Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב מיועד לאבי לשימושים רפואיים, סרטים וגלישת אינטרנט. המחשב הישן גוסס ואין לי כוח כרגע לתקן אותו.

במבצע של עובדי קופת חולים כללית יש מס' דגמים של סמסונג.

כרגע הדגם הרלוונטי לדעתי הוא בלניק הבא.

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=RV520-A03IL&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap&lang=he

לא להתייחס למחיר באתר. המחיר במבצע של עובדי כללית 2496 ש"ח.

אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של סמסונג וגם אופציות אחרות סביב המחיר הזה (אפשר גם אם יהיה מחיר יותר גבוה אבל התנאי הוא עד 3K ש"ח וחובה אחריות 3 שנים.

אני פריק של thinkpad אבל היות ואני מתגורר בחו"ל רוצה שלאבי יהיה ראש שקט ולכן לא מזמין אחד מחו"ל למרות שבמחיר הזה אפשר לרכוש thinkpad הרבה יותר חזק בחו"ל. באותו עניין אם כבר, יש למישהו מושג אם האחריות שלהם בינלאומית ואחרי רכישה אני יכול לפנות למעבדות בארץ ולדרוש תיקון במסגרת האחריות (אם אני קונה נייד חדש מאיביי) ? אני מתכוון להרים טלפון ולברר מחר אבל אשמח לשמוע מניסיון דעות בנושא.

דגמם של DELL מומלץ במחירים הללו ?

Veni Vidi Vici

פורסם

DELL N5110 I3-2310M 2GB/500/6CELL/USB3/HDMI ושאר פיצ'רים מעניינים ב3K

שדרוג ל4GB בתוספת 100 ש"ח

3 שנות אחריות מעבדות DELL

צור קשר אם אתה מעוניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם יצא לך להיות בפ"ת בזמן הקרוב, אתה יכול לעבור בנוטבוק קלאב ולראות מה הם יכולים להציע.

אם כבר DELL, אז זה המקום לקנות ממנו.

מעבר לזה אינני מעודכן בטכנולוגיות או במצב השוק בארץ. רק אל תקנה HP. :-)

פורסם

לא, HP לא אופציה מבחינתי.

ארז אני לוקח בחשבון את הצעתך ומודה לך על כך. יבדק ואם יהיה אקטואלי, אצור קשר.

Veni Vidi Vici

פורסם

אם אחריות חשובה לך - לך על המחשבים של דל. 3 שנים אחריות אצלך בבית (וגם המחשבים טובים :p ).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בכיף, אתה תמיד יכול להתקשר ולהתייעץ, אני מבין אם כך שהמחשב של אבא שלך הגיע סופסוף לסוף חייו :)..

מה איתו הפעם?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עוד לא הגיע ואפילו ניתן לתקן אבל אין לי כוח וגם לא יהיה מי שיתקן היות ואני לא אהיה בקרוב בארץ.

הפעם ה-T23 - המאוורר גוסס, וכנראה גם ה-inverter. לא כזה יקר לתיקון היות ואת הכל אני עושה לבד אבל מי מבטיח לי שעוד חודש לא יהיה משהו חדש. לכן, הוחלט לקנות מחשב נייד חדש. סה"כ הדרישות צנועות (מעבר לכך שכנראה אצטרך לשים גם XP עליו, לפחות בדואל בוט).

Veni Vidi Vici

פורסם

לגבי דל- מנסיון אישי האחריות של המחשבים העיסקיים (vostro, latitude) שנמכרים בארה"ב תקפה גם בארץ. רק תבחר את הסוג האחריות הרצוי (3YR NBD on site..). לגבי הסדרות הלא עיסקיות איני יודע. שים לב שלעיסקיים יש יתרון בצורת מסך מט (אין השתקפויות) אך הניגודיות פחות טובה (בשחור).

לגבי thinkpad, שכן שלי שקנה בארה"ב סיפר שאמרו לו במעבדות בארץ שמכבדים את האחריות שיש על המחשבים העיסקיים שנקנו בארה"ב, אך לא יצא לו לבדוק אם זה באמת כך (מחשב אמין ואיכותי- T410s). הכי טוב זה לנסות ליצור איתם קשר כדי לברר.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

גם DELL וגם LENOVO - האחריות תקפה בארץ.

