Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב משומש.

היום הגעתי למישהו מאחד מאתרי המשומשות, שרושם את הרכב כפרטי.

לאחר שהגעתי אליו, מסתבר שהרכב נקנה בליסינג מימוני (וכך תומחר...) והיום, בסיום התקופה,

נשאר עוד חוב לחברת המימון (שלמה SIXT).

ברשם המשכונות אכן רשום כי זה המשכון היחידי (ע"ש שלמה כ.א.ל) על הרכב.

בעל הרכב דיבר עם הנציג של שלמה SIXT, שאמר שמחר כבר ניתן להגיע, להשלים את התשלום לשלמה SIXT, ותוך 14 יום יגיע אלי ייפוי כוח ללכת לבד לדואר ולהעביר את הרכב לבעלותי.

האם זוהי הפרוצדורה המקובלת ? לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית מהפורום בת'רדים קודמים....

תודה !

נתי.

פורסם

מהנסיון שלי עם רכב בליסינג מימוני (רק שאני הייתי הצד המוכר)

14 יום זה מה שגם להם לקח (ליסקאר), רק שהם בצעו את ההעברת הבעלות.

קח בחשבון שהרכב ירשם כבעלות קודמת ליסינג (כולל כל ההפחתות).

אני המלצתי לקונה שיקח מהליסינג שלי אישור כתוב שהרכב היה בליסינג מימוני.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אבל האם הליסינג היה מימוני ורשום על שם הקונה או רשום על שם החברה, כיוון שאם היה רשום על שם החברה (הגורם הממן)

אני יודע שקיימת הפחתה של 5% שעלולה להתבטא בשוק היד ה 2 כ 10-15% כמובן שזה תלוי בשוק הרכב ...

האם אני טועה ?

גם בפני עומדת אותה דילמה, הייתי שמח לשמוע עוד אנשים חווים את דעתם בנושא זה.

פורסם

אני את הרכב שלי קניתי דרך מישהו שקנה בליסינג מימוני והוא יד ראשונה והרכב רשום על שמו.

בידיים קודמות או בבעלים נוספים לא כתוב שום דבר,פרטי לחלוטין.

הוא הוציא את הרכב מהניילונים וכשרכשתי אותו אפילו היו לו את הניילונים המקוריית של האוטו בבגאז':-D

פשוט הרכב שייך לסוכנות עד שאתה משלם את מלוא הסכום.

גם ברישיון הרכב שהיה לו לפני שקיבלתי את החדש הביתה,לא היה כתוב שום דבר שהוא נקנה מסוכנות או ליסינג או משהו כזה,פרטי לחלוטין.

• תוכן חדש...