Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבים גנובים מסתובבים בכל מקום אך לא בשלמותם, חתיכה פה, חתיכה שם!

זה גם מתייחס לכל אלה שקונים חלקים או מטפלים ברכב בשטחים ומתייפיפים בטענות ששום דבר לא גנוב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה התיפיפות נפש,

זה עובדה שרכבים גנובים מסתובבים בשטחים.

לא גזענות ולא נעליים.

אין ספק שהרבה רכבים גנובים מגיעים לשטחים אבל לראות רכב 5 דלתות ולחשוב שהוא גנוב למרות שהרכב הגנוב הוא בכלל 3 דלתות ענייני בערך כמו ששם המשפחה שלך אמיר אז אני אסרב להעסיק אותך כי רוצח ראש הממשלה שמו גם כן אמיר (למרות שלשניינו ברור שאין שום קשר משפחתי בניכם).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בהמשך לדבריו של בגירה, גם אם הרכב נגנב ומשתמשים בו בשלמותו אז בכל מקרה בחיים לא תזהה אותו כי הוא כבר יראה אחרת לגמרי. מה שכן שום דבר לא מונע מהפג'ו הזאת להיות מורכבת במלואה מהרכב שנגנב כולל הכנפונים, המנוע וכו' ולא בהכרח אותו אדם גנב אבל יש סיכוי שקנה חלקים מאחד כזה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מקנא.

ההתייחסות לדברים השוליים כמו מדבקות, חוסר טוב טעם וכיו"ב מיותרת לחלוטין.

בתחומי מדינת ישראל הנאורה והחסודה אתה לא מסוגל להרים מפגש כזה בלי שכמה שוטרים יקפצו על הטרמפ בשביל לתפוס כמה כותרות.

פורסם

המכוניות שם הן חסרות טעם לחלוטין -ללא שום קשר למוצא בעלי המכוניות. המילה הכי מתאימה לתמונות האלו היא "מזעזע" ( ובבקשה, בלי רגשי נחיתות, אני לא מייחס את המילה הזו לאף דת).

הייתי לי סבלנות ועברתי על לא מעט תמונות ועדיין חוץ מה-BMW די חדשה, כל המכוניות די ישנות ולא מקבלות את הכבוד הראוי להן (נצבעות בצבעים לא מחמיאים בעליל וציורים עוד יותר מסובכים).

מה שכן, אם כבר לציין פה נקודה טובה: סגירת הרחובות בשביל האירוע היא דבר מצויין וכל הכבוד למשטרה.

נ.ב

מהתמונה המצ"ב די התלהבתי, אבל משענות יד תמיד היו הסטייה שלי במכונית ( אני מת למשענת יד בכזה גדול:)).

פורסם
המכוניות שם הן חסרות טעם לחלוטין -ללא שום קשר למוצא בעלי המכוניות. המילה הכי מתאימה לתמונות האלו היא "מזעזע" ( ובבקשה, בלי רגשי נחיתות, אני לא מייחס את המילה הזו לאף דת).

הייתי לי סבלנות ועברתי על לא מעט תמונות ועדיין חוץ מה-BMW די חדשה, כל המכוניות די ישנות ולא מקבלות את הכבוד הראוי להן (נצבעות בצבעים לא מחמיאים בעליל וציורים עוד יותר מסובכים).

מה שכן, אם כבר לציין פה נקודה טובה: סגירת הרחובות בשביל האירוע היא דבר מצויין וכל הכבוד למשטרה.

נ.ב

מהתמונה המצ"ב די התלהבתי, אבל משענות יד תמיד היו הסטייה שלי במכונית ( אני מת למשענת יד בכזה גדול:)).

עזוב את זה, יש לו קוף בבוסטר במושב האחורי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האירוע עצמו הוא ברמאללה כמו שאמר סאמר , זה אירוע הראלי הפלסטיני לא ידוע לי על התדירות אך זה לא משנה .

הלוואי עלינו שאירועים כאלה יתקבלו בברכות מהמשטרה או כל גורם אחר בחלק מהתמונות רואים גם שוטרים שמתחבקים עם הנהג הזוכה .

