Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראוטר סימנס שאורנג' נותנים. טווח מפלצתי.

תחפש כאלה יד שניה.

עדיף לגור ליד כור גרעיני מהדבר הזה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
בנכר, יש לי ראוטר של dlink dir-615 עם איכות קליטה מרשימה וגם כאן רציתי לעשות את אותו הדבר אבל הראוטר הנ"ל לא כולל מודם. (אציין שבחו"ל אין לי צורך במודם בבית כי יש מרכזי בבניין)

בשירות הטלפוני של בזק הציעו לי להפוך את ה-2670U למודם לכל דבר ולאחר מכן לחבר אליו ראוטר. פתרון צולע לטעמי

א) עדיין לא הבנתי למה אתה צריך נתב משולב מודם ולא לקחת מודם מבזק. ראוטרמודם מגביל אותך לתשתית ADSL, ומאחר ואין בארץ ספקית ADSL שמתחרה בבזק, אז זה מגביל אותך לבזק.

ב) הפיכת נתב של בזק למודם (הגדרה כברידג') - אכן פיתרון צולע, מאחר ונתבים של בזק נוטים להיתאפס (יש מערכת TR69 של בזק להגדרה אוטומטית של נתבים, שמאפסת אותם). מאחר ואתה צריך פתרון כמה שיותר אמין וכמה שפחות דורש התערבות, לא הייתי סומך על האופציה הזאת.

ג) עצה שלי - תתעקש מול בזק על החלפת 2760 במודם. אם הראוטר הוא שלך - אז תבקש לחתום על מודם, גם אם זה כרוך בתשלום (אאל"ט זה משהו כמו 50 שקל). אם ה2760 הוא שלך פרטי, תמכור אותו, יחזיר לך את הפיקדון שתשלם על המודם לבזק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא קראתי את כל הדיון ולא את מה שביקשת

אני רק יכול להגיד לך שתלך לקנות linksys בעיניים עצומות. (מבית סיסקו)

מוצרים פשוט מדהימים. אני עם ראוטר שלהם דיי ישן wrt54GL והוא עובד כמו סוס עבודה

לתפארת..... יש לו קליטה מצוינת ועובר קירות.

אני בטוח שיש להם גם ראוטר ומודם במכשיר אחד. תשקיע קצת יותר ותקבל מוצר להמון שנים.

פורסם

הנטגיר היה אצלי לפני שנה (לא זוכר את הדגם) והיה גרוע יותר מהדילינק הנוכחי.

אחרי בירור ראשוני עם בזק בטלפון, נאמר לי שלא אוכל לקבל מודם היות ולקחתי כבר לפני שנה את הדילינק שהוא ראוטר משולב מודם.

הדגמים שארז הציע נראים רעיון לא רע אבל הייתי שמח לדעת את מחירם.

מגביר אות פשוט יקל עלי את החיים אבל עדיין, מעדיף ראוטר חזק על פניו.

ואם כבר בעניני אינטרנט ותשתית - איזה מודם לכבלים נותנים היום הוט ? בחדר אחד יש מודם ישן של tompson בן איזה 5 כבר שעובד מתי שנוח לו. ספק הוא 014. מה האופציות שלי בחדר הנ"ל במידה ושם לא צריך WIFI ?

Veni Vidi Vici

פורסם
הנטגיר היה אצלי לפני שנה (לא זוכר את הדגם) והיה גרוע יותר מהדילינק הנוכחי.

אחרי בירור ראשוני עם בזק בטלפון, נאמר לי שלא אוכל לקבל מודם היות ולקחתי כבר לפני שנה את הדילינק שהוא ראוטר משולב מודם.

הדגמים שארז הציע נראים רעיון לא רע אבל הייתי שמח לדעת את מחירם.

מגביר אות פשוט יקל עלי את החיים אבל עדיין, מעדיף ראוטר חזק על פניו.

ואם כבר בעניני אינטרנט ותשתית - איזה מודם לכבלים נותנים היום הוט ? בחדר אחד יש מודם ישן של tompson בן איזה 5 כבר שעובד מתי שנוח לו. ספק הוא 014. מה האופציות שלי בחדר הנ"ל במידה ושם לא צריך WIFI ?

תבקש מוטורולה

• תוכן חדש...