Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיצומם של השיפוצים החלטנו לתלות טלוויזיה על הקיר של הסלון. עכשיו התעוררה השאלה "איזה אהבלים יצאנו - איפה לעז**ל אנחנו תוקעים את הממיר?!"

לא ניתן לתקוע את הממיר קרוב לטלוויזיה. להעביר כבלים בקיר ומתחת לרצפה זה לא ריאלי. (יש הדבקה חדשה של אריחים)

שמעתי על משדר שמחברים לממיר של הYES ומקלט שמחברים לטלוויזיה ונפתרת הבעיה. המרחק הוא 5-6 מטר מהנק' של הממיר לטלוויזיה.

יש המלצה למשדר+מקלט שכזה? יכולות לצוץ בעיות כלשהן בתצורת חיבור שכזו? עדיף חנות בירושלים אבל אפשרי גם להזמין באינטרנט מהארץ. איביי אפשרי אבל מעדיפים שלא. משרד התקשורת מערים בעיות במכס על יבוא של מוצרים אלחוטיים.

תודה!

Mazda 2 2013

פורסם

תודה. ראיתי את זה ואני חושב שאני מתכוון לקנות אחד כזה. מתלבט אולי אם לקנות אחד דומה מאוד לנ"ל מאיביי. משרד התקשורת יכול לעשות בעיות במכס? (לפני כמה שנים ייבאתי פלאפון מחו"ל ונאלצתי לשלם 33% מכס ומע"מ + הייתי צריך לקבל אישור ממשרד התקשורת לשחרור של הפלאפון.) לא בטוח שבא לי להתעסק בזה שוב בשביל 150 ש"ח הפרש אבל אם זה אמור להיות חלק אז אין לי בעיה.

Mazda 2 2013

פורסם

שידור אלחוטי עלול לעלות לך באיכות.

יש אפשרות להעביר כבל מהטלויזיה לצד השני של הקיר, ומשם עד לממיר (דרך עוד חור בקיר)?

:turn-l:
פורסם

לאחד הקליינטים שלי הייתה בעיה דומה

הטלוויזיה והממיר היו בשני צידי החדר

והוא פתר על זה ע"י סוג של עיינית שמתחברת עם כבל לממיר

ויושבת על הטלויזה וככה אתה יכול למקום את העיינית איפה שאתה רוצה ביחס לממיר

ע"י העברת כבל קטן

פורסם

ואני כבר חשבתי לפרק את העינית ולמקם אותה במקום. :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
מצאתי !זה בידיוק מה שהתכוונתי אליו , עשה לי חשן להעיף את כל המכשירים מהמזנון

לי זה עשה חשק להתנתק מYES.

מישהו יודע אם הם הולכים להוריד איזשהו ערוץ בקרוב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קבל הצעה מעניינת:

לא יודע איך זה ביס, אבל השלטים של הוט די חזקים והממיר קולט אותם גם ממתחת לשמיכה למשל, אם הממיר שלך לא גדול, ויש מקום בין הקיר לטלוויזיה - נסה להדביק אותו (ע"י איזקונים או שפצור אחר) לגב של הTV!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה חברים, אבל אני מאמין שלא הבנתם אותי נכון.(מלבד yuvk) יש לי ממיר שיהיה ממוקם במקום אחד. על הקיר ממולו תהיה הטלויזיה. אי אפשר לשים את הממיר ליד הטלויזיה כי נקודת החיבור של הYES והממיר היא מול הטלויזיה.

אני צריך לשדר את שידורי הYES באופן אלחוטי למרחק של 5 מטרים עד לטלויזיה, ושם אני צריך מקלט שיפענח את האות האלחוטי ששודר מהממיר.

כמו שהביאו לי בקישור של חנות אמפרל נראה לי יתאים, אך זה מעט יקר...

האם נכון יהיה להזמין בחצי מחיר מאיביי?

http://cgi.ebay.com/Audio-Video-AV-Wireless-Transmitter-Receiver-/120652270886?pt=LH_DefaultDomain_0&hash%20=item1c176f8d26

או

http://cgi.ebay.com/home-2-4G-Wireless-Audio-Video-AV-Transmitter-Receiver-/320701371789?pt=AU_Television_Accessories&hash=item4aab4a958d

yuvk, למה לדעתך זה עלול לעלות באיכות? התקשרתי לאמפרל והם אמרו ששום דבר לא ישפיע על האיכות של השידור.(מיקרוגל, סלולרי, טלפון אלחוטי ביתי...) אני יודע שהם לא חסרי פניות ב100% אבל לא יודע אם הם ישקרו..

Mazda 2 2013

פורסם

לגבי הTV-LINK, העיינית שמתחבר לYSE.

אצל ההורים, ישנם 5 ממירים, 3 מתוכם מוסתרים (בגלל טלויזיות LCD שתלויות) ורק העינית הזו מבצבצת ליד הטלויזיה.

עובדות מעולה (גם על הטלויזיה בגינה). המחיר בYES לאחת היא 160 ש"ח (חולי נפש).

הזמנתי מאנגליה 3 עיניות סה"כ 160 ש"ח כולל משלוח, של חברת SKY (מקבילה לYES בארץ).

אל תרכשו בארץ, המחיר הוא פסיכי לחלוטין.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מוזר, אבא שלי קיבל חינם מYES והוא לא מתמקח בדרך כלל ,כלומר הציעו לו את זה בחינם כנראה :)

אני חושב שזה רעיון טיפשי לשדר אלחוטית את הסיגנל של הטלויזיה, אין לי ספק שזה יפגע באיכות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
yuvk, למה לדעתך זה עלול לעלות באיכות? התקשרתי לאמפרל והם אמרו ששום דבר לא ישפיע על האיכות של השידור.(מיקרוגל, סלולרי, טלפון אלחוטי ביתי...) אני יודע שהם לא חסרי פניות ב100% אבל לא יודע אם הם ישקרו..

אם יש לך טלויזית LCD שמחוברת בכבל HDMI האיכות תרד.

המשדר מחובר בכניסה אנלוגית לממיר וכך גם המקלט לטלויזיה. אז גם אם יש 0 הפרעות בשידור האלחוטי, האיכות (אנלוגית) נחותה מאשר באמצעות HDMI.

לא בטוח שזה יפריע לך. פחות יפריע אם הממיר והטלויזיה אינם HD, ועוד פחות אם מחוברים בחיבור אנלוגי בכל מקרה.

אם כן, הפתרון הוא רק כבל HDMI דרך הקיר.

ווראציה של הנ"ל - מיקום הממיר (אם אפשרי) מאחורי הטלויזיה (מהצד השני של הקיר) והוספת עינית לשליטה מתחת הטלויזיה.

ולמשוגעים - בהנחה שהקיר עליו תלויה הטלויזיה הוא בלוקים - אפשר לסתת בו גומחה למיקום הממיר, שתהייה מוסתרת על ידי הטלויזיה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...