Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב...

אני מתעניינת ב סיטרואן C5 - SX אוט' (בנזין) 2.0

מודל 2004, 173,000 ק"מ (קצת גבוה)

א. חוות דעת כללית על ה C5, מי מכיר?

ב. האם גם ה C5 כמו דגמים קודמים של סיטרואן לא שומרים על המחיר שלהם (שלא נומר שהמחיר צונח...)?

ג. הערות ספציפיות לדגם, רכב זה?

תודה מראש....

פורסם

מי שקונה C5 ממודלים כאלה, אני חושב ששיקולי נוחות / פינוק (בעיקר אם נוסעים למרחקים ארוכים) צריכים לעמוד בראש מעייניו, ולא שיקולי סחירות. ל-C5 יש מחירים מאוד אטרקטיביים ביחס למה שהרכב מסוגל לתת (אטרקטיביים לקונה והרבה פחות למי למוכר).

אכן, הק"מ קצת גבוה, וזה אומר שיש לקחת בחשבון בלאי/תקלות עתידיות. יש לבדוק את הגיר בשבע עיניים, שכן הוא נוטה לתקלות עם הזמן והק"מ (אבל זה ככה כמעט בכל גיר אוטומטי עם הזמן). תיקוני הגיר עשויים להיות יקרים.

רכב שאינו אוהב הזנחה (שום רכב אינו אוהב הזנחה, ובמיוחד רכב שהוא מורכב מבחינת מכלוליו קצת יותר מהממוצע).

יש להעדיף לכן רכב שטופל במועדו (בקשי הסטוריית טיפולים / מסמכים / קבלות, המעידים על כך).

alfa 156 2.5.

פורסם
בוקר טוב...

אני מתעניינת ב סיטרואן C5 - SX אוט' (בנזין) 2.0

מודל 2004, 173,000 ק"מ (קצת גבוה)

א. חוות דעת כללית על ה C5, מי מכיר?רכב מצויין,אני בעלים של אחת מאותה שנה בדיוק [דגם SX PK המאובזר] במשך השנה וחצי האחרונות...חששתי מאוד לפני הרכישה ולכן לא התפשרתי על מצב הרכב שאותו רכשתי ושיקול זה הסתבר כמשתלם, היום אחרי שנה וחצי אני יכול להגיד בפה מלא שהרכב פשוט מדהים!

אמינות?

כל ההוצאות הלא צפויות שלי במוסך הסתכמו ב13 ש"ח על בורג ששברתי כשהיה לי פנצ'ר :-D

נוחות?

אין לתאר,לי אישית זו פשוט חוויה כל פעם מחדש!כמה כיף לנסוע בכבישי ישראל המשובשים,להסתכל ימינה ושמאלה ולראות את כולם מקפצים במושבים ופשוט לשייט לצידם:wink:

הרכב עצמו מאוודד מרווח ו5 אנשים יכולים לשבת בנוחות [אנחנו לא משפחה קטנה בכלל:|] והאבזור הפנימי מאוד נדיב [טיפה פחות בדגם הSX].

ב. האם גם ה C5 כמו דגמים קודמים של סיטרואן לא שומרים על המחיר שלהם (שלא נומר שהמחיר צונח...)?C5 מבציר 2004 ובמיוחד הSX הפחות מאובזרת צריכה לעלות סכום מצחיק ביחס למה שאת תקבלי,לא יודע כמה אפשר להפסיד מהמחיר המאוד נמוך שלהן,את ירידת המחיר הגדולה היא ספגה מזמן.

ג. הערות ספציפיות לדגם, רכב זה?

גיר גיר גיר כמו שאמרו לך קודם יש לבדוק ברצינות רבה,בק"מ של הרכב הספציפי הזה יכול מאוד להיות שכבר נעשה השיפוץ היקר ותוכלי לישון בשקט לפחות לבינתיים.

מערכת הידראולית,לא הייתי מקל ראש במצבה.

בכללי רכב שמור אשר טופל ויטופל בזמן ובמוסכים שמכירים את הרכב צריך להפגין אמינות גבוהה גם בק"מ המדובר.

תודה מראש....

תשובות באדום :idea:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני מוכר שנת 2005 הדגם המפואר יפיופה 160 אלף קילומטר יד 3 פרטי באשדוד ב 28 אלף צור קשר בפרטי

פורסם

הייתה לי אחת 2004 דגם מפואר, נוחה בטירף , תיקונים יקרים אחרי 4 חודשים של נסיונות למכור נמכרה לטרייד אין לובינסקי ב 14 אלף שח, במבט לאחור ההיתי קונה יפנית יותר אמינה וקל יותר למכור

פורסם

צריך לחפש רכב שמור וזאת בגלל שהרכב הזה רגיש מאוד להזנחה וזאת בעקבות המערכות הרבות שלו.

צריך לשים לב במיוחד לגיר,למערכת ההידראולית ומערכות החשמליות(התקנות חאפריות).

יש לנו רכב שאנחנו מאוד מרוצים ממנו סיטרואן C5 2004 SX שכבר עם 239 אלף ק"מ ומפגין אמינות שלא הייתה מביישת שום רכב באותו הגיל.

• תוכן חדש...