Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2002

orodelman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב אמין מאוד ויחסית חסכוני בתקציב של כ 30000

לאחר שקר שוק קטן החלטתי ללכת על טויוטה קורולה שנת 2001-2002

לאחר שיטוטים ביד 2 הבנתי שבתקציב הזה אני צריך לחפש שנת 2001 אך באחד החיפושים נתקלתי בקורולה שנת 2002 דגם sun יד 2 עם 130000 ק"מ. בשיחה עם הבחור הבנתי שהוא סוכן של רכבי יוקרה(?!) ויצא לו גם להתקל ברכב הזה והוא ראה שהמוצר טוב אז הוא לקח על עצמו לשווק אותו, במבט ראשון הרכב נראה טוב מאוד, נראה שמור נוסע חלק הבודי במצב טוב ללא שריטות רציניות.

הסוכן טען שהוא בעצם עובד עם חברות טרייד אין.

הוא הציג לי 2 דפי A4 מודפסים וטען שזה הספר רכב שמודפס מהמוסך המורשה, ואמר שאת אמינות הקילומטרז הוא יכול להוכיח במוסך מרכזי שם יש תיעוד ממוחשב של כל הטיפולים.

*הוא גם אמר שהרכב היה ביד הראשונה בליסינג פרטי

המחיר שהוא דרש לאחר משא ומתן הוא 30000, כאשר המחירון הוא בסביבות ה 37000-38000.

1) אז קודם כל האם יש לי סיבה לחשוש מקניה מסוכן?

2)יש דברים שאני צריך לבדוק? (מעבר לבדיקה במכון רישוי, בדיקת עיקולים בדואר ואמינות הקילומטרז' במוסך מרכזי)

3)המחיר נראה קצת חשוד? כי המחירים הנדרשים ביד 2 הם מעל

4)האם העובדה שהרכב היה בליסינג צריכה להפחיד אותי?

5)באופן כללי האם העסקה נראת טובה או שכדאי להתרחק??

6)באופן כללי בשנת 2001 ההבדל במחירון בין gli ל sun הוא 1000 שקל ובשנת 2002 הוא משהו כמו 4k-5k למה ההבדל הזה??

תודה רבה לכל המשיבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הסעיף השישי - באמת לא יודע, לא זכור לי שהוסיפו משהו מיוחד בשנתון הזה.

לגבי כל השאר - זה רכב קומפקטי תיקח בחשבון, אם אתה גבוה הוא ירגיש לך קצת צפוף.

מעבר לכך זה רכב פשוט פנטסטי - נמצא אצלנו במשפחה כבר מאז שנת 2001 ונוסע באמינות מופתית.

חסכוני מאוד וזריז.

אין רצועת טיימינג.

מוסכים נהדרים (מוסכים מורשים).

אחזקה וטיפולים שפויים ביותר.

המינוסים הם אבזור בסיסי, נוחות סבירה מינוס, הרכב מרגיש קל מאוד על הכביש ונותן תחושה של צעצוע, סה"כ שתי כריות אוויר אם אני זוכר נכון.

------------ לגבי הרכב הספציפי ---------- תיסע למוסך שהרכב טופל בו ותאמת את הנתונים בעצמך, תיקח אותו לבדיקת קניה במכון שלא הוצע ע"י הסוכן

אם הכל תקין - אחלה רכב! תהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...