Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף gti הבדלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש גולף גי טי אי דור שני ,הבנתי שיש הבדלים בין המנועים של השלוש דלתות לחמש דלתות חלק 8 שסתומים וחלק 16.

אשמח לקבל פרטים האם יש הבדלים ברכב הזה בין 3 ל5 דלתות במרכיבים או רכב זהה חוץ מהדלתות .

במידה ויש הבדלים במה בה לידי ביטוי נוסף ,אשמח לקבל עוד פרטים כל פרט שיש לגבי הרכב .

תודה

פורסם

ההבדלים בGTI . הם במנועים ,זה לא לפי מספר הדלתות אלה לפי הדגם ,GTI 8 שסתומים 112 ,כס GTI 16V מ88 והלך 139 כס ו G60 שזה 8 שסתומים עם סופרצרגר 160 כס .זה הדגמים אפשר למצוא עם 3 או 5 דלתות.

פורסם

תודה עבור התשובה

ראיתי אחת מודל 87 5 דלתות, בהגדרות מנוע ברישיון כתוב ev ואני מבין שזה שמונה שסתומים ואין טורבו או כל תוספת אחרת- להבנתי זה דגם חלש יותר ועדיף לחפש חדש יותר כי ההבדל מאוד משמעותי בכוח סוס בין 87 ל 88 .

תודה.

פורסם

ב MK2 אין טורבו בשום דגם, בחלק מהדגמים הנדירים שלא קיימים בארץ (למעט גולף ראלי אחת בודדת) יש מגדש G וגם אצלה הוא כבר מזמן לא קיים.

יש בעיקרון 3 מנועים:

1800 8 שסתומים (הרוב הכמעט מוחלט),

1800 16 שסתומים (שים לב, חלקן הגדול של ה 16V הן בעצם 8V שעברו החלפת מנוע).

2000 16 שסתומים (נדיר יחסית בארץ).

אין בארץ GTI עם מנוע G60. יש גולף ראלי בודדת, היא 4X4 וכבר חיה אחרת לחלוטין (במיוחד היום אחרי השדרוגים שהיא עברה).

יש לא מעט MK2 בארץ ששודרגו למנועי 20VT ומידי פעם צצה אחת למכירה, אני הייתי מחפש אחת כזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה עבור התגובה המפורטת.

אז אני מבין שבמידה והאוטו מקורי 87 יש לו "רק" 112 כוח סוס במידה ולא הוחלף לום .

פורסם

אתה מבין נכון.

אחת מטובות ה MK2 בארץ מוצעת כרגע למכירה.

פורסם
אתה מבין נכון.

אחת מטובות ה MK2 בארץ מוצעת כרגע למכירה.

גם המחיר הוא הטוב בארץ... לא מוגזם בכלל.

בכל מקרה, האם השדרוג ל- 20VT הוא חוקי? (כלומר מאושר ברשיונות ועובר טסט?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תודה עבור התגובה המפורטת.

אז אני מבין שבמידה והאוטו מקורי 87 יש לו "רק" 112 כוח סוס במידה ולא הוחלף לום .

לפני 87 חלק מהמכוניות עבור שיפור רשמי בסדנת "אוטינגר", השיפור כלל החלפה לראש 16V שפותח באותה סדנה.

גירסה זו נחשבה לפחות מוצלחת מ 16V מקורית.

פורסם

מסכים בהחלט שיש לא מעט מכוניות שמבקשים עבורם מחיר לא ריאלי ביחס לרכב ולהשקעה בו,החוכמה זה לחפש ולמצוא רכב שהושקע והמוכר לא מחפש לעשות פרמיה על השיפוץ ומבין שלא יוציא את מחיר ההשקעה במלאו ואפילו חצי בזמן המכירה .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=367008 . זו דוגמא למחיר ראלי ביחס להשקעה שנעשתה ברכב.

בגולף הזו הגזימו בגדול,מי יקנה גולף 87 במחיר שניתן למצוא דגם מודל 2001 .

פורסם

1. קודם כל, בין אם המחיר מוצדק (ומהכרות עם הרכב אני אומר שהוא מוצדק) או מופרך, גש לראות את האוטו, עשה סיבוב ופתח במשא ומתן פרונטלי, אתה אף פעם לא יודע לאן תגיע (ולא שאני רומז משהוא בשם הבעלים, אני בקושי מכיר אותו).

2. חלק מה 20VT כשרות למהדרין, חלקן הוכשרו בקומבינה. בכל מקרה, הרכב נולד אטמוספרי ומבחינת משרד הרישוי עד אחרון ימיו ישאר אטמוספרי ולכן גם אם דגם המנוע מאושר כדת וכדיון, בוחן רכב שיקלוט פתאום את השבלול עלול להוריד את הרכב ולך לא יהיה מה לעשות בנידון.

3.יובל, אני לא חושב שמישהוא מנסה לעשות לא פרמיה ולא קומבינה, צא מהסרט הזה כי ככה לא תגיע לשום מקום.

כמה בדיוק אתה חושב ש GTI MK2 16V תעלה לך?

כמה אתה חושב שתצתרך לשלם על יישור קו מקיף?

4.אחרון אחרון ולא חביב, ההערה הזאת, כל פעם שאני שומע אותה, אני מתעצבן מחדש!

מי יקנה גולף 87 במחיר שניתן למצוא דגם מודל 2001 .

מה הקשר לשנת 2001?

מדובר ברכב קלאסי, בדגם נחשק שנמצא במצב מעולה ואין שום סיבה לא לבקש עליו מחיר שתואם את רמת ההשקעה והמצב של הרכב.

ושוב, אני מדגיש שמעבר ל 2 מפגשים בהם רכשתי מבעל הרכב חלקי חילוף, אין לי הכרות אישית איתו ואני לא פועל פה בשמו, פשוט זכרתי את המודעה הזאת מהפורום ולכן הבאתי אותה כדוגמא. באותה מידה זאת יכלה להיות כל אחת מה MK@ 20VT או כל GTI MK2 אחרת.

פורסם

אומנם לא MK2, אך מה בנוגע לזו:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1852365&Code=f39f340dc84f80b03e220cbbbb18ad2f

עריכה:

הכל טוב ויפה למעט האגזוז מאחור.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...