Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

טוב, בשעה טובה קיבלתי את הפביה, אני עדיין מתרגשת כמו ילדה קטנה!

בלוח השעונים שצירפתי את תמונתו יש מס' ולידו ק"מ.

במקרה הזה, רשום המס' 300.

כששאלתי את מוסר הרכב, מה המס' אומר , הוא ציין שמדובר בכמה ק"מ נשאר לי לנסוע עד התדלוק הבא.

נראה לי קצת הזוי וזה למה?

כי אתמול תדלקתי פול, והיה כתוב 400.

היום, אחרי נסיעה של 25 ק"מ נותרו 300.

הכצעקתה?

יכול להיות שלא הבנתי מה הוא אמר?

תודה למי שעזר לי בבחירת הרכב.

גלי

skoda.jpg

פורסם

מזל טוב,אני לא הייתי סומך יותר מידי על המחשב,המחשב לא מדייק ב100%, כלומר אם נסעת 15 ק"מ הוא לא יוריד 15,אם תסעי ותלחצי על גז יותר את תראי המחשב יראה פחות,יכול להיות שהוא פשוט זכר את הנסיעה האחרונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מכיר את הרכב שלך, אבל בד"כ חישוב הק"מ הנותרים נעשה לפי הליטרים שבמיכל הדלק מחולקים בתצרוכת הממוצעת בחצי השעה האחרונה (או משהו דומה - תלוי ברכב).

לכן בהחלט יתכן שהמחשב יראה לך לפני התדלק על מרחק נסיעה גדול עד לתדלוק הבא כי נסעת בדרך בין עירונית, תדלקי ותכנסי לפקק תנועה דבר שיגרום לצניחה במרחק המשוער שנותר לך לנסוע.

כמובן שאחרי עלייה על הכביש המהיר הנתון משתפר וחוזר לקדמותו.

פורסם

מספר הקילומטרים משתנה בהתאם לצורת הנהיגה, נהיגה רגועה- המספר יעלה, תתגרזן- המספר ירד.

עריכה: בדקה שלקח לי להגיב כבר קיבלת שתי תשובות...

פורסם

בשל מספר הקילומטרים המועט שנסעת ברכב, כל תנודה קלה בצריכת הדלק (נסיעה עירונית תובענית למשל) תשפיע מאוד על התצרוכת הממוצעת ובהתאם לזה על הקילומטר שנשאר לך לתדלוק, ככל שתצברי יותר קילומטרים התצרוכת הממוצעת תתייצב וכך גם המד המורה על מספר הקילומטרים שנשארו עד לתדלוק.

פורסם

מציע לך לקחת את הסופ"ש או כמה ימים פנויים ולקרוא לעומק את ספר הרכב, מוסבר שם ממש הכל.

עמוד 21 בספר - "טווח הקילומטרים המשוער מופיע בצג. הוא מציין את המרחק הנסיעה שנותר, לפי כמות הדלק הנוכחית ובעת נהיגה בסגנון דומה.

... הטווח מחושב לפי צריכת הדלק ב- 50 ק"מ האחרונים. אם תנהג בצורה חסכונית יותר, הטווח יגדל בהתאם".

טבעי שהוא ישתנה בצורה חדה שהתחשב בעובדה שעוד לא הגעת ל50 ק"מ נסוע כוללת.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תודה לכולם!

אני בהחלט אקח את ספר הרכב לידיי ואתחיל לחפור בו.

מקווה שיהיה מעניין:lol:

זו הפביה האוטומטית TSI ולא ה ידנית ב 69K.

ועוד משהו - אם יש פה מישהו עם פביה כזו, אשמח לדעת עוד תובנות..

פורסם

יש לי עוד שאלה בנים יקרים..

אני גרה באיזור מוכה חרא של יונים.

מה עושים? איך מתמודדים?

האם מגבונים לחים יעילים? האם ג'ילדה? מה דעתכם?

תודה רבה!

פורסם

קונים כיסוי כללי לרכב ובכך פותרים את הבעיה.

למי שאין כוח להתעסק עם כיסוי, פשוט מנקים בעזרת מטלית מיד כשמגלים שהרכב התלכלך מזה.

• תוכן חדש...