לאחרונה יצא לי לעשות טובה לחבר ולטפל בהפעלת אחריות למחשב DELL INSPIRON - סדרה ביתית והאחריות כובדה במלואה. אבל זה היה קצת יותר מסורבל מאשר לפני כשנתיים, אז הפעלתי אחריות לספק כח בלטיטוד עסקי - תוך יומיים הגיע מטען חדש עם שליח UPS. במקרה של המחשב מהסדרה הביתית - לקח 4 שיחות טלפון ושבועיים המתנה עד שנפתחה קריאה, ואז הייתי צריך להביא את המחשב למעבדה בעצמי ולאסוף אותו בסיום התיקון. לא נורא, אלא אם כן אתה רגיל לשירות העסקי ...

WIKING - האם אביך חייב מחשב גדול וכבד ? אם לא, ובמבצע של כללית יש את ה Q330 של סמסונג במסגרת התקציב שלך - אז זה מומלץ !

פורסם

אז זהו, ייצא לי לעבוד על ניידים של סמסונג כמה פעמים וכל פעם כאשר חזרתי ל-thinkpad, הוקל לי. אם זה המקלדת או הגו'יסטיק הקטן שמבחינתי שווים יותר ממעבד חזק יותר.

במשפחה יש מס' thinkpads ואני מאמין שיהיה קשה לאבי לעבור לסמסונג.

למצוא T400 חדש לא פשוט במסגרת התקציב (בארץ הם בכלל יקרים).

איך סדרת ה-SL של lenovo ? אמינים ?

הסמסונגים אמינים או שאצטרך לממש אחריות לא מעט ?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

למצוא T400 חדש יהיה קשה גם בלי מגבלת תקציב.

מאז יצא T410 ולאחריו T420.

לא יודע לגבי אמינות של סדרת ה SL, אני מניח שהיא תהיה טובה, אבל האיכות של המחשב לא מתקרבת לסדרת T.

פורסם

אז אם thinkpad אז רק סדרה T אם אמצא בטווח מחיר.

איך ה-inspirion של דל מבחינת אמינות ? אין איתם בעיות מיוחדות ? אין לי ניסיון כלל עם דל.

Veni Vidi Vici

פורסם
אז אם thinkpad אז רק סדרה T אם אמצא בטווח מחיר.

איך ה-inspirion של דל מבחינת אמינות ? אין איתם בעיות מיוחדות ? אין לי ניסיון כלל עם דל.

האינספירון בסדר גמור.

אתה יכול לקנות אותו במחיר זול בארה"ב :

http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+15.6%26%2334%3B+Display+-+Mars+Black/3048064.p?id=1218374275183&skuId=3048064

יש גם אסוס זול יותר:

http://www.bestbuy.com/site/ASUS+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Pentium%26%23174%3B+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+320GB+Hard+Drive+-+Brown+Suit/2701449.p?id=1218345396205&skuId=2701449

או שתקנה מחשב איכותי כמו ה T420 בפי שניים מחיר לפחות.

אתה צריך להחליט, זה כמו להתלבט בין אלטו ב 60,000 לבין פיאט 500 ב 120,000

לא בדיוק אותה קטגוריה ....

פורסם

מצטער, התאכזבתי מ3 מחשבים של DELL ברצף , 2 מתוכם ממש מהחודשים האחרונים, אחד כבר כמעט 3 שנים ועושה אין ספור בעיות, אין משהו שלא הוחלף שם.

VOSTRO 3300 (i3-270(

DELL 11Z

ועוד VOSTRO ששכחתי את הדגם המדוייק (CORE2DUO)

DELL עקרונית מחשבים מעולים , אבל השירות שלהם שניתן מיוון הוא גרוע, הם מנסים להפיל אחריות על הלקוח והטכנאים לא מקצועיים . ממש ממש התאכזבתי.

זה הגיע למצב שהחלפתי VOSTRO 3300 בן חודש, ב סמסונג Q330. מחשב נהדר ומדהים למחירו. (עלה לי 3.5K אני מעריך שכיום כבר באיזור ה 3K אחרי חצי שנה)

החסרונות בסמסונג שיש רק שנתיים אחריות והאחריות אינה בבית הלקוח בניגוד ל DELL, היתרון שהאחריות היא ע"י שירות IBM

מצד שני מי אמר שנצטרך אותה ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...