Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין:

סוזוקי ליאנה 2007 יד 2 מהשכרה. 1600

120 אלף ק"מ. 40 אלף ש"ח

או

מיצובושי לנסר .2007 יד 2 מפרטי. 1600

89 אלף ק"מ. 40 אלף ש"ח

שניהם בלי תאונות ובמצב טוב.

תודה ושבת שלום

פורסם

המחיר ללנסר נראה לי נמוך באופן מחשיד.

על פי הנתונים שמסרת נראה שהלנסר עדיף. רכב מיד פרטית עם פחות ק"מ. שים לב שצריך להחליף רצועת טיימינג ב-90K ק"מ. תבדוק אם החליפו כבר.

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים.

מחר אני הולך לראות את הרכב.

אבל יש לי שאלה נוספת,

קלאוטו, יצאו במבצע החודש.

42 אלף ש"ח למיצובושי לנסר 2008, 1600 סמ"ק.

אין לי כרגע פרטים מעבר לזה, אבל זה נשמע לי מחיר טוב.

מה דעתכם?

פורסם

אנשים, זה לא מחיר מחשיד בכלל, פתחו יד 2 ותראו את המחירים של לנסר קלאסיק 2007 2008.

יותר מזה, אני מאמין שאפשר להוריד אותם עוד במחיר, הרכב הזה יושב בכמויות במגרשים כאבן שאין לה הופכין.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אוקיי. הרכב נמכר על ידי קלאוטו, ולכן זה בודאות לא רכב מיד פרטית כפי שהצגת. אני מניח שמדובר ברכב מהשכרה.

לגבי המחיר ביד 2 - על רכב עם ק"מ כזה מבקשים ביד 2 באזור 50K ולא באזור 40K.

פורסם

הרכב ביד2 והרכב בקלאוטו זה שני רכבים שונים!

סליחה אם זה לא היה ברור.

לגבי קלאוטו, נניח שזה רכב מהשכרה, שווה עדיין לקנות? או להתרחק מרכבים שהיו בהשכרה?

פורסם

לא מסכים איתך, אני לא אומר שאין יוצא דופן

אבל אני לא הייתי קונה רכב מהשכרה בחיים!!!

לפני שנתיים היה מבצע על פונטו 2008 ב 50 K מהשכרה

עברתי בכל המגרשים ראיתי עשרות פונטואים כאלה באמת, כולם היו גמורות אם מדובר על תיקוני פח חורים בכסאות, לבסוף סוכן שהוא גם חבר ממש טוב הביא לי אחת שהיא כביכול "מציאה" הרכב על פניו נראה טוב נמכר ב 50K עם 70 אלף קילומטר, הוא עשה לי מ2-1 והעביר את כל מה שלא טוב לאוטו מרכב אחר והכניס את המת הכיסאות ומה שהיה חסר ברכב הזה, הרכב נכנס לבדיקה ויצא עם כל כך הרבה דברים מרגיזים.

יותר מזה אתמול אני יושב לי באח"י אילת 4 בבוקר ושומע רכב ממש שורף צמיגים בכיכר מסתכל החוצה ורואה I10 של השכרה שהנהג פשוט בתוך הכיכר זורק קלאץ בפול גז מכניס זורק מכניס, מתעלל ברכב. לא אומר שכולם נוהגים ככה הבעיה שרכב מהשכרה כל יום אצל מישהו אחר, היום הוא אצל מישהו נורמלי גם מחר אבל במשך 3 שנים אין מצב שכולם נורמלים.

מציע לך לקנות מפרטי בכל אופן

פורסם

בין ליאנה ללנסר - תקנה לנסר ללא ספק.

הלנסר גם לא פאר היצירה, אבל עדיפה על הליאנה שהיא זבלה רצינית.

יש לנסר ברמת גימור ספורט שהיא קצת יותר מפוארת - הגה מומו/ג'אנטים/דש-בורד יפה יותר. היו גם כאלו בהשכרה, אם תמצא הרווחת, אם לא - לא נורא.

פורסם

אני גם "מטייל" ביד 2 לפעמים, אולי הלנסר לא פאר היצירה ואולי לא הכי מבוקשת, ואני מסכים שרוב הרכבים נמכרים היום גם מתחת למחירון , אבל בעל לנסר שנת 2007 עם יד 2, (שזה נורמלי) עם 89K ק"מ שזה סביר, לא יוריד 24K שקל, אז הוא יוריד 9K שקל, ירד ל55 אבל לא ל40.

