Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנצי, פשוט תענוג לקרוא הודעות שלך.

מסכים.

נראה לי שניתן סימון מיוחד לכל שרשור שיש בו הודעה של בֶּנֶצִי, להקל את החיפוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו באמת בנצי, כל המאמר האקדמי הזה ואף מילה על הטופוגרפיה של הפות? אני מאוכזב.

ורז - שים לב שיש לך טעות בניקוד. זה אמור להיות שווא ב"נ", לא סגול.

פורסם
נו באמת בנצי, כל המאמר האקדמי הזה ואף מילה על הטופוגרפיה של הפות? אני מאוכזב.

נכון, גם היה באוף טופיק שרשור של מישהו שרצה טיפים לטיול בקוס, אף אחד לא ענה לו, משהו קרה לנו...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

SPUN24, כשהכרתי את זוגתי, היינו בקשר עסקי וחברותי, ארוחת צהריים שבה זרם האלכוהול הביאה אותי ואותה לשיחה על אהבה, לשאלה למה אני לבד השבתי : כי אני לא מאמין שאוכל למצוא מישהי שתגרום לי להרגיש את הפרפרים בבטן ואת הריגוש התמים הזה שהיה לי בגיל 11, כשהייתה לי "חברה רצינית" בפעם הראשונה, איך שהתרגשתי לחכות לה מחוץ לכיתה, לשבת על החלון של החדר שלה ולנשק אותה דקות ארוכות, זה היה תמים, טהור ומיוחד. היום כל בחורה שאני מכיר מנסה להרשים אותי במקום להיות פתוחה אליי, וזה טבעי, כשאנחנו מתבגרים אנחנו בונים חומות, עוטים מסכות ומנסים להרשים. ואני, עם כל הרעש מסביב, אני בחור פשוט שבסה"כ רוצה מישהי שתתן לי לאהוב אותה ותעריך את זה, גם אני עוטה מסיכות וגם לי יש חומות, אבל אני רוצה מישהי שאוכל להיות הכי אמיתי איתה, וזה משהו שאני לא מצליח למצוא.

אבל תחושות ורגשות לא מתים ככה סתם, עשיתי את הטעות הנפוצה של טעייה בין ריגוש מיני לריגוש של אהבה.

הרי בתור ילד, הנשיקה ההיא היתה הדבר הכי קרוב לסקס שהיה לי וככה חשבתי שהרף עלה וצריך למלא את החסך. בולשיט.

כשאני נושק לזוגתי אני לא רוצה להרפות, אני מחבק אותה חזק ואני בשמיים.

אולי זה בר חלוף ואולי לא, זה כבר עניין של עבודה הדדית, הכי הכל בחיים מתחיל ונגמר מהראש.

ויש לנו פה בפורום מספיק אנשים שיכולים להעיד שלשמור על אהבה לאורך זמן הוא דבר אפשרי.

עכשיו נחזור לנושא שלך, אני לא מאמין שזה שרוף, ואני מבין שאתה אוהב אותה, רק תעשה לי טובה, אל תקשיב לשירים של יוסי עדן ;)

זמן זמן זמן, אם אתה רוצה אותה, תרוויח אותה. אם אתה חושב שהיא צריכה להיות לידך, תעבוד על זה וזה לא יהיה קל, בלי לחץ ובלי עצבים, תהיה רגוע, תהיה חכם, תנסה לשים את עצמך בנעליים שלה ותחשוב על עצמך כמטרד, ואז תראה מה עשית לא נכון, אני לא אומר שאתה מטרד חלילה אבל זה יתן לך לראות את הנושא בפרספקטיבה נכונה.

אם תעשה את הדברים בצורה חסרת לחץ ועם הפסיכולוגיה הנכונה יכולים לקרות כמה דברים,

המסכות ירדו, אתה כבר חשוף, היא לא, היא תבין מי אתה ומה הכוונות שלך, ואז אולי אתה תבין מי היא באמת.

