Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן מה אני בעניין שינוי הנורות ברכב הזה. האמת היא שהייתה לי אכזבה מנורה ראשית מסוג OSRAM COOL BLUE וכבר אין לי כח להחליף נורות על ימין ועל שמאל. מה שמעניין אותי זה שיהיה מין גוון לבן-כחול באורות האלה אבל גם שלא יסנוורו!

מה שבהחלט לדים כאלה(לפי מה שיצא לי לראות) נותנים.

עכשיו יש 2 בעיות.

1)שמו לי כרגע לדים כחולים בגודל של ציפורן שגם עברו טסט שאין לי מושג איך, אבל בכלל לא רואים אותם ממרחק של יותר מ2 מטר, כאילו סתם בזבזתי 30-50 שקל, לכן אני מעונייין לדעת מאיפה אני יכול להשיג לדים לאורות החנייה לרכב הזה שיהיו בגודל סביר ושיראו את האור יחסית טוב?האם חנויות לאביזרי רכב מחזיקים לדים נורמליים בגדלים שיביאו אור חזק?לפי מה שיש לי , לא.

2)האורות שלי כרגע הן צהוב שמש בהירות(האוסרום היו לבנות ופשוט שינו צבע, וחיצונית ופנימית שום דבר לא שינה צבע בבית המנורה, לא יודע מה קרה)ורציתי לדעת במידה ושוטר יתפוס שיש לי לדים כחולים עם נורה צהובה האם הוא יכול להוריד את האוטו מהכביש או שאני יכול להגיד לו בנימוס שלא ידעתי שזה לא חוקי(ואני עדיין לא יודע אם זה לא חוקי כי זה רק אורות חנייה) ולהגיד לו שאני אוריד אותם ?יש למישהו נסיון?מבליגים על דברים כאלה ?יכולים?

תודה רבה.

פורסם

לגבי לדים לאורות החניה, רק DX או EBAY.

אל תחשוב לקנות בארץ.

במחירים של הארץ, אני מביא לך משם פרוז'קטורים.

תפקיד האורות חניה הוא לסמן, יותר מאשר להאיר למרחק.

אבל, ב30 שקל אתה מביא מDX\EBAY, 4 מנורות, שמפוצצות לך באור את הפנס.

http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712

תיכנס ותעיף מבט במוצרים, יש שם תמונות שהגולשים העלו, תראה מזה עושה.

אני באופן ספציפי למנורות, הייתי קונה באיביי, מהסיבה שיותר זול בכללי שם, וגם יש מכרזים שאתה מביא מנורות בשקלים בודדים.

פורסם

ממ תודה גבר אבל אין לי כרטיס אשראי ואני מעדיף לקנות מחנויות בארץ.

אשמח לעוד תגובות.

אגב, אני גם מעוניין במשהו קצת עדין, שלא ממש יצעק אבל עדיין שיראו את זה יחסית.

עריכה:

זה עובר מכס?יש לך מושג?ואיך אני יודע אם זה יתאים בגודל ?

• תוכן חדש...