יד 2 זה גם לא מדד הכי טוב, עד שאתה לא מתקשר אתה לא יודע את הפרטים של הרכב באמת, חלק מפרסמים בתור רכב פרטי רק כדי שמשיהו יתקשר ואז יתחילו בהסבר ש...

והרוב סוחרים.

אביב8)

פורסם

אז ככה, הייתי היום בנתניה וכמובן שהרכב לא היה רשום על שמו.

אלא על איזה ערבי מטייבה.

הסיפור שלו היה שהוא עצמאי והוא לא רוצה לרשום את הרכב על שמו, אז הוא רשום על אותו איש מטייבה שעובד עם אח שלו בסוכנות רכב, למרות שאין לו מגרש רכבים???!!

הוא אמר שיש לו יפוי כח מעורך דין, ואין לי מה לפחד. כי גם את החוזה אני עושה מולו עם השם שלו ולא עם הבחור מטייבה.

עשיתי בדיקה לרכב, הוא עבר תאונה חזיתית, (שהוא לא סיפר לי עליה), כל הצמיגים בלויים, הברקס האחורי דפוק, וכל מיני דברים נוספים, כמו טיימינג. בקיצור סיפור של עוש 2500-3000 שקל.

בסוף סגרנו על 37500, עם צמיגים חדשים.

בקיצור מחר אני בקלאוטו, נראה מה יש להם להציע.

פורסם

תברח מהרכב הזה ותבדוק אופציות אחרות (קלאוטו או לא משנה מה).

ברגע ששמעת סיפורי סוחר - חאפר, היית צריך לעשות אחורה פנה ולא לבזבז כספים על הבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איך שהתחיל הסיפור עם הבחור מטייבה וכו' - היית צריך לקחת את הרגליים שלך ולברוח כל כך מהר שאוסיין בולט ייראה כמו זקנה בת 80 על כיסא גלגלים לידך.

ותרשום את הפרטים של הנוכל שנדע להתרחק. (שם/טלפון)

פורסם
אז ככה, הייתי היום בנתניה וכמובן שהרכב לא היה רשום על שמו.

אלא על איזה ערבי מטייבה.

הסיפור שלו היה שהוא עצמאי והוא לא רוצה לרשום את הרכב על שמו, אז הוא רשום על אותו איש מטייבה שעובד עם אח שלו בסוכנות רכב, למרות שאין לו מגרש רכבים???!!1

הוא אמר שיש לו יפוי כח מעורך דין, ואין לי מה לפחד. כי גם את החוזה אני עושה מולו עם השם שלו ולא עם הבחור מטייבה.

2עשיתי בדיקה לרכב, הוא עבר תאונה חזיתית, (שהוא לא סיפר לי עליה), כל הצמיגים בלויים, הברקס האחורי דפוק, וכל מיני דברים נוספים, כמו טיימינג. בקיצור סיפור של עוש 2500-3000 שקל.

בסוף סגרנו על 37500, עם צמיגים חדשים.

בקיצור מחר אני בקלאוטו, נראה מה יש להם להציע.

קראתי את החלק הראשון ואמרתי לעצמי נו מילא, הבנאדם אין לו ניסיון, תמים, אבל את החלק השני שרשמת כבר באמת איבדתי אותך, אני לא מדבר על הכסף של הבדיקה ,נניח ולא שילמת אותה,בשביל מה לשרוף כמה שעות.

אם לי היה רכב שלא נראה לי , גם אם המוכר היה אומר לי בוא נעשה בדיקה על חשבוני וגם נקנה לך שוארמה ושתייה לא הייתי הולך,אתה רואה שאותו זבל,והמוכר גם זבל, בשביל מה לשרוף זמן, משעמם לך,לך לים.

ולהבא, כבר בטלפון תשאל את המוכר לא אם הרכב פרטי, הרכב על שמך? ויש לכך רק 2 תשובות ,"כן/לא" אין פה יותר מידי הסברים , של תראה/תבין/אולי/. חד וחלק כן/לא.

תריץ חיפוש פה בפורום וגם בגוגל ,תקבל עוד כמה טיפים לזהות נוכלים/סוחרים/... כבר בשיחת טלפון ותחסוך הרבה כסף/זמן/עצבים.

אביב8)

• תוכן חדש...