Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להחליף את הצמיגים ברכב שלי (סקודה סופרב 2005 1.9 TDI)

אני מחפש רבעיית צמיגים איכותית, שיאחזו כמו שצריך, יקטינו את מרחק הבלימה ויתרמו לחיסכון בדלק עד כמה שניתן.

כל הדרישות הן בגבולות המגבלות של הרכב, אין לי רכב ספורטיבי ואני לא משתמש בו בצורה ספורטיבית ולכן אין צורך בצמיגים ספורטיבים, אני מחפש צמיג שיענה על כל הבקשות שלי ויתומחר במחיר זול ככל הניתן.

בנוסף הייתי שמח לקבל שם ומיקום של צמיגייה ממולצת באזור ת"א והסביבה בכדי שאוכל לרכוש את הצמיגים.

תודה מראש לכל העוזרים.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

לא משנה מה תקנה, אל תתפשר על פירמה מוכרת. מסתובבים היום בארץ כל מיני פירמות סיניות שאלוהים יודע מה שמו בתוכם והם מתפרקים אחרי חצי קילומטר בחום. עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולהיות בטוח על הכביש. אישית אני תמיד משווה מחירים אצל אנטון ביפו 036828584. בדרך כלל יש שם דיילים הכי זולים ממה שתמצא בשוק. דבר שני זה כשאתה קונה צמיגים, תסתכל טוב על תאריך היצור שלהם. הוא מוטבע על הדופן בשני מספרים - השבוע שבו יוצר הצמיג והשנה. כלומר שבוע 52 בשנת 2010 למשל. יש הרבה פנצ'ריות שמוכרות בזול צמיגים של פירמות איכותיות אבל מסתבר שאלה צמיגים ששכבו הרבה זמן על המדפים ומנסים להיפטר מהם. אל תקנה צמיג בן יותר משנה, גג.

פורסם

תודה על העצה!

יש איזה שהוא דגם ממולץ/פירמה ממולצת?

חשבתי על מישלן פרמסי אבל הם הרבה מעל לתקציב שלי.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

שלום, מאוד יעזור, אם תרשום את התקציב ואת מידת הצמיגים הנדרשת.

בכל מיקרה, יש לך שתי דרישות די מנוגדות - אחיזה גבוהה וחיסכון בדלק.

תחליט, מה יותר חשוב לך. כי הצמיגים שתורמים בחיסכון דלק הם צמיגים " ירוקים" והאחיזה שלהם לא גבוהה במיוחד.

בדרך כלל הצמיגים שאוחזים מעולה גם נשחקים יותר מהר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

אני לא מחפש צמיג שאוחז מעולה, לא יוצא לי לתקוף פניות עם הספינה שלי :)

אבל עדיין אני רוצה להיות בטוח שברגע שאצטרך חלילה לפנות באגרסיביות / לבלום בלימת חירום הרכב יגיב בהתאם.

לגבי הצמיגים הירוקים הבנתי שהאחיזה שלהם זוועתית ושהם דיי מסכנים חיי אדם, כך שאין לי שום עניין בהם.

לגבי התקציב אין לי שמץ של מושג מה המחירים של צמיגים ככה שאני לא בדיוק יודע כמה להקציב לעניין.

המידה ברכב היא 17R/45/225.

נ.ב

המחיר שהציעו לי על הפרמסי היה בסביבות האלפייה לצמיג, לכן כתבתי שהם מחוץ לתקציב שלי

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

להלן הלינק של כל הדגמים ( גם לא מומלצים) במידה שלך, כולל המחירים באיזור המרכז:

http://tires4u.co.il/default.asp?search=1&iGarageID=&ar=1&r=17&a=45&s=225&sc=&CarType=1

המחירים הם לקבלת מושג ראשוני (כפי שאתה רואה בעצמך, המחירים במידה שלך לא זולים בכלל), ויש לבדוק את המלאי ומחיר סופי בפנצ'ריות בסביבתך.

הצמיג הזול ביותר שאפשר לשקול את קניתו זה FALKEN ZIEX ZE912:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=251994&AreaId=1&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

הבא אחריו - TOYO T1R

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=253727&AreaId=1&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

ועוד יותר יקר, YOKOHAMA S.DRIVE, צמיג מעולה:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=257439&AreaId=1&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

ממשיכים לעלות במחיר - DUNLOP SP 9000:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=253016&AreaId=1&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E0%F0%E2%EC%E9%E4

מעבר לזה אתה מתקרב לרמת המחירים של מישלין פרמסי שרצית.

עכשיו בקשר לפנצ'ריות - לפי הדיווחים, שתי פנצ'ריות הכי זולות הן "צמיגי אנטון" ביפו ו"צמיג ישיר" בפ"ת.

מניסיון שלי, המקום ביפו זה בלאגן רציני (יותר נכון גן חיות מבחינת החניה בהמתנה בתור להיכנס לפנצ'ריה). אני לא בנוי לזה.

ולפי התגובות של האנשים כאן בפורום "צמיג ישיר " פ"ת לא תמיד נותנים חווית קניה חיובית.

יש לי ולכמה חברים שלי ניסיון מעולה עם "צמיגי שואף" ר"ג מבחינת השירות, גם אם המחיר שלהם לא הזול ביותר.

אגב, המחירים שאתה רואה בלינקים שנתתי בפנצ'ריה מרמת גן, אלה המחירים של "צמיגי שואף".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ארשה לעצמי להמליץ לך על פנצ'ריה קצת אחרת מהרגילות שרושמים פה (בית עובד, אנטון, צמיג ישיר ודומיהן).

מדובר על פנצ'ריה שנמצאת בחניון בקומה (2-) של לונדון מיניסטור בת"א ברחוב דובנוב (ליד תחנת הדלק פז) וקוראים לה "צמיגי צביקה". יצא לי (לצערי) לבקר בפנצ'רייה עקב פנצ'רים ביאריס שלי וברכב הליסינג. הבחור שם ממש עשר-בחור יסודי, שיודע לתת שירות עם חיוך, מסביר על כל דבר שהוא עושה, ומחירי האביזרים הנלווים אצלו (פחית של K44 לדוגמה) יותר זולים מאוטו דיפו (הוא היה מוכן למכור לי K44 במחיר נמוך ב 20 ש"ח מהמחיר שתשיג בחנויות אחרות) וגם מחירי הצמיגים שלו זולים יותר ממה שנתקלתי בפנצ'ריות הגדולות שציינו פה ממקודם.

כשביררתי על מחירים אצלו (מתוך סקרנות), יצא הפרש של למעלה מ100 שקל לזוג צמיגים continental premium contact 2 במידה 186/65/15 בהשוואה להצעה שאנטון נתנו לי-וההצעה כללה איזון גלגלים. אם הייתי יודע עליו לפני, הייתי כבר מזמין את הצמיג שניזוק לי ממנו וחוסך לעצמי כסף והתרוצצויות.

אם תרצה אוכל לתת לך את הטלפון שלו. גש אליו אם אתה בסביבה, ובדוק מחירים. תגיד לו שמתן הבעלים של היאריס שלח אותך. אם אתה נכנס אליו לפנצ'ריה אינך צריך לשלם על חנייה במשך שעה-דבר שמאפשר לך להסתובב עוד באזור אבן גבירול-יהודה הלוי-סינמטק בשקט ללא לחץ במידה ואתה רוצה.

• תוכן חדש...