Jump to content

itschak.y

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של itschak.y

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה VOGIVOG. האם יש איזה שהוא הסבר להפרש המחירים המטורף בין המוסך ליונדאי שופ? החלפתי בסוף את החיישן ושילמתי 1200 ש"ח טבין ותקילין, האם הייתה לי דרך טובה יותר לעשות את זה (אין לי רקע טכני בכלל)?
  2. התופעה חזרה על עצמה גם עם המפתח השני, פניתי למוסך מורשה "הילוך שישי" יונדאי בראשון, אמרו שאין במחשב שום סימן לתקלה, אבל מנסיון של החשמלאי מדובר ב "חיישן מיקום גל ארכובה" בעייתי וממליץ להחליף, האם רוצים 925 שקל על החיישן + 230 שקל עבודה, לא כולל מע"מ, יש לי 2 שאלות למקצועני הפורום: א) ראיתי ביונדאי שופ את אותו החיישן ב280 ש"ח כולל מע"מ, מה יכול להיות הסיבה לכזה הפרש מחיר מטורף? ב) האם האבחנה נשמעת לכם סבירה?
  3. נדלקה איזו שהיא נורת אזהרה? כי לי נדלקת הנורה של האימובילייזר.
  4. אז זהו, שאחרי שהחלפתי קודן, זה קרה שוב. בכל מקרה אני משתמש כרגע רק במפתח השני.
  5. אני ישתמש רק במפתח השני, ונראה. לגבי מוסך יונדאי, הבנתי שבעיה כזו קשה לאתר, האם זה נכון?
  6. פירסמתי שם, מה עושים עם ההודעה הזו? אפשר למחוק?
  7. שלום ! יש לי יונדאי אקסנט אוטומט 2008, שנקנה מ "אויס", לאחרונה כשאשתי נוהגת באוטו לפעמים הוא נכבה באמצע נסיעה ונדלקת נורה של אימובילייזר (עם סימן מפתח), ואז כשממנסים להתניע עוד פעם הוא לא מניע ורק אחרי איזה 20 דקות הוא מניע (לא נעים כשנתקעים באמצע כביש ומסוכן גם). הזמנתי בן אדם שמתעסק עם מערכות לרכב והוא טען שבגלל שהתקינו את הקודן עם שלושה ניתוקים על אותו קוו לפעמים זה גורם לבעיות והוא החליף לי קודן (לקח 600 שקל על תמנון 3 ), אבל היום זה קרה עוד פעם. אני ואשתי משתמשים במפתחות שונים של הרכב (לכל אחד מפתח) והמפתח הוא עם אימובילייזר מקורי, ולי הבעיה לא קרתה אף פעם, האם זה קשור? חשוב לציין שאין שום רעשים בזמן שהמנוע נכבה, לפני שבוע עשיתי טיפול לאוטו )105) ובגדול אין לי איתו שום בעיות. אשמח לדעת מה אתם חושבים על הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש.
  8. עוד פרטים: 1. תיבת הילוכים אוטומטית. 2. כשהמנוע נכבה נדלקת נורה של אימובילייזר עם סימן של מפתח.
  9. שלום ! יש לי יונדאי אקסנט 2008, שנקנה מ "אויס", לאחרונה כשאשתי נוהגת באוטו לפעמים הוא נכבה באמצע נסיעה, ואז כשממנסים להתניע עוד פעם הוא לא מניע ורק אחרי איזה 20 דקות הוא מניע. הזמנתי בן אדם שמתעסק עם מערכות לרכב והוא טען שבגלל שהתקינו את הקודן עם שלושה ניתוקים על אותו קוו לפעמים זה גורם לבעיות והוא החליף לי קודן (לקח 600 שקל על תמנון 3 ), אבל היום זה קרה עוד פעם. אני ואשתי משתמשים במפתחות שונים של הרכב (לכל אחד מפתח) והמפתח הוא עם אימובילייזר מקורי, ולי הבעיה לא קרתה אף פעם, האם זה קשור? חשוב לציין שאין שום רעשים בזמן שהמנוע נכבה, לפני שבוע עשיתי טיפול לאוטו )105) ובגדול אין לי איתו שום בעיות. אשמח לדעת מה אתם חושבים על הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש.
×
×
  • תוכן חדש...