Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ידבר בשם הצפון...

לאון,וובה,מקס,איוון ועוד כמה כניראה באים גם.

1. איתמר, שתי חבילות המבורגר \ קבב.

2. עידן - אני בא! מביא איתי שתיה

3. ארתור שתי חביות בירה 5 ליטר

4. זה עוד מוקדם לקבוע במאה אחוז אבל מאוד מקווה להגיע עם אחי. נביא בשר שקר כלשהו וציוד מעניין וקולני..

5. ליאור- מביא שתייה קלה ויכול להיות את החברה שגרה באיזור.

6. ישראל -מביא שתייה ובשר {מי רוצה קבב של אבנר }

7. אדי - לאנוספורס - מביא איתי מנגל בינוני-קטן + גחלים + מדליק בנוסף לכך כמה בקבוקי שתיה ו20 פיתות.

8. ערן - מגיע עם חבר, מביא פיתות, חמוצים ונראה מה עוד

9. יאן - מגיע ומביא שתיה קלה ויכול להיות בשר חוץ מזה מביא איתי עוד איזה 4 רכבים מעניינים

10. רומם- מתפקד. מביא מה שיהיה מיותר בפריזר.

11. שלומי - מנגל בינוני וציוד מקיף למנגל! ומה שיהיה בפריזר. אה, ושתיה.

12.מתנאל- מגיע על מנת לתת נציגות לצפוניים- מביא בשר כלשהו.

13. לאון - מגיע

14. וובה - מגיע

15. מקס - מגיע

16. איוון - מגיע

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

4. זה עוד מוקדם לקבוע במאה אחוז אבל מאוד מקווה להגיע עם אחי. נביא בשר שקר כלשהו וציוד מעניין וקולני..

7. אדי - לאנוספורס - מביא איתי מנגל בינוני-קטן + גחלים + מדליק בנוסף לכך כמה בקבוקי שתיה ו20 פיתות.

9. יאן - מגיע ומביא שתיה קלה ויכול להיות בשר חוץ מזה מביא איתי עוד איזה 4 רכבים מעניינים

13. לאון - מגיע

14. וובה - מגיע

15. מקס - מגיע

16. איוון - מגיע

17. DRX - או איך שלא קוראים למר בחור

18. לירן 96 - כנראה לירן :-P כנראה 96 :-D (או לידה או רכב אני מתאר לעצמי)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

18. לירן 96 - כנראה לירן :-P כנראה 96 :-D (או לידה או רכב אני מתאר לעצמי)

או אולטראס 96 :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חבל אבל תעדכן את הרשימה בבקשה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

13. לאון - מגיע

14. וובה - מגיע

15. מקס - מגיע

16. איוון - מגיע

17. DRX - או איך שלא קוראים למר בחור

18. לירן 96 - כנראה לירן :razz: כנראה 96 :grin: (או לידה או רכב אני מתאר לעצמי)

19.פבל - מגיע אני יביא שתיה ואיזה בשר..

פורסם

זה בסדר המכוניות לא זזות לשום מקום - אם המצלמה שלך תצלם רבע שניה באיחור - הן עדיין לא יברחו

:-D

אני יכול להביא ניקון D40 אבל אני לא מאמין שיהיה לי זמן לצלם וגם יהיו כאן חלק שיגידו שזו ח*א של מצלמה כי היא DSLR ברמת כניסה ארבע שנים אחורה :-D

6 מגה פיקסל והיא מספיק איכותית - החיישן שלה אמנם אב-קדמון משהו ולדעתי היא לא מכניסה מספיק ירוק ושורפת קצת את הלבן אבל כמו שמישהו שהוא לא אודיופיל לא מסוגל לעמוד על הבדלים בין מערכות סטריאו יקרות ככה גם מישהו שהוא לא צלם או חובב צילום מושבע לא יוכל לדעת את זה...

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אביא דף ועיפרון

:-P

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...