Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב להשכרה כבר המון זמן וזאת מכיוון שהדרישות לפיקדון על הרכב מטורפות בעיני. איך אפשר להתחייב לסכומים שהם דורשים? ויש חברות שלא רק בודקות אלא גם תופסות את הסכום עצמו בכרטיס.יש אלטרנטיבות?

תודה,

פורסם

ממני ביקשו בשבוע שעבר 3600 שקל או משהו קרוב לזה.

מן הסתם, באשראי לא היה לי את המסגרת הזאת זמינה (עדיין, סוף החודש...).

התקשרתי לבנק, הסברתי להם שאני צריך להשכיר רכב והם אישרו להגדיל לי את המסגרת באופן זמני.

לבנק ברור לגמרי מה שהולך שם וברור להם שהמסגרת הזאת משתחררת והכסף לא יוצא.

בבנק הסבירו לי שכל הזמן עושים את זה ושהם מודעים לבעייתיות, אז הם פשוט מגדילים את המסגרת כדי שלא תהיה בעיה.

פורסם

זה בסך הכל פקדון, הסכום רק משוריין, אתה תחוייב רק במקרים חריגים.

אני גם הייתי צריך לשריין 2000 יורו פקדון בהשכרה בגרמניה, בסוף ההשכרה שוחרר בלי בעיות.

פורסם

עבר לכך - אם מדובר בכרטיס אשראי חוץ בנקאי אפשר לפנות ישירות לחברות האשאי. היה לי פעם כרטיס פושטי שהחזקתי בגלל איזו הטבה קטנה, ורציתי להשתמש בו בגלל אותה הטבה לרכישת מקרר. המקרר עלה בערך בי 2.5 ממסגרת האשראי שלי. טלפון קצר לחברת האשראי (בשעה 20:00) הסדיר את העניין, למרות שחברת האשראי לא הכירה את תלוש המשכורת שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר להגדיל מסגרת אשראי באופן חד פעמי רק לתאריכים שהרכב ברשותך, זו לא בעיה אם אין בעיות בחשבון.

בנוסף, יש הגיון מאחורי זה, את לוקחת רכב ששווה הרבה יותר מהפיקדון שנחסם לך במסגרת אשראי.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

משהו לא ברור לי. מה הצורך בפיקדון הזה ?

1. אם אני גונב את הרכב, אז גנבתי 100 אלף ש"ח. מה יעזור להם 3600 ש"ח של הפיקדון ?

2. אם עשיתי תאונה עם הרכב או שפגעתי בו בצורה כלשהי, יש ביטוח (והם מבקשים את הפיקדון גם אם עושים ביטוח).

3. אם אחרתי בהחזרת הרכב או שנסעתי מעל לקילומטראג' בעיסקה - אז שיחייבו מה שצריך. בשביל מה הפיקדון ?

פורסם

ככה הם דואגים שבמקרה של תאונה, הכסף של השתתפות העצמית יגיע אליהם מבלי שתחליט אם מתאים לך לשלם או לא, ככה נראה לי לפחות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ככה הם דואגים שבמקרה של תאונה, הכסף של השתתפות העצמית יגיע אליהם מבלי שתחליט אם מתאים לך לשלם או לא, ככה נראה לי לפחות.

אבל הם אמרו לי (בחברה שהשכרתי) שהשתתפות עצמית זה 500 ש"ח...

פורסם

יש נזקים שהביטוח לא מכסה עליהם, אם אני לא טועה מדובר בנזקים לתחתית המרכב, ולג'אנטים/צמיגים.

לכן גם עם ההשתפות העצמית קטנה מה3600 ש"ח, הם לוקחים עוד סכום לביטחון.

פורסם

הסכום כולל השתתפות עצמית שברכבים הקטנים זה לפחות 2500. (קשה לי להאמין שיש חברה שלוקחת רק 500)

ובנוסף גם עלות של מיכל דלק למקרה שהרכב יוחזר עם פחות ממה שהגיע. (כמובן שזה מחושב לפי המחיר שלהם שזה יכול להיות גם 11 ש''ח לליטר. יש אפשרות להוריד אותם בד''כ לאזור ה9..)

פורסם

באויס לקחו ממני 2500 ש"ח פיקדון ועשיתי תאונה רצינית, ההשתתפות עצמית הכי גבוהה שהם יכולים לקחת היא1888 ש"ח(בערך מהזיכרון) ובסופו של יום הנזק, מיכל דלק ריק והשכרה של יומיים עלה לי 2450 ש"ח.

פורסם

אם הנזק הוא לא גדול עדיף לתקן לבד. (כמובן שמבחינת החברה הדבר אסור וגם מובנת הסיבה)

לי למשל קרה שהחזרתי רכב עם שפשוף קל בכנף ולקחו לי על זה 900 ש''ח!! וזה מפני שהם לא שולחים לתיקון ורואים כמה הנזק אלא למרות שזה משהו קל ביותר הביאו שמאי שזה לבד הקפיץ את העלות בכמה מאות שקלים. נזק דומה ברכבי הפרטי הסתכם ב 400

פורסם

השבוע דיברתי עם אלבר בקשר להשכרת רכב פרימיום (BMW)

החוצפנים שאלו אותי למה אני משכיר אותו?!?!?!

אחרי שהנציגה שאלה אותי פרטים על עצמי (בן 29, 12 שנים רשיון ללא תאונות\עבירות וכיוצ"ב)

היא אמרה שהם "באופן עקרוני לא משכירים לחתונות", אבל היא תחרוג ותבדוק.

אמרתי לה שבאופן עקרוני אני לא מוכן להשכיר מהם ושזו חוצפה!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

אני לא יודע וגם לא נשארתי על הקו כדי לבדוק.

אני חושב שזו פשוט חוצפה לשאול בכלל.

אני מגיע לבצע עסקה עם עסק פרטי. כסף תמורת רכב לפרק זמן מסוים.

אם הייתי שוכר מאזדה 3 (לא עלינו) גם היו שואלים אותי?

אולי הגעתי לארץ ואני רוצה לעשות דאווינים של הדוד מאמריקה....

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...