Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעו איתי לקו הסיום:

1. דייהטסו סיריון 2007 יד שנייה. 100,000 ק"מ. 40 אלף ש"ח.

2. סוזוקי איגניס 2006, יד שנייה 100,000 ק"מ. 37 אלף ש"ח

3. סוזוקי איגניס 2006, יד שנייה 130,000 ק"מ. 35 אלף ש"ח

4. טיוטה יאריס 2002, יד ראשונה או שנייה. 70,000 ק"מ. מטופל רק במוסך מרכזי. 42 אלף ש"ח.

במה לבחור?

הרכב מיועד לאשתי, לפזר את הבנות בבוקר, לנסוע לעבודה 3-4 פעמים בשבוע. בערך 50 ק"מ ביום. 200-250 ק"מ בחודש.

(יש לנו עוד רכב המעבודה שלי)

תודה ולילה טוב

פורסם

תוריד את היאריס מהרשימה. אין שום סיבה לרכוש רכב 2002 ב-40K (מחיר מופרך). אין לו שום יתרון על פני הסיריון לדוגמה. בכלל, אין לו שום יתרון על רכב משנת 2006-2007. אגב, יש שרשור מהשבוע הקודם בעניין יאריס 2000 - מוצע לך לקרוא אותו.

אומנם איני מכיר מספיק טוב את הרכבים, אך נראה לי שהסיריון עדיף על האיגניס. הסיריון הושק ב-2006 ואילו האיגניס נדמה לי באזור 2001. כמו כן, למיטב ידיעתי לסיריון 4 כריות אויר לעומת 2 באיגניס. בכל מקרה שני הרכבים יענו על הדרישות שלך. אולי כדאי לך להתרשם בעצמך משני הרכבים ואז להחליט.

פורסם

עצוב שיאריס 2002 עולה כמו סיריון 2007 .

אני הייתי בוחר בסיריון מה גם שמתחת למכסה מנוע מתחבה מנוע של טויוטה יאריס .

עיניין הק"מ כן משחק תפקיד אבל כמו שאמרו מעליי אין שום סיבה לשלם על רכב 2002 סכום כזה ו-30K זה לא כזה רציני

פורסם
תודה ETAA,

אבל ענין הק"מ לא משחק תפקיד? 70 אלף לעומת 100 אלף?

אין ספק שעדיף רכב 2007 עם K100 ק"מ מאשר רכב 2002 עם 70K ק"מ. 30K זה זניח יחסית. לעומת זאת, פער של 5 שנים זה הבדל עצום. יש בלאי של רכיבים עם הזמן ולא רק עם הנסיעה.

פורסם

ETAA,

דיברתי עכשיו עם מוסכניק והוא אמר לי לבחור בטיוטה!

חד וחלק.

??????

נמאס לי.

גם עכשיו שמעתי שיש לאלבר מבצע על סיריון יד 2 מליסינג 2008 , 45000 ק"מ.

פחות ק"מ ממה שהוצע לי, יותר חדש בשנה, אך יותר יקר ב5 אלף שקל מהסיריון שהציעו לי.

פורסם
ETAA,

דיברתי עכשיו עם מוסכניק והוא אמר לי לבחור בטיוטה!

חד וחלק.

??????

נמאס לי.

גם עכשיו שמעתי שיש לאלבר מבצע על סיריון יד 2 מליסינג 2008 , 45000 ק"מ.

פחות ק"מ ממה שהוצע לי, יותר חדש בשנה, אך יותר יקר ב5 אלף שקל מהסיריון שהציעו לי.

מי היה היד השניה?

כעיקרון, זה נשמע קילומטרז' נמוך מידי, אם אם הוא אמיתי, ורכב שמור ומטופל, זו הבחירה העדיפה מכל אחרות שהוצעו עד עכשיו.

פורסם

איני מוסכניק ואיני יודע על מה הוא מבסס את הקביעה החד משמעית שלו.

בהתלבטות בין שני רכבים עם פער משמעותי של 5-6 שנים, עדיף ללכת על החדש, מה עוד שאין לי מושג מה היתרון של היאריס הישנה על פני הסיריון החדשה יותר. אגב, למיטב ידיעתי, הסיריון מבוססת על היאריס וחולקת מכלולים רבים.

בסופו של יום, אני מניח שכל אחד מהרכבים, גם היאריס, ייתן לך מענה לצרכים שלך. לדעתי 40K ש"ח לרכב בן כמעט 10 זה מוגזם בטירוף, אך זו דעתי. אני לא מוסכניק.

פורסם

מניסיון של כשנתיים וחצי: הבחירה הטובה ביותר והתמורה הטובה ביותר לכסף היא ללא ספק, הדייהטסו סיריון. מכונית אמינה, זריזה, מרווחת מאד ובעלת צריכת דלק סבירה בהחלט.

לקחת יאריס בשנתון ישן בחמש שנים? פשוט הזוי, ולא משנה מה יגיד לך המוסכניק. ואגב, כמו שאמרו, דייהטסו שייכת לטויוטה, והמנוע משותף לשתיהן. אגב, רכבי דייהטסו אף אמינים מאלו של בעלת הבית!...אני אומר זאת מניסיון של חמש מכוניות דייהטסו במשפחה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...