Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Ok. אז ככה הרכבתי כבל קויל תחלופי לberu ויש לי עוד 3 חוטי הצתה מקוריים ועוד חוט אחד אמריקאי.

הרכב מניע ונוסע אבל נותן לי ביג פיירים והאוטו נחנק כשאני מנסה לתת גז ואפילו נכבה בהילוך ראשון בעמידה

השאלה האם זה בגלל השילוב של החוטים ? או בגלל הצפה של דלק כשניסיתי להניע במשך שבוע שהרכב ישב ?

מילאתי דלק ושמתי תוסף לדלק מסוג 44 k עדיין לא נסעתי אם הרכב מחשש שיכבה לי באזור רחוק בשעת הלילה....

יש לציין שהרכב ישב שבוע שבמהלכו שיחקתי עם כמה ערכות חוטי הצתה וניסיתי כול יום בערך 15 נסיונות הדלקת הרכב.

בסוף מישהו הניע את הרכב ואמר לי שהרכב מוצף אבל אני רוצה לשמוע את דעת הפורום 

פורסם

אז חוות דעתי ששיניתי את סדר ההצתה עם כל המשחקים ואתה עובד על 3 צילינדרים או פשוט 4 בסדר הצתה שונה. נתק כבל מינוס מהמצבר לחצי שעה ותראה אם זה עוזר, לא עוזר תזמין שירותי דרך (ואני לא ממליץ לנסוע ככה אפילו מטר).

פורסם

שלום רב !

הרכבת חוטי הצתה הפוכים, אומנם תגרום לבק פייר, אך הסכוי שהרכב יתניע קטן, ובוודאי שיגרום לבק פיירים!

מצד שני , מכיוון שאני מודע לתחילת השרשור ולכל הפרטים הרלבנטים, שלא צוינו בשרשור שלישי זה, אני נוטה להסתכן ולומר ששלושת חוטי ההצתה בירו תקינים חוט ההצתה הרביעי לא תקין, הוספת תוסף הדלק היתה מיותרת ואפילו מזיקה, ובודאי לא מועילה, ואין כלל קשר להצפה.

השאלה הלא ברוררה האם שינית/הזזת, את מיקום המפלג?

כפי שציינתי בתגובתי לשרשור הקודם, סדר ההצתה אמור להיות: 1-3-4-2 וכמדומני לפי הערתו של אחד מחברי הפורום, נגד כוון השעון, קבל זאת בסימן שאלה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שאמרו לך כאן כנראה שמיקום חוטי ההצתה על המפלג לא נכון ,

כדי להתקין נכון עליך למצוא במפלג את היציאה של חוט מס אחד (זה שהולך לצילינדר הקרוב ביותר לתיזמון)

תוריד את מכסה המפלג ותראה על גוף המפלג בסף שלו חריץ קטן ,זהו הסימן של מס אחד .

תסגור את המכסה ואת החוט של מס אחד תמקם במכסה באותה הנקודה .

כעת תסדר את החוטים לפי סדר ההצתה שנתן לך צביקה כאשר סיבוב המפלג הוא נגד כיוון השעון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...