Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן יש לי גולף בצבע לבן בת 4 חודשים.

ישנה תופעה מוזרה (ותיכף תבינו למה). של הופעת נקודות חומות בגודל לרוב של סיכה על גבי הרכב, בכל חלקיו.

חשבתי בהתחלה שמדובר בסביבת החניה ושיניתי את המיקום, כמו כן אין עצים מעל הרכב באופן דיי קבוע- 99 אחוז מהזמן אפשר לומר. וגם באיזור העבודה שלי הוא חונה בשטח פתוח על אספלט ולא באיזור חולי.

השאלה ממה הכתמים יכולים לנבוע?

דבר חשוב שצריך לציין זה שהנקודות מופיעות על כל הרכב כולל הפלסטיקה, הצרה היא שבשטיפה חלק יורד וחלק דיי גדול לא יורד והדרך היחידה אם בכלל (זה לא תמיד הולך) זה להוריד את הנקודות ע״י הציפורן.

הדבר הזה מתחיל לעלות לי על העצבים , ואני לא מצליח להבין מאיפה זה נובע...

האם יש עוד בעלי רכב עם בעיה דומה במיוחד לצבע הלבן כי על כל צבע כהה לא ניתן לראות את הכתמים.

והאם יתכן שהרכב שלי לוקה במחלת עור קשה עקב נזקי השמש ? ;)  

פורסם

1. אולי זה לא קשור לאיפה אתה חונה, אלא לדרך שבה אתה עובר.

2. מה דעתך על כיסוי רכב? (לפחות ישלול חלק גדול מהאפשרויות)

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

מכיר היטב את הנקודות האלה. לצערך זה כן קשור לסביבה בה אתה חונה. משהו באוויר - תחנת כוח קרובה שמזהמת, בניינים בבנייה, סתם זיהום אוויר - לא יודע בדיוק את המקור, אבל הדרך היחידה להיפטר מהן בקלות היא לשלב פלסטלינה עם ווקס פעם בכמה חודשים. הפלסטלינה מורידה את זה בצ'יק, אבל זה עבודה...

וכמובן - אפשר לכסות את האוטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקפיד לעשות וקס כל חודש-3 חודשים (תלוי אם זה וקס טוב ועד כמה הרכב בשמש) ואז הלכלוך ידבק לוקס ולא לצביעה ואם תשתוף את כל האוטו עם שמפו רכב (ללא שמש+רוח ובמזג אוויר קריר כמובן אלא אם אתה רוצה לשרוט את הרכב בטירוף) ירד חלק נכבד מהוקס ואז יעלמו הקטמים ותשים מיד וקס חדש

יש לי את השמפו בבקבוק השחור של אמריקן איגל והוא מעלים את כל הוקס מהרכב בקלות :shock: יכול להיות טוב בשביל הרעיון הזה אבל יכול להיות שזה גם הורס את הלכה ואז זה כבר לא משהו.

ובכל אופן אמור להיות לך עוד וקס של המפעל על האוטו אז יש מצב שבניקוי טוב עם שמפו רכב זה ירד

פורסם
מכיר היטב את הנקודות האלה. לצערך זה כן קשור לסביבה בה אתה חונה. משהו באוויר - תחנת כוח קרובה שמזהמת, בניינים בבנייה, סתם זיהום אוויר - לא יודע בדיוק את המקור, אבל הדרך היחידה להיפטר מהן בקלות היא לשלב פלסטלינה עם ווקס פעם בכמה חודשים. הפלסטלינה מורידה את זה בצ'יק, אבל זה עבודה...

וכמובן - אפשר לכסות את האוטו.

רוני

תקשיב יש מצב שאתה ממש קולע , יש לנו כאן תחנת כוח , לא הכי קרוב לבית שלי אבל יש באיזור אשקלון תחנה ידועה מאוד ואחת הגדולות בארץ (אם לא הגדולה ביותר).

ביניינים אין סביבי זו שכונה מאוד וותיקה.

העניין הוא שקניתי פלסטלינה של 3M , ונאמר שצריך לתת איתה עבודה ביחד עם מים ,

ניסיתי פעם אחת את הניסיון עם הפלסטלינה (מאז היא בארון אצלי בבית בקופסאת ווקום) , אבל לא הצלחתי להבין איך זה עובד בדיוק כי משום מה זה לא הוריד לי את הנקודות אלא ממש נדבק לצבע הרכב וקשה מאוד לשפשף את גוף הרכב עם הפלסטלינה,

פשוט החיכוך עם או בלי מים הוא ממש גדול! והיא נצמדת לרכב ומתפוררת תוך כדי יישום.

לא ברור לי כיצד בדיוק ליישם את השימוש בפלסטלינה וכאן הסיבוך שלי.

האם יש סרט הסבר באינטרנט או משהו דומה אני אשמח לקבל.

עוד משהו נוסף - כיסוי רכב כל יום ביומו אין סיכוי (יותר מידי כאב ראש + להוריד בבוקר את הכיסוי עם כל הטל זה פשוט אמבטייה בשש בבוקר כל יום מחדש).

פורסם

אני מכיר את התופעה מקרוב!

ע"י מקום העבודה של אמי ישנו מבנה ככל הנראה שייך לצבעי שמהארובות

והוונטות שנמצאות בגג המבנה מתפזרים באוויר חלקיקי צבע קטנטנים שנופלים על הרכב ומשאירים נקודות.:evil:

• תוכן חדש...