Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שהשיר עדיין מנוגן (אני רואה על האקוליזר הגרפי שזז) אבל יש MUTE קצר של שניה ואז חוזרת המוזיקה.

יש לציין 2 שהמקרה התחיל כשהשתוללתי קצת בים אז האוטו עבר מלא טלטלות, אני מניח שזה עניין של חיווט אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני פותח את כל העסק.

האם יכול להיות בגלל שחוטים נוגעים אחד בשני הרדיו דיסק יכול להשתתק לשניה ולחזור לפעול מיד?

הרדיו דיסק מנגן מUSB ולא מCD ויש לו כל מיני מערכות ANTI SHOCK (אמנם סיניות) אבל זה עדיין USB ולא דיסק רגיש.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אם הרדיו ממשיך לנגן אז סביר להניח שיש לך מצב של קצר שמופיע בטלטלה של הרכב

יכול להיות שגם רמקול נוגע בגוף הרכב במצב טלטלה

יש סיכון שהכשיר יישרף בסופו של דבר אם זו באמת הבעיה וכדאי לחפור ברכב ולמצוא את הנקודה הבעייתית.

אם המכשיר נכנס למיוט תוך מצב של הפסקת נגינה אז כנראה שהבעיה היא במכשיר וברגישות שלו

וזה גם סביר שיקרה כי מערכת הבולמים של הפרימייר היא לא בדיוק "סטייט אוף דה ארט" וזה היכולת וזה המכשיר

כמובן שתוכל לדרוש החלפה או כיוונים פנימיים בעקבות האחריות שיש לך אבל אני בספק שזה יעזור כי זה המכשיר וזה מה שהוא יודע

דרור

פורסם

לא יודע איזה רדיו זה, אבל אם זה משהו חדש כנראה יש לו חוט קטן מאחורה שנקרא Mute.

או טלפון מיוט או כל שם מוזר כזה או אחר שישימו עליו. 2 דברים יכולים להיות:

1. הוא צריך - כדי לפעול, מכאן שהוא כנראה נוגע בגוף או במשהו.

2. הוא צריך + כדי לפעול, מכאן שההשתוללות שלך גרמה לדברים שם לזוז ואולי הוא נחת בדיוק על חוט + אחד והטלטלה או הזעזוע כפי שאתה מתאר, גורמים למעגל להיסגר... הבנת אותי.

תפתח, תבדוק, בהצלחה!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תודה רבה לכם חבר'ה, BMW המכשיר נקנה לפני חודש ואני לא חושב שזה נתק פנימי בכל מקרה יש לי 11 חודשים לפנות לאחריות אז אני אבדוק קודם את החיבורים של הרדיו דיסק והרמקולים - אני מניח שזו הבעיה.

אגב VINYX, זה לא יכול להיות כי אין לי אופציה כזאת ברדיו דיסק...

וכמובן תודה לך דרור.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה רואה על המסך שהשיר ממשיך לדעתי זה בעיה ברמקולים, בסוזוקי איגניס שלנו זה דומה. לפעמים אחרי בור בכביש שומעים רק ברמקול אחד ואחרי עוד בור זה חוזר לעבוד רגיל.

מה שמצחיק זה שזה רדיו דיסק, ואם עולים על בור רציני זה לפעמים מחליף שיר. אנחנו צוחקים על זה שזה שליטה מההגה:-D (אבל זה כבר לא באשמת הרמקולים)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לציין שהרדיו דיסק מחובר ישירות למגבר ושום רמקול לא מחובר לרדיו דיסק באופן ישיר אלה רק דרך המגבר...

האם זה משנה את התמונה? או שעדיין המגבר יכול להשפיע על הרדיו דיסק ברגע שחוטים נוגעים במקומות לא רצויים.

בס"ד

פורסם

טוב זה כבר מחזק יותר את הסברה שהבעיה היא ברדיו

לדעתי זה פשוט המגבלות של מכשיר הפרימייר

וזה לא נורא כל כך

בכל מקרה אני הייתי מוסר אותו לבדיקה במסגרת האחריות

דרור

פורסם

אז זה פוסל לחלוטין את הטענה שחוטים נוגעים אחד בשני?

אולי החוטי + - של המכשיר או הפלוס אחרי הסוויצ' או בכלל הREMOTE? יכול להיות שמגע של אחד מהחוטים האלה אחד בשני יוביל לתופעות הנ"ל? לעזאזל - כבר אחריות? לא ידעתי שיהיה כ"כ גרוע לקנות סין...

אני לא מאמין שזה פוסל את בעיית החיווט באופן אבסולוטי כי סה"כ זה קרה אחרי שהרכב עבר תלתלות ולפני זה המכשיר עבד פ-י-ק-ס.!!

בס"ד

פורסם

MISSION COMPLETE חבר'ה,

מסתבר שהחיבור של הREMOTE היה רופף והמגבר היה מתכבה לשניה וחוזר לעבוד...

הרדיו דיסק הסיני בנתיים לא מצדיק את השלכתו לאשפה ברוך השם :lol:

בס"ד

• תוכן חדש...