Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. ברשותי רכב סוזוקי בלנו שנת 95' שעשה כבר את שלו... (300 אלף קילומטר וכל מיני תיקונים לא נחוצים)

כעת אני מעוניין להחליף רכב והתקציב הכולל שלי הוא 40000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות, כמובן שהמטרה היא רכב חדש כמה שיותר.

כרגע עומדת לי הצעה על הפרק של רנו קליאו שנת 08 מאלדן בסכום של כ-40000. אשמח אם תעזרו לי.

רועי

פורסם
שלום רב. ברשותי רכב סוזוקי בלנו שנת 95' שעשה כבר את שלו... (300 אלף קילומטר וכל מיני תיקונים לא נחוצים)

כעת אני מעוניין להחליף רכב והתקציב הכולל שלי הוא 40000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות, כמובן שהמטרה היא רכב חדש כמה שיותר.

כרגע עומדת לי הצעה על הפרק של רנו קליאו שנת 08 מאלדן בסכום של כ-40000. אשמח אם תעזרו לי.

רועי

היי רועי

קודם כל אני שמחה לשמוע שבחרת לקבל אצלנו הצעה...

אני בטוחה ששמעת מנציג שלנו על הרכב, עם זאת אשמח להוסיף כמה נתונים

מהניסיון שלנו באלדן הרנו קליאו החדשה מאוד מוצלחת!

היא מאוד בטיחותית (5 כוכבי בטיחות), חסכונית בדלק ממוצע של 1:13 משולב (כמובן תלוי באופן הנהיגה)

ומדובר ברכב קומפקטי יחסית לרכבים בנפח מנוע 1600

לא ציינת מה התכונה שהכי חשובה לך ברכב אבל, בתקציב שציינת אני יכולה להמליץ לך גם על יונדאי גטס (1400, ממוצע של 1:11) ושברולט אבאו (1400, 1:12)

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות כאן בפורום או בפרטי

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...