Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש עזרה בחישובי חשמל למעשה. יש לי מגבר שנקרא PA-1004 של נקמיצ'י 400 וואט 4 ערוצים ועוד מגבר של CAROZZERIA והוא 160 וואט שני ערוצים. סאב שנקרא RFZ3412 שהספקו 150 RMS ב 4 אום שהוגבר מהמגבר של שני הערוצים. סט קדמי 3WAY של 110 RMS שהוגבר מהנקמיצ'י. הHU של אקליפס. המערכת הייתה מורכבת בתמה עם מצבר של 56 אמפר לשעה (אם אני זוכר נכון) ולא היו שום בעיות חשמל והמערכת עבדה נהדר. נכון לעכשיו היא שוכבת בארון ואני מעוניין להרכיב אותה בפונטו 2005 עם מצבר של 45 אמפר לשעה. יש סיכוי שללא שום שדרוגי מערכת חשמל המערכת תעבוד כמו שצריך? אם סביר שתצוץ בעיה איפה היא כנראה תקרה? יש סיכוי שהאלטרנטור או המצבר לא יספיקו? אני לא יודע מה ההספק של האלטרנטורים בשתי המכוניות. מצטער אם אני מבלבל מושגים אני לא חזק בתחום. הרמקולים האחוריים 6985 נותקו לפני שנים וימשיכו לשכב בארון בנתיים. (אני חושב שיש לי את הרמקולים הכי זקנים בפורום, הקדמיים יוצרו ב-1992 והאחוריים נקנו ב-1995).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אין לך צרכנים גדולים במיוחד, וסביר להניח שלא יהיו בעיות מיוחדות, אולי הבהובי אורות, אך קשה לי להאמין שמעבר לכך.

תמיד אפשר להחליף מצבר במידה וצצות בעיות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המצבר בן חודשיים, יהיה קצת מבעס להחליף אותו. אני גם לא חושב שאפשר להכניס גדול יותר.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שוב, קשה לי לחשוב על בעיות חשמל מהותיות, אולי מעט הבהובי אורות.

כבר ראיתי מגברים של 1000RMS ב- 1 אוהם על מצברים של 46A ללא בעיות מיוחדות (ע"ע הגטס של דני ג )

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבהובי אורות יציקו אבל אני אחיה עם זה. שאלה נוספת, יש לי במכשיר INPUT AUX , מה הם המכשירים שניתן לחבר כדי להימנע בשימוש בדיסקים?.

fiat x1/9

פורסם
שוב, קשה לי לחשוב על בעיות חשמל מהותיות, אולי מעט הבהובי אורות.

כבר ראיתי מגברים של 1000RMS ב- 1 אוהם על מצברים של 46A ללא בעיות מיוחדות (ע"ע הגטס של דני ג )

מסכים עם שרול כי גם ביונדאי גטס של עידן היו מגברים מפלצתיים של מונו + דואל מונו של רוקפורד על סאב של 1000 רמס וסט של 3 וואי מקדימה.והבחור הרביץ ללא הבחנה ולא זכור לי שהיו לו בעיות למעט הבהובי אורות.

פורסם

מישהו יודע לומר לי איפה ניתן להעביר בקלות יחסית כבל של 4 גייג' מתא המנוע לתא הנוסעים בפונטו 2005?

fiat x1/9

פורסם

ביום שישי האחרון אני ובחור שעבד למחייתו כמתקין מערכות כ7 שנים לא הצלחנו להעביר כבל 4 גייג'. יש מישהו שיודע איך אפשר להעביר את הכבל ? זה תוקע לי את כל תהליך ההתקנה.

fiat x1/9

פורסם

הצעה קטנה:

תצבע את הבחור הזה בכחול ותיזרוק אותו לים!

7 שנים והוא לא יודע להעביר כבל פלוס מהמצבר! לא ייתכן דבר כזה!

אולי לא שמעת טוב והוא אמר שיש לו ניסיון של 7 ימים.

טיפ קטן:

כשאין אפשרות להעביר כבל דרך הקיר אש פשוט מחפשים נקודה טובה וקודחים חור קטן.

לאחר מכן אפשר לשים גומיה או להשתמש בסיליקון לאטום את הרווח.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

למה אתה משמיץ אנשים שאתה לא מכיר? ועוד בחור זהב כמו הבחור הזה? מסתבר שבפונטו זה סיוט להעביר כבל 4 גייג'. כן ניתן לקדוח רק צריך לדעת איפה ניתן שלא תקדח איזה צמה ואז בכלל יהיה סרט . חלק בכלל מעבירים את הכבל דרך הכנף.

fiat x1/9

פורסם

היי אמיר מה שלומך ?

אל תילחץ מהשמצות זה חלק מולד ובלתי ניתן לריפוי אצל חלק מהאנשים

צריך לגלות הבנה ולשמור על רוגע פנימי :-P

לגבי העברת כבל אני לא כל כך זוכר אבל אם אני לא טועה יש דרך להעביר את הכבל מאזור הכנף

אני לא סגור על זה אם תרצה לעבור אני אראה ואדריך אותך

לגבי הבהובים ונפילות מתח לדעתי (כמו רוב המגיבים) ברכב הזה לא צפויות בעיות גדולות בתחום הזה

וגם המגברים שלך לא מי יודע מפלצות

אז לא נראה שצפוייה בעיית מתח רצינית

בהצלחה

אשמח לעזור אם תצטרך בהמשך

דרור

פורסם

לא צריך להעביר דרך הרכב!

יותר פשוט מזה אפילו, תוריד את הכבל מתחת לרכב מלמטה עד הבגאז' שם תמצא איזו גומיה שתכניס אותך פנימה באזור הבגאז'.

תרים את האוטו על ליפט תמצא נקודות שבהן הכבל יכול לעבור בבטחה בלי שהוא יפגע מדברים מתחת לאוטו.

כמה שפחות לקדוח ולהעביר בתוך האוטו יותר טוב.

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תודה דרור, אני מתכנן להגיע ביום חמישי בהנחה והאוטו יצא מהמוסך מוקדם יחסית.

fiat x1/9

• תוכן חדש...