Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי, תודה! =]

אנחנו מהכמעט משוגעים... בשבועיים האחרונים סיתתי בכל קירות הבית עם פטישון תעלות חשמל וטלפוניה בכל הקירות כמעט. זה בניין ישן וכן - קירות מבלוקים. רובם מבלוק 7 ס"מ מה שמגביל מאוד את הסיתות. לכן, לא ניתן להכניס את הממיר בתוך הקיר.

הממיר המדור בסלון הוא יס מקס HD והוא בכל זאת מחובר גם עכשיו אנלוגית - RCA לטלוויזיה. אנחנו מוכנים להתפשר על האיכות אנלוגי-דיגיטלי. זה לא כזה משנה לנו.

Mazda 2 2013

פורסם

יש לי משדר כזה שעלה 350 שח של חברה שלא זוכר את שמה כי הוא בבויעדם

נראה איכותי עם 2 אנטנות וגם מעביר ir (כלומר שניתן לשלוט על הממיר מהמיקום המרוחק דל הטלויזיה

האיכות ההתחלתית של ה rca היא זוועה

מעל 3 מטר מרחק יש הפרעות בקליטת תמונה

ובכל מרחק יש הפרעות בקול, במיוחד אם מגבירים זה בילתי נסבל ולכן הוא בבויעדם אחר שחזר אלי מחבר שחשק בו והתיאש ממנו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הבנתי, תודה! =]

כן - קירות מבלוקים. רובם מבלוק 7 ס"מ מה שמגביל מאוד את הסיתות.

אני חושב שזה דוקא הכיוון. גובה של ממיר מודרני הוא כ-5 ס"מ. אתה יכול להוסיף עוד לוח עץ צמוד לקיר מאחורי הטלויזיה ולגנוב עוד 2-4 ס"מ (להרחיק אותה מעט מהקיר) וכן למקם את הממיר מאחוריה.

אני לא רואה טעם בתשלום על ממיר HD וחיבור אנלוגי ועוד דרך משדר.

מה יש מהצד השני של הקיר?

איזו תקרה יש שם? אולי בוידעם?

:turn-l:
פורסם

תמיד אפשר להוסיף איזה "מדף גבס" בנוסף לחציבה בקיר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה על העזרה הטובה!

gsi16v, לפני כמה זמן קנית את המשדר? אולי זה מהדור הישן יותר ופחות עצמתי? :-\

כרגע אני לא רואה פיתרון אחר. אין אפשרות לשים את הממיר בקיר המדובר עקב 2 סיבות עיקריות: הבליטה שתצא מהקיר וששת המטרים של הכבלים שצריך להעביר בקירות ובתקרה.... מושלם זה לא יצא. (אגב טעיתי והממיר שלנו הוא YES MAX בלי HD :roll:)

מתכוון הערב לקנות באיביי את המכשירים. צפו לדיווח עוד שבועיים-שלושה.

תודה!

Mazda 2 2013

פורסם

מצידו השני של הקיר נמצא חדר השינה שלי. אין שם רהיט כלשהו.

רכשתי הרגע את משדר\מקלט הAV הנ"ל. היו גם ב30 דולר כולל משלוח וגם ב50, אך בחרתי ליתר ביטחון לרכוש את המשדר העוצמתי יותר: 2W. ללא קירות אמור להצליח לשדר עד 300 מטר. אצלי יש צורך ב5-6. :-)

עכשיו אני עובר לחפש מתלה תקרתי לטלוויזיה. המלצות תתקבלנה בברכה. =]

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...