Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן 73

ממה שאני יודעה זה גיר חצי אוטומתי עם מצמד, ואם אני לא תועה יש לו מע' אלקטרונית להעברת תמסורת ולא הידראולית

וזה כמו הילוכים בפורמולה עם קלאץ'.

לבוגתי ווירון יש תיבת הילוכים דומה, רק גיר כפול לצימצום זמן העברת הילוך.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בואו נעשה קצת סדר

גיר רובוטי :הגיר הרובוטי הוא למעשה גיר רגיל (גיר ידני, לא אוטומטי) אך ללא דוושת מצמד (קלאץ'). האחריות על הכנסת המצמד לפעולה והעברת ההילוך, עברה מן הנהג לרובוט המותקן ברכב. הרובוט מתוכנת להעביר הילוכים ע"פ הוראות מחשב המותקן ברכב.

חצי אוטומט-גיר רגיל ללא קלצ' -היו רכבים כמו הסיטרואן שהחלפת הההילוכים בצורת H ויש רכבים (כמוו טרקטורונים מסויימים ) שהחלפת ההילוכים היא סיקוונסלית (כמו באופנוע )

אין קשר בין צורת החלפת ההילוכים (H או סיקוונסלית ) לקלצ', יש עם ויש בלי

אני מקווה שאביחי יוכל לתת תשובה מדוייקת

כל הנושא עלה סתם מסקרנות

ד"א בפורמולה 1 הגיר הוא רובוטי אם אני לא טועה

פורסם

אשמח לדעת את הלו"ז/תאריכים (טנטיבית לפחות) מבחינת ימי המיונים והקורס.

ימי מיונים ראשונים מתבצעים ב18-21 בספטמבר.. מתי היום מיונים השני בהנחה ועוברים וכו? מתי אמור להיות הקורס באוקטובר?

אברה קדברה

פורסם

ישנה תקלה או בעיה מוזרה, התקשרתי היום לברר בקשר למיונים מתי מה מימו אז בקשו ממני מס׳ פייפל, כאשר נכנסתי לחשבון פייפל התשלום פשוט מאוד לא הופיע לי לא בעבר ולא שום דבר, כיצד זה הגיוני? באשראי אני רואה את החיוב אך בפייפל לא, נכון לעכשיו אמרו לי שאין אפשרות להמשיך את התהליך, יחזרו אלי יום יומיים לתיאום, האם החיוב בפייפל חייב להיעלם אחרי זמן מה? כי מוזר שחיובים אחרים מלפני חודש חודשיים כן מופיעים חוץ מהחיוב הנ״ל

פורסם
בואו נעשה קצת סדר

גיר רובוטי :הגיר הרובוטי הוא למעשה גיר רגיל (גיר ידני, לא אוטומטי) אך ללא דוושת מצמד (קלאץ'). האחריות על הכנסת המצמד לפעולה והעברת ההילוך, עברה מן הנהג לרובוט המותקן ברכב. הרובוט מתוכנת להעביר הילוכים ע"פ הוראות מחשב המותקן ברכב.

חצי אוטומט-גיר רגיל ללא קלצ' -היו רכבים כמו הסיטרואן שהחלפת הההילוכים בצורת H ויש רכבים (כמוו טרקטורונים מסויימים ) שהחלפת ההילוכים היא סיקוונסלית (כמו באופנוע )

אין קשר בין צורת החלפת ההילוכים (H או סיקוונסלית ) לקלצ', יש עם ויש בלי

אני מקווה שאביחי יוכל לתת תשובה מדוייקת

כל הנושא עלה סתם מסקרנות

ד"א בפורמולה 1 הגיר הוא רובוטי אם אני לא טועה

כניסה לפרטים טכנים היא לא תחום ההתמחות שלי :-)

אני אנסה לשאול ולבדוק את הנושא.

פורסם
ישנה תקלה או בעיה מוזרה, התקשרתי היום לברר בקשר למיונים מתי מה מימו אז בקשו ממני מס׳ פייפל, כאשר נכנסתי לחשבון פייפל התשלום פשוט מאוד לא הופיע לי לא בעבר ולא שום דבר, כיצד זה הגיוני? באשראי אני רואה את החיוב אך בפייפל לא, נכון לעכשיו אמרו לי שאין אפשרות להמשיך את התהליך, יחזרו אלי יום יומיים לתיאום, האם החיוב בפייפל חייב להיעלם אחרי זמן מה? כי מוזר שחיובים אחרים מלפני חודש חודשיים כן מופיעים חוץ מהחיוב הנ״ל

שלח לי בבקשה הודעה פרטית עם:

שם מלא

מספר תעודת זהות

פלאפון

אדאג שיחזרו אליך ויסדרו את הבעיה, חבל על הסיבוך שלך.

פורסם

טרם קיבלתי תשובה לשאלה...

מאחר והמועדים מתקרבים וישנם עיסוקים נוספים אני מבקש לדעת (בטוח שגם השאר) מה הם התאריכים הסופיים לימי המיונים הנוספים, השלב השני של המיונים וגם הקורס בצרפת. הפטרה כזו או אחרת של "מתישהו באוקטובר" לא עונה על השאלה.

הייתי מצפה מהפקה בסדר גודל כזה להיות מסודרת ורצינית עם תאריכים קונקרטיים

תודה

אברה קדברה

פורסם
טרם קיבלתי תשובה לשאלה...

מאחר והמועדים מתקרבים וישנם עיסוקים נוספים אני מבקש לדעת (בטוח שגם השאר) מה הם התאריכים הסופיים לימי המיונים הנוספים, השלב השני של המיונים וגם הקורס בצרפת. הפטרה כזו או אחרת של "מתישהו באוקטובר" לא עונה על השאלה.

הייתי מצפה מהפקה בסדר גודל כזה להיות מסודרת ורצינית עם תאריכים קונקרטיים

תודה

מדובר ביום מיון נוסף ולא ימי מיונים, אעדכן בקרוב מה התאריך המדויק.

תאריך הקורס עצמו הוא בסוף אוקטובר בשבוע וחצי האחרון, תאריך מדויק גם כן ינתן בקרוב.

מבין את החשיבות לקבל את התאריך, מבטיח לעדכן.

פורסם

אני מצטער מראש אם אני חוזר על שאלה שכבר נשאלה כאן, אם אני אשלם אבל לא יצליח להגיע ליום המיונים מסיבה כזו או אחרת, האם אני אקבל החזר כספי?

אני נמצא בתוכנית צבאית, עתודה, במקרה ואני עובר, איך הצבא יגיב לטיסה לצרפת?

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם
אני מצטער מראש אם אני חוזר על שאלה שכבר נשאלה כאן, אם אני אשלם אבל לא יצליח להגיע ליום המיונים מסיבה כזו או אחרת, האם אני אקבל החזר כספי?

לפי התקנון, לא.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

משהו לא מסתדר לי מהפרטים על המיונים:

ההרשמה למיונים פתוחה גם לאלה שאין להם רשיון נהיגה,

אבל אחת מהתחנות אותן צריך לעבור היא ג'ימקאנה

אשמח לתשובה בהקדם

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

אני נמצא בתוכנית צבאית, עתודה, במקרה ואני עובר, איך הצבא יגיב לטיסה לצרפת?

לצערנו זה בעייתי מכיוון שאתה תופס מקום של אדם אחר ביום המיונים.

לגבי הצבא, בדוק את הנושא עם היחידה שלך, כיוון שזה משתנה מיחידה ליחידה ונתון גם לרצונו של מפקד הבסיס או מפקדך האישי לעזור בנושא.

פורסם
האם יש אפשרות להגיע עם חבר שלא משתתף למתחם המיונים לצורך צפייה בלבד ?

מדובר בקבוצות ממוספרות עם מדריך לכל קבוצה במתחמים סגורים ובכיתות ולכן לא תינתן אפשרות להיכנס לצרכי צפייה.

• תוכן חדש...