Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וו גרירה ברכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לקבל רכב ליסינג מהעבודה.

יצא לי לראות לא פעם רכבי ליסינג עם וו גרירה.

לכן רציתי לדעת אם ניתן להתקין וו גרירה ברכב, במי בדרך כלל זה תלוי, בקצין רכב או בחברת הליסינג?

אני מניח שמי שמשלם עליו זה אני לא?

כמו כן האם רכב פרטי 1600 יכול מבחינה חוקית לגרור אופנוע ים 3 מקומות?

תודה,

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם

תשובות באדום

שלום לכולם,

אני עומד לקבל רכב ליסינג מהעבודה.

יצא לי לראות לא פעם רכבי ליסינג עם וו גרירה.

לכן רציתי לדעת אם ניתן להתקין וו גרירה ברכב, במי בדרך כלל זה תלוי, בקצין רכב או בחברת הליסינג? כל מקרה לגופו. זה תלוי ברכב, בחברת הליסינג וקצין הרכב. כשעשיתי זאת לפני 4 שנים, הייתי יכול לעשות זאת דרך חברת הליסינג או באופן עצמאי. בסופו של דבר, ההפרש היה 500 ש"ח לטובת ההתקנה הפרטית באותו מקום עימו עובדת חברת הליסינג, אבל תחשוב האם הטרטור שווה את זה.

אני מניח שמי שמשלם עליו זה אני לא? בינגו.

כמו כן האם רכב פרטי 1600 יכול מבחינה חוקית לגרור אופנוע ים 3 מקומות? אם אופנוע כזה יכול להינשא על גבי גרור לציוד ספורט, המשקל הכולל של הגרור והאופנוע אינו עולה על 500 ק"ג ומשקל הרכב והגרור אינם חורגים מהמשקל הכולל לגרירה כפי שמצוין ברשיון הרכב. ככל הנראה זה בסדר, אבל זה תלוי בסופו של דבר בשילוב של הרכב, הגרור ואופנוע הים.

תודה,

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני עשיתי לפני 6 שנים

חברת הליסינג חייבה אותי לעשות דרכם - אומנם התקינו וו גרירה סופר-דופר נשלף אבל שלימתי בהתאם - 2800 ש"ח !

חוץ מזה הם לא הסכימו לזכות אותי כשהחזרתי את הרכב , כלומר החזרתי את הרכב עם הוו גרירה .

• תוכן חדש...