Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה עם הרכב של ההורים לפני שנתיים כשאין לי ביטוח עליו.

עזבו שבכלל לא הייתי צריך להיות מעורב בתאונה אבל שני הרכבים המעורבים החליטו שהם נעצרים לי פתאום בנתיב שלי בכביש המהיר ואני פשוט מחליק לתוך אחד מהם.

לעניין, קיבלתי לאחרונה הודעה מביטוח הראל על הודעה בגין תשלום שצריך לשלם על אותה התאונה.

והיום קיבלתי בדואר דבר דואר רשום, כשהקשתי את המספר הסידורי כדי לדעת מאין הגיע היה כתוב כך:

"דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 29/08/2011 באמצעות יחידת הדואר היכל המשפט אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר ******* אשר *****. בתאריך 30/08/2011 הוזמן הנמען לסור אל יחידת הדואר כדי לקבל את דבר הדואר."

נכנסתי ניסיתי לברר מהו היכל המשפט בת"א והבנתי שזה בית משפט, יש למישהו אור לשפוך לי הדואר רשום שאני הולך לקבל מחר?

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

תודה רבה לכולם :evil:, אכן הזמנה לבית משפט בעקבות התאונה.

HU - Pioneer DEHP5950IB

פורסם

בוא ואבאר לך, כי ניכר שאתה כועס על כולם (על חברי הפורום, משום מה,על הרכבים המעורבים,על הדואר,בית המשפט,הצבא,הממשלה מזג האוויר ובכלל, וכנראה שאחרי ההודעה הזו גם עליי באופן אישי:lol: )

טעויות שעשית:

1. נסעת בלי ביטוח מתאים.

2. לא שמרת מרחק ופגעת מאחור ברכב שעצר (הסיבה לעצירתו לא משנה. גם אם הוא יגיד לשופט שהוא ראה חייזר ירקרק חוצה זה יתקבל)

3. אחרי התאונה לא מיהרת לצמצם נזקים ולהסתדר עם הנהג הפוגע בשקט ובאופן פרטי, אלא הנחת שאם תעזוב את זה זה יעזוב אותך.

4. קיבלת דרישת תשלום מחברת הביטוח, שנתנה לך עוד צ'אנס אחרון לגמור את זה יפה. התעלמת ממנה.

אז עכשיו תופיע לפני בית המשפט לתביעות קטנות שייחייב אותך לשלם עבור הנזק+שכ"ט שמאים+הוצאות משפט+ריבית והצמדה למדד עבור שנתיים.

אתה לא חושב שהגיע הזמן לכעוס קצת על עצמך?

אגב, אם לא תשלם את מה שיפסוק בית המשפט, התיק עובר אחרי 30 יום להוצל"פ. שם יעקלו את חשבון הבנק שלך (ובמקרה של סכום גדול גם את הרכב שלך , שימכר כדי לכסות את החוב) ויוציאו לך צו עיכוב יציאה מהארץ (לבקשת התובע) עד להסדרת החוב.

לחוב יתווספו הוצאות גביה ועו"ד של הוצל"פ.

זה מנסיון אישי עם חכמולוג שהיה לאשתי הכבוד לפגוש בסיטואציה דומה לזו שאתה מתאר.

אמנם לקח שנתיים, אבל יתכן מאד שהסכום שהשגנו לבסוף יסייע לשדרג אותה מהדייהו המיושנת לגטס חביבה.

זהו.

אתה מוזמן להתנפל.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רק תיקון קטן,

זה לא בית דין לתביעות קטנות כי חברת ביטוח לא יכולה לתבוע שם אלא רק בשלום ומעלה אז שיצפה גם להוצ' עו"ד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במקרה שלי, בגלל שהסכום היה קטן (יחסית) הציעו לי בביטוח ישיר חלופה כזו (כדי לחסוך זמן המתנה והוצאות נוספות):

היועץ המשפטי שלהם מעיין בחומר ועורך "יחד איתי" (עבורי...) את כתב התביעה.

אני מקבל תדרוך טלפוני לפני הדיון.

הולך לבד לדיון.

זכיתי אחרי דיון של דקה וחצי.

נתקו

פורסם
עשיתי תאונה עם הרכב של ההורים לפני שנתיים כשאין לי ביטוח עליו.

עזבו שבכלל לא הייתי צריך להיות מעורב בתאונה אבל שני הרכבים המעורבים החליטו שהם נעצרים לי פתאום בנתיב שלי בכביש המהיר ואני פשוט מחליק לתוך אחד מהם.

לעניין, קיבלתי לאחרונה הודעה מביטוח הראל על הודעה בגין תשלום שצריך לשלם על אותה התאונה.

והיום קיבלתי בדואר דבר דואר רשום, כשהקשתי את המספר הסידורי כדי לדעת מאין הגיע היה כתוב כך:

"דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 29/08/2011 באמצעות יחידת הדואר היכל המשפט אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר ******* אשר *****. בתאריך 30/08/2011 הוזמן הנמען לסור אל יחידת הדואר כדי לקבל את דבר הדואר."

נכנסתי ניסיתי לברר מהו היכל המשפט בת"א והבנתי שזה בית משפט, יש למישהו אור לשפוך לי הדואר רשום שאני הולך לקבל מחר?

יש לך בעית תפיסה קשה ואתה משליך את הצרות שלך על אחרים אני יכול להגיד את ישר מהמשפט הראשון.

תשאל את עצמך איך זה שאתה היחיד מתוך אלפי המכוניות שנסעו על הכביש באותו היום שמצא את עצמו בתוך תחת של מכונית אחרת.

בכל אופן אני מאמין שזו הזמנה לשימוע כלומר לשמוע את כל הנוכחים באותה התאונה ולקבל החלטה בנוגע להמשך אם למשפט ואם לא.

פורסם
רק תיקון קטן,

זה לא בית דין לתביעות קטנות כי חברת ביטוח לא יכולה לתבוע שם אלא רק בשלום ומעלה אז שיצפה גם להוצ' עו"ד.

במחשבה שניה יש מצב שאתה צודק (ואני כבר לא יכול לערוך את מה שהשבתי לך).

ההבדל בין שני המקרים (שוב,כנראה) הוא שאני ספגתי את הנזק מכיסי ופה יתכן שחברת הביטוח כבר שילמה את הנזק,ואז היא התובעת (ולא הנהג הפרטי הנפגע) ואז אתה צודק-הוצ' משפט בשלום עלולות להכפיל ולשלש לשואל את הנזק.

כמו כן, הנהג הנפגע עלול לתבוע במקרה כזה את ההשתתפות העצמית שלו ואבדן הנחת העדר תביעות בפרמיה.

נתקו

פורסם

אז ככה.

החברה (פריים ליס) קיבלה החזר כספי כמו שכתבת (נתקו) עבור התיקון מחברת הביטוח (הראל) וזו דורשת תשלום עבור הנזקים, בנוסף, קיבלתי הזמנה לדין, בסדר דין מהיר, ובתביעה פריים ליס (הרכב שנפגע) תובע מאיתנו את ההשתתפות העצמית שהוא שילם לחברת הביטוח (הראל) עבור התיקון.

כמו כן, החברה ששילמה על הנזקים (הראל) מחכה לראות מה יהיה עם המשפט ואז תחליט את מי היא תובעת לתשלום הנזקים, כמובן ע"פ החלטת בית משפט. ומובן מאליו שאנחנו הולכים עם זה קדימה, עו"ד וכו'...

HU - Pioneer DEHP5950IB

• תוכן חדש...