Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי Ford Fiesta Dynamic שנת 1998. ישנה בעיית חשמל בחור המצת - לא מגיע לשם חשמל. לאחר חיפושים באינטרנט הגעתי למסקנה כי יכול להיות שהבעיה היא בנתיך (פיוז) של חור המצת, יכול להיות נשרף או לא תקין. באינטרנט כתוב שבדרך כלל כתוב ליד כל נתיך למה הוא שייך. פתחתי את התיבה של הפיוזים אך לא כתוב ליד אף אחד מהפיוזים למה הוא שייך, בנוסף ראיתי כי יש כמה חורים ריקים של פיוזים.

השאלה שלי היא, האם יכול להיות שחסרים לי פיוזים או שאמורים להיות חורים ריקים?

בנוסף, איך אני יכול לדעת ברכב הזה איזה פיוז שייך לחור המצת?

תודה מראש והמשך ערב נעים!

חנן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בספר רכב יש תרשים של תיבת הנתיכים, שמראה כל נתיך למה שייך.

אם אין ספר רכב, נסה למצוא באינטרנט את התרשים.

אם אין, אז מוציאים ומחזירים אחד אחד עד שמוצאים נתיך שרוף.

מקומות ריקים לנתיכים יש, כי לרכב יש כמה רמות אבזור שכוללות למשל סאנרוף, חימום מושבים, כיסאות חשמליים ודברים כאלה שצריכים נתיכים. אצלך ברכב לא מותקן כל האבזור אז יש מקומות ריקים בתיבת הנתיכים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...