Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי יונדאי אקסנט 2008, שנקנה מ "אויס", לאחרונה כשאשתי נוהגת באוטו לפעמים הוא נכבה באמצע נסיעה, ואז כשממנסים להתניע עוד פעם הוא לא מניע ורק אחרי איזה 20 דקות הוא מניע.

הזמנתי בן אדם שמתעסק עם מערכות לרכב והוא טען שבגלל שהתקינו את הקודן עם שלושה ניתוקים על אותו קוו לפעמים זה גורם לבעיות והוא החליף לי קודן (לקח 600 שקל על תמנון 3 ), אבל היום זה קרה עוד פעם.

אני ואשתי משתמשים במפתחות שונים של הרכב (לכל אחד מפתח) והמפתח הוא עם אימובילייזר מקורי, ולי הבעיה לא קרתה אף פעם, האם זה קשור?

חשוב לציין שאין שום רעשים בזמן שהמנוע נכבה, לפני שבוע עשיתי טיפול לאוטו )105) ובגדול אין לי איתו שום בעיות.

אשמח לדעת מה אתם חושבים על הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

תודה מראש.

פורסם

בוקר טוב יצחק,

מכיוון שהקודן הוחלף והבעיה לא חלפה – שורש הבעיה הוא כנראה לא הקודן. ומכיוון שאתה טוען שהבעיה לא מופיעה כשאתה משתמש במפתח המקורי עם האימובילייזר – שם כנראה שורש הבעיה.

אני ממליץ שתפנה למוסך מורשה של יונדאי כדי לבדוק מולם את הבעיה. במידת הצורך, הם יפנו אותך למנעולן מטעמם (אם הבעיה היא אכן במפתח).

גיל מאוויס

שלום !

יש לי יונדאי אקסנט 2008, שנקנה מ "אויס", לאחרונה כשאשתי נוהגת באוטו לפעמים הוא נכבה באמצע נסיעה, ואז כשממנסים להתניע עוד פעם הוא לא מניע ורק אחרי איזה 20 דקות הוא מניע.

הזמנתי בן אדם שמתעסק עם מערכות לרכב והוא טען שבגלל שהתקינו את הקודן עם שלושה ניתוקים על אותו קוו לפעמים זה גורם לבעיות והוא החליף לי קודן (לקח 600 שקל על תמנון 3 ), אבל היום זה קרה עוד פעם.

אני ואשתי משתמשים במפתחות שונים של הרכב (לכל אחד מפתח) והמפתח הוא עם אימובילייזר מקורי, ולי הבעיה לא קרתה אף פעם, האם זה קשור?

חשוב לציין שאין שום רעשים בזמן שהמנוע נכבה, לפני שבוע עשיתי טיפול לאוטו )105) ובגדול אין לי איתו שום בעיות.

אשמח לדעת מה אתם חושבים על הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

תודה מראש.

פורסם

היי,

איזה קטע, זה בדיוק קרה לאחותי היום ברכב שלה, יותר נכון לפני שלושה שבועות נכבה לה הרכב (אקסנט שנת 02),

היא עצרה בצד והתקשרה אליי בבהלה, בקיצור לקחתי את הרכב ונכבה לי גם במהלך הנסיעה,

היו בכמה מוסכים, אמרו לה שהגיר לא תקין, צריך לעשות שיפוץ (מה הקרה עד היום אני לא מבין),

אמרנו נחכה נראה מה יהיה, בנתיים שלושה שבועות היה שקט, היום בבוקר עוד הפעם, הרכב לא מניע, היא התקשרה אליי,

אני הגעתי , פתאום הרכב מניע, ונכבה אחרי 30 שניות, הנעתי עוד הפעם והוא פתאום מניע סבבה בלי בעיות,

לקחתי את הרכב למוסך מורשה, הם טענו שהקונקטור שמחבר את המשאבת דלק לא תקין, שהכבל שלו שם חצי נשרף,

החליפו, ואני מקווה שיהיה שקט לבנתיים.

יש לציין שאין לה קודן ברכב, הכל מקורי.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...