Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוצ"ש 11.6 הייתי עם חברתי היפה מ. (שם מלא שמור במערכת) בזאפה בת"א במופע האירי של יזהר אשדות.

הוא התחיל בשני שירים, לא זוכר בדיוק אילו, ופשוט זייף! כבר חשבנו שאנחנו במופע חובבנים.

ואז שיר שלישי נהיה יותר טוב ומהשיר הרביעי היה מעולה. נתן הופעה טובה מאוד!

אני לא מבין אבל עד עכשיו, ניסיתי לשכוח אבל זה לא יוצא לי מהראש - הוא לא מתחמם לפני הופעה?! הוא מזלזל? הוא עושה צחוק?! מה זה צריך להיות?

זה פשוט נתן הרגשה מגעילה, של זילזול.

בכל אופן, בסופו של דבר נהניתי מאוד מן ההופעה ומהחוויה המשותפת עם החברה. המון זמן רציתי לראות אותו. נ.צ. הבאה - כנסיית השכל.

Mazda 2 2013

פורסם

הייתי במאות הופעות חיות. בחלק ניכר מהן אתה ממש יכול להרגיש שהאומן לא מניע לפני השיר השלישי/רביעי. ממש כמו מנוע ביום קר. אמנם אצל אמנים משופשפים התופעה פחותה בהרבה - ועדיין.

זיוף זה כבר באמת רע, ואפילו קצת מביך לאמן ברמתו, אבל אם משם הערב המריא והייתה הופעה מצויינת - אני לא חושב שיש מקום להתלונן על זלזול. תאמין לי שהוא התפדח יותר ממך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הייתי בהופעה בזאפה שוני עם אשתי היפה נ' (שם שמור במערכת). החברים של נטאשה. רק שחבר אחד נטש. הופעה בלי הזמר הראשי (?) והקלידן ארקדי דוכין. חולה, המסכן.

אחרי חודש, הופעת פיצוי עם החברים של נטשה. עולים לבמה בהרכב מלא (!). באמצע השיר הראשון דוכין יורד. חוזר לשיר השני, ויורד מהבמה סופית.

הופעת הפיצוי הבאה כבר לא היתה של החברים.

:turn-l:
פורסם

חברתי ואני היינו בשבת ברידינג 3 בהופעה "שניים" של מתי כספי ושלמה גרוניך. הם היו נהדרים, איש הסאונד קצת פחות. מדי פעם היו רעשים צורמים מהרמקולים, לא מתאים, אבל לא הוריד במאום מההנאה והתענוג מהמוזיקה של השניים האלה.

ואם כבר בנושא מוזיקה, הנה אחי הגדול בפסנתר, תהנו !

Chopin Ballade no. 1 in G-minor

Q0jd8M4YRRE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עם כל הכבוד ליזהר אשדות, זה קורה גם בדרגים יותר גבוהים.

בשנה שעברה יצא לי להיות בשתי הופעות חיות שהתקיימו בבירמינגהם בהפרש של כמה ימים.

הראשונה הייתה של אריק קלפטון, עם הרבה ציפיות וקהל מכל הגילאים. התוצאה הייתה מאכזבת על גבול הקרימינלי. הבן זונה ניגן כאילו מתוך שינה וזייף על ימין ועל שמאל לכל אורך ההופעה, כאילו עשה טובה שבכלל יצא לבמה. גם הנגנים שלו היו לא משהו, וכנ"ל זמרות הליווי. זלזול בוטה וגורף באלפי הצופים שהתייצבו באולם אותו ערב.

יומיים לאחר מכן, לעומת זאת, הייתי בהופעה החיה הכי טובה שיצא לי לראות עד היום. אמנם רוב הקהל היה מעל גיל 50, אבל במשך שעתיים כל האולם היה על הרגליים והקירות רעדו. זכינו לשמוע עיבודים חדשים לשירים ישנים וקלאסיים, בליווי וידאו ומופע אורות מתוזמן היטב, והתזמורת עצמה הייתה שווה הופעה נפרדת שהייתי משלם עליה בכיף. חוייה איכותית ממעלה ראשונה!

אז מי עשה בי"ס לאריק קלפטון? תתפלא...

_40688589_tuxedo_bbc_300x300.jpg

פורסם
ואם כבר בנושא מוזיקה, הנה אחי הגדול בפסנתר, תהנו !

[אייקון משתחווה]

איזה יופי, תענוג!

רק ללמוד את היצירה הזאת זה סיוט, אז לנגן כמו שצריך זה בכלל...

קשים, קשים הם חיי הפסנתרן.

לדימה:

זה אחד ההבדלים בין הופעות חיות לדיסקים. דיסקים של "הופעות חיות" לא נחשב,

כי ברוב המקרים זהו "בישול" של כל מיני הופעות ביחד, פלוס לך-תדע-כמה תיקונים באולפן.

הופעות חיות יכולות להיות הימור, לפעמים, אבל כשזה עובד - עדיף על פני הדיסק הכי מלוטש, לטעמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שמח ששיתפתם אותי ואת השאר על רשומותיכם מהופעות חיות. טוב לשמוע שזה לא עד כדי כך נדיר.

אני מאוד הופתעתי האמת וזה לא שלא הייתי בהרבה הופעות - הייתי אפילו בכמה וכמה (בין היתר: היהודים, מופע הארנבות של ד"ר קספר, אברהם טל פעמיים, אפרת גוש, דודו אהרון, מוש בן ארי, כוורת בהרכב חלקי ועוד רבים וטובים) ולא זיהיתי זיופים בגודל כזה.

לא חשבתי שאמן בסדר גודל כזה מגיע בלי חימום לקול או מה שאמנים עושים לפני הופעות.

טוב, העיקר שהייתה הופעה מעולה בשעה וחצי שאחרי כן.

מוזמנים לשתף בעוד חוויות מהופעות חיות. 8)

Mazda 2 2013

פורסם

מטאליקה בישראל לפני שנה

הופעה מעולה למרות כמה בעיות סאונד.

באו ונתנו הופעה כמו שצריך.

בלי זיופים ועם נגינה מדוייקת

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

ההופעה האחרונה שהייתי בה הייתה של ALOE BLACC, הבחור דפק חתיכת הופעה, דיבר עם הקהל, הרקיד את כולם, עשה גם ביצועים לשירים של מרווין גאי, ג'יימס בראון והכי מגניב היה המחווה לתוכנית SOUL TRAIN, בה הוא ביקש מהקהל להתפצל לשתיים ואז אנשים נכנסו לרקוד באמצע