Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לאחותי רכב לנסיעה של 50 ק"מ ביום, חשוב שיהיה חסכוני כמה שניתן (אלטו?!) ואוטומטי, כמו כן רצוי שיהיה כמה שיותר חדש ככה שרכבים מתחת לשנתון 2008 לא באים בחשבון.

התקציב לאחר מתיחה הוא 45 אלף,

חשבתי על אלטו שבתקציב הזה נכנס רק ידני, או i10 שגיליתי שגם הוא מתחיל ב50 אלף, ולפני שארגיש מחויבות להגדיל את התקציב רציתי לשאול אם יש פתרון? איזושהי אלטרנטיבה שתכנס לי בתקציב?

פורסם

החיבור של כל הדרישות שלך מוגזם.

 

אני לא הייתי נותן לאחותי לנסוע 50 ק"מ ביום בפחון כמו האלטו, לדעתי ההצעה למיקרה היא דווקא מאוד מעניינת.

 

אתה לא יכול לצפות ב45 אלף ש"ח גם חדש, גם איכותי וכו'... תכיר במגבלות התקציב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתי חושב גם על הגטס (למרות שאני לא סובל את האוטו הזה)

הוא אמין מאוד ואפשר להשיג מליסינג חדשים במחירי רצפה כי השוק מוצף בהם.

צריכת הדלק שלו לא משהו אבל יחסית לאוטומט הוא סביר.

חסרונות: יציבות וחוסר הנאה מוחלט.

יתרונות: אמינות גבוהה, מחיר רצפה.

 

אני מניח שאחותך נוהגת כ- 15000-17000 ק"מ לשנה ולכן ההבדל בין ידני לאוטמט יהיה גדול כ-2500 עד 3000 שקל (בהנחה שאוטומט עושה 1ל-11 וידני 1ל-15) אך הגטס אמינה ולכן החיסרון יצטמצם קצת.

 

בהצלחה

×
×
  • תוכן חדש...