אולי לא תאהב את זה וירד לך ממנה, אולי זה ימשוך אותך יותר. אני חושב שאתה פשוט צריך לזרום עם זה לאט ובזהירות.

תן לה את המושכות, תן לה להוביל, גם אם זה קשר אפלטוני לחלוטין, אתה תחסוך מעצמך הרבה כאב כשדברים לא יקרו בדרך שלך.

___________________________________________________________________________________

זה בנצי, עם ניקוד בלי ניקוד אותו החרא.

ראבאק כמה שאני מתגעגע לאיזה שולחן זיתים ביום שישי, רז כשאגיע לבקר נצטרך לארגן איזה שישי של פעם באוניברסיטה.

haters will hate

פורסם
נכון, גם היה באוף טופיק שרשור של מישהו שרצה טיפים לטיול בקוס, אף אחד לא ענה לו, משהו קרה לנו...

אני מבקש בפעם הבאה להודיע לי בפרטי, בפייס, ובSMS, די נו, טיול בקוס? כל מה שצריך זה משקפי צלילה ושנורקל, כמובן שחיבה למאכלי ים יכולה רק להועיל :)

haters will hate

פורסם

טוב עדכון רק בשביל בְּנצִי, כמה שכולם אמרו להתרחק..לא הקשבתי. רציתי כמו שבנצי אמר ללכת עם האמת שלי ולסגור את זה סופית כי כבר הכל חשוף. בכל זאת רציתי לשמוע את האמת כדי להשתחרר מזה וזהו. אז התקשרתי אליה, ורציתי לדעת אם יש לה חבר עכשיו - אז היא אמרה שכן כמו שהיא אמרה לי שבוע שעבר. אז אמרתי לה מה, מישהו חדש וזה? כן.

אז אמרתי לה רק שתדעי שאני לא אפס, פשוט רציתי ללכת עם האמת שלי. רציתי מישהי שאני מרגיש אליה דברים אמיתיים ויכול להתרגש ממנה, שזה משהו נדיר בימינו ושלא כל אחת תחזיר אותי לתיכון. ושבגלל זה התעקשתי שזו מכוונה טובה, וזה לא שאני מפגר או אפס או משהו כזה. אז היא אמרה שהיא לא חושבת שאני אפס וזה יפה להתעקש על משהו שרוצים. ואז שאלתי אותה אם לוותר? אז היא אמרה צריך לדעת גם מתי לוותר.

ושאת כל הטעויות האפשרויות עשיתי ואני יודע שעשיתי מלא טעויות רק מכוונה טובה. אמרתי לה שמעי אני סה"כ הייתי צריך 2-3 פגישות ואז היית כבר שלי..אז היא צחקה ואמרה מאיפה הביטחון העצמי הזה פתאום. ושעשיתי טעות שלחצתי שלא היה צריך ללחוץ. אז היא אמרה שאין מה לעשות כבר, וככה הדברים יצאו ושלא יצא תמיד להפגש ושאני צריך ללמוד להתחשב בצד השני ולא ברצונות של עצמי. והיא אמרה שהיא ממש לא חושבת שהיא התייחסה מגעיל. ואם אני חושב שהיא התייחסה מגעיל אז שבאמת יש לי בעיה..שהיא באמת התחשבה בי והיתה סבלנית ואם זה היה מישהו אחר מזמן היא הייתה מעיפה אותו.

ואמרתי לה תשמעי אני לא אחד שיגיד לך שיש לך חבר עכשיו בואי וזה, כי אני לא בן אדם כזה. והיא אמרה שאין כרגע מה לעשות ושבנתיים אי אפשר להפגש. ושמפה שאני אלמד להבא מהטעויות שלי, ושהיא מקווה שאני ארגיש ככה גם כלפי בחורות אחרות, ושהיא חושבת שאני חמוד ואחלה והכל, אבל אי אפשר לעשות טעויות ואז לבקש למחוק אותן..

היה קטע שהיא כמעט הסכימה להפגש שיש לה חבר, אמרתי לה בואי תעצרי אצלי בערב 5 דק ותביני על מה אני מדבר.

אבל אמרתי לעצמיי שאני לא צריך את הסיפור הזה וזהו.

יכלתי גם לבוא בגישה אחרת לומר לה נשאר רק ידידים, ואולי תכירי מישהי אחרת וזה. אבל רק רציתי לומר את שלי, שתדע שאני לא אפס. ושלפחות הלכתי עם האמת שלי, ומפה היא כבר הפסידה ולא אני וזהו. צריך להמשיך הלאה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

ראבק!!! תעזוב אותה כבר, תצא עם אחרות, היא לא רוצה! זה שקוף לגמרי.

תמשיך הלאה כמו שאמרת, תקשיב למה שאנשים אמרו לך כאן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

spun24,

פשוט עצוב לקרוא את הלך המחשבה שלך ולאן אתה מוביל את עצמך. מאחל לך רק טוב באהבה ובחיים בכלל.

בנצי,

אם אתה תחליט לעשות חלטורות ולפתוח כל מיני קורסים בארץ על איזה נושא שאתה רק רוצה - אני בפנים :).

פורסם

דחוף תמחוק את המספר טלפון שלה, את הפייסבוק שלה, וכל דבר שקשור בה שנמצא בחיים שלך (הודעות, תמונות אם יש),

רק ככה תוכל להשתחרר ממנה

רחוק מהעין רחוק מהלב.

אני כל פעם שנגמר עם האקסיות שלי, מחקתי את הכל,

ואני יכול להגיד לך שעשיתי טעות והשארתי אחד מהמיילים של אחת מהן, שהיא באמת אחת מיוחדת, בקיצור שלחתי לה מייל לפני חודשיים, וכמו מפגר נפגשנו להשלים פערים, וזאת היתה טעות....

קראו כל מיני דברים שהייתי בטוח שאני יהיה חזק בשביל שלא יקרו, והלב חזר לחשוב עליה שוב, אבל הראש יודע שהיא לא בשבילי...

בהצלחה!!!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שכח ממנה ותמחק הכל!

לפני שבועיים התיישבתי על הפלאפון שלי ובטעות התקשרתי לאחת האקסיות.

היא ניסתה לחזור אלי ביום שאחר כך ולא עניתי.

אני ממש מקווה שהיא לא שמרה את המספר שלי.

פורסם

בנצי, אתה איש למופת.

הג'וקר אמר משהו על לחלטר קורס ? אני אומר אם אתה כותב ספר, אני זה שמוציא לך אותו לאור.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

spun 24

תעשה לעצמך טובה ענקית, תמחק את הטלפון שלה, את הפייס שלה, וכל דבר שקשור בה,

וצא לאחד ממועדוני הסלסלה הקרובים לביתך, (או הקרובים פחות) ,

ותבין כמה בחורות , ים בחורות, יש ,

מכל הגילאים מכל הסוגים, גרושות , צעירות , מבוגרות, סנוביות, חרמניות יותר, חרמניות פחות,

פשוט הכל מהכל

קח את עצמך ופשוט תתתחיל להתרועע במקומות כאלו, לא תאמין כמה מהר תשכח מי זו המטומטמת הזו שגרמה לך לסיבוב כזה.

אני אומר לך מניסיון,

אל תתפס על אף אחת, אף אחת לא שווה את זה, אחרי שתרקוד שם עם כמה בחורות , אתה תתחיל להפתח, ובסוף תכיר מישהי אחרת .או כמה "מישהי אחרת"8)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
הפורום אמר את דברו.

מקווה שבעתיד תמצא את הכוחות לעמוד בפיתויים שהחיים יציבו בפניך.

:roflmao:

תשקול להחליף את הסמלון לגנדלף או משהו כזה. חוץ מזה,

יש פה באמת הסכמה גורפת ונדירה בקארזפורום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...