מקודם אמרו על הMS-8 שהוא מודל 20\80 (80% תוצאה ב20% זמן), אז זאת טעות איומה, מדובר ב0% זמן ו80% תוצאה, נותר לשבת על האקולציה ששם אני אמור לבזבז את ה20% הנותרים :idea:

אני לא אוהב לתאר במילים את הסאונד, זה נשמע לי פלצני משהו ואני יותר מאשמח במפגש כזה או אחר שתשב ותשמע אבל הפירוט של הסקינים מדהים, במה מעולה , לגבי הלויתן עושה עבודה מדהימה, כח ממש לא חסר.

במידה ואני אשדרג את המגבר זה יהיה לצמד מגברי CELESTRA RA שאני מאוד ., DUAL MONO+4CH.

מחר אני אעלה תמונות נוספוות., אשמח לענות לשאלות נוספות.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי אדי, רק לאחר שהעליתי את ההודעה ראיתי שלך, והתשובה היא לא, לא היה לי 9855 ולא RUNX.

בבעלותי הייתה יחידת ראש של אלפיין 9815 ופיאט פונטו בעבר הרחוק מאוד...

תודה על הפרגון

פורסם

אז אני חושב שאני יודע על מי מדובר אבל אני כמעט סגור על זה שאתה ישבת איתי באותו הרכב בהשמעה הזו.

בכל מקרה - פירוט אדיר ודיוק טונאלי מטורף זה מה שאני מצפה לקבל משרשרת החיול שנמצאת מאחורי הרמקולים שלך. אם להוסיף קצת - באס בשפע, מיד ברור וטוויטר רך ונעים על גבי הפירוט והדיוק.

מקווה שהסברתי את התוצאה שאני מצפה לה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בסמלון שלך יש IDMAX - יש קשר?

עם הסט הקדמי שאתה הולך עליו לדעתי להביא סאב של סקאן ספיק כבר יהיה להפוך את הסטאפ לרך מידי - הטעם שלי היה להביא האבוק 12 אינטש

:-P

צדקת, חתונה רביעית עם הIDMAX, אהבה חדשה ישנה, רק חבל שהוא כרגע נמצא בנפח מינימלי של 1.1 CF בתיבה אטומה, ב1.4 הוא נשמע משמעותית טוב יותר, לגבי האבוק היה לי בעבר, סאב מעולה וחזק אבל הID יותר לטעמי האישי.

המשך תמונות:

אין לי מושג מה הייתי עושה בלי הMS8, גם את ה20% כיוונים שנותרו אין לי כח\זמן לסיים. מדהים.

IMG_3646.jpg

IMG_3647.jpg

IMG_3649.jpg

IMG_3650.jpg

IMG_3652.jpg

IMG_3656.jpg

פורסם

פשוט לא יאמן איך הפלטות הגברה האלו נראות - מי המשוגעים שעושים דברים כאלה

:-P

יש לך הגברה פנטסטית, הלוויתן משפריץ כוח מרוב שיש לו עודפים והוא פשוט שקוף (במובן של סאונד) - תחשוב טוב לפני שאתה מוציא סכומים בכדי להחליף אותו, אתה עלול לגלות שאין לו תחליף במחירו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי תתחדש בנאדם, יש לך מערכת מעולה שהורכבה ע"י מתקין תותח ואני מאחל לך הרבה שעות של הנאה בפקקים. הזרע נתן פייט רציני בכמה שלבים בהתקנה אבל ישראל עם הרבה סבלנות מרוקאית ידועה (חח) הצליח להשתלט עליו. אני בעיקר מרוצה שבחרת לשים בסוף מכשיר יעודי ולא את אחד הטבלטים האלו שאם הזמן לדעתי היו מחרפנים אותך והיית חוזר בכל מקרה לדאבל דין.

עכשיו כמה דברים:

1. אם הייתי רואה רק את התמונות גם אני הייתי חושב שהפאנל לא ממש מתאים לדיפון אבל אחרי שראיתי בעיניים אני יכול להגיד שזה נראה איכותי, נקי ומתאים.

2. אם הייתם רואים את רועי כשהוא קלט שהמידבאס הענק הזה לא נכנס לדלת, הפרצוף שלו היה בערך כמו הפרצוף שלי כשציירו לי איברים שאמורים להיות מוצנעים בגוף על הקורות ברכב (לפני הבנייה ז"א) אז אני מאוד שמח שלא ויתרת ובעזרת ישראל הצלחת לשים את הרמקולים שאתה באמת רוצה, אחרת היית סתם מבואס מזה.

3. עוד לא ממש יצא לי לשמוע את המערכת מכוונת ועם מוזיקה שאני אוהב כמו שצריך אז אני מקווה שאתה מתכנן לתקן את העוול בקרוב. ההשמעה הראשונית הייתה טיזר רציני

3. אתה חייב להפסיק עם הרעש הזה "בלוווווווופ" של ה JBL, אתה מכור ואנחנו מתכננים לעשות לך intervention במוקטעה

4. אתה ואדי מזכירים לי את מובי דיק עם המגבר הזה שלכם :)

ועכשיו ברצינות, תהנה מהיצירה בנאדם, עם ההשקעה הזאת אין לי ספק שהכל נעשה מאהבה מופרזת לאודיו וכיף לראות כאלו פרויקטים.

פורסם
ואני מאחל לך הרבה שעות של הנאה בפקקים.

לא לא לא, לא טוב, פקקים זה אומר סל"ד נמוך וזה אומר פחות חשמל, רע מאוד :-P

ולעניינינו:

תתחדש! התקנה יפיפיה כאחד שראה אותה די מקרוב.

מורן:

אני חייב להגיד לך שהרבה זמן לא צחקתי כמו שצחקתי כשישראל סיפר לי על הפרצוף שעשית עם הציורים על הבניות :lol::lol::lol:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

פשוט מעולה- כל הכבוד לך ישראל, תמיד כיף לראות עבודות שלך !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

2. אם הייתם רואים את רועי כשהוא קלט שהמידבאס הענק הזה לא נכנס לדלת, הפרצוף שלו היה בערך כמו הפרצוף שלי כשציירו לי איברים שאמורים להיות מוצנעים בגוף על הקורות ברכב (לפני הבנייה ז"א) אז אני מאוד שמח שלא ויתרת ובעזרת ישראל הצלחת לשים את הרמקולים שאתה באמת רוצה, אחרת היית סתם מבואס מזה.

כנראה שלא ראיתה את פרצופו כשהוא לקח דרייבר שלי וראה שהוא כן מתאים לדלת. אך לאחר ששלחתי אותו לדרכו, אחרי שהוא הציע להחליף בין F1 לABS , פרצופו חזר לזה שראיתה. :lol:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

MORANLAN - כן, הכיוון של הJBL ממכר, ונראה לי שלא כולם הבינו את עניין הזרע אז אני אסביר.

קיה סיד=KIA CEED=KIA SEED

OZERO - כן, אין ספק שיחלתי לך באותן שניות "בריאות ושלווה" בגן עדן. :lol:

וBIOS וJUNIOR - נראה לי שהשדרוג הבא יהיה בכלל מצבר XS, המגבר מעולה ויש לו כח בלי סוף.

פורסם

לפי איך שאתם מדברים ביניכם, אפשר בקלות להבין את עניין הזרע.

SEMEN.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...