בקשר לרכבים בכל מקום בעולם יש רכבים שמשופצים ונצבעים בחוסר טעם בלינקים יש תמונות של רכבים ישנים ויש תמונות של אמפרזות , במוו , GTI , VR6 שמשופרות ונצבעו והוכנו בטעם טוב אז די להתנשאות המבחילה של חלק מהאנשים פה מי ישמע בארץ אין רכבי ערס או רכבים מבחילים אז די כמו כן רוב המדבקות הן של ספונסרים שדואגים לממן הרבה רכבים בראלי הזה.

אני עד כה לא נשאבתי לשרשורים של הגנה על צד זה או אחר או של גזענות כי זה לא עניין אותי וזה לא המקום לזה יש לכולנו אהבה למוטוריקה ולרכב ובמקום להגיב לדברים כאלה בואו כולנו נתרכז במה שמאחד אותנו או את רובנו במקרה הטוב .

בנימה אופטימית אני מקווה שאירועים בסדר גודל כזה כן יגיעו לארץ ויצליחו לקרב בין הצדדים  .

auto emocion

פורסם
נראה מפגש גדול ומרשים בכמות ואיכות רוב הרכבים.

לא בטוח שאני מצליח לזהות את זה:

268158_221655401201529_170747102959026_733059_2275896_n.jpg

זו פיאט אני חושב.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

לא!!!, אתם מבינים את התגובות שלכם???

תקראו שוב את מה שכתבת ותבקשו סליחה מאלוהי המכוניות.

וואי כל כך בא לי לרשום דברים לא יפים על כמעט כל מי שרשם פה תגובות כל כך מיותרות.

אתם נורמאלים???

זה מפגש רכבים באישור משטרה!!!!

זה ראלי שמתחרים בו!!!!!

כל אחד והטעם שלו לגבי צבעים ומדבקות ושינויים

ומה אני יגיד,הלוואי עלינו לסגור חצי עיר כדי להתחרות!!!

והלוואי זה יהיה בשיתוף עם הראלי הזה!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני דווקא מהמר על דאטסון ישנה אבל לא ממש מזהה.

ואם כבר יפניות ישנות, מי זאת הטויוטה החמודה הזאת עם האינטרקולר חזית שמבצבץ לה בטמבון?

270970_221653657868370_170747102959026_733018_550030_n.jpg

ומי שאמר שהמכוניות "לא משהוא", הלוואי עליי ועל כולנו כזה "לא משהוא":

269661_221752884525114_170747102959026_733813_713499_n.jpg

259951_221752514525151_170747102959026_733806_3501242_n.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ה-מ3 הזאת הייתה של ישראלי ונמכרה למישהו בשטחים לפני כמה שנים.

אני מניח שלא, אבל בכל זאת נשאל- זו M אמיתית?

בכל אופן, חבל שהוא לא בגבולות הארץ יותר, נראה יפה. הופתעתי מכמות הבימרים שיש שם לעומת שאר הרכבים, ואומנם הצבעים לא בדיוק "סולידיים" ( אם אני הייתי משפץ פיאט, ורוד פוקסיה זוהר עם נצנצים לא היה בדיוק האפשרות הראשונה שלי, מילא), אבל הרכבים בסה"כ יפים.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
אני מניח שלא, אבל בכל זאת נשאל- זו M אמיתית?

בכל אופן, חבל שהוא לא בגבולות הארץ יותר, נראה יפה. הופתעתי מכמות הבימרים שיש שם לעומת שאר הרכבים, ואומנם הצבעים לא בדיוק "סולידיים" ( אם אני הייתי משפץ פיאט, ורוד פוקסיה זוהר עם נצנצים לא היה בדיוק האפשרות הראשונה שלי, מילא), אבל הרכבים בסה"כ יפים.

כן ,זאת M3 אמיתית השאלה איזה מנוע יש לה .

מזל שיש להם כבוד לרכב הזה ,כי לראות רכב כזה "משובר" בחוסר טעם זה פשע

• תוכן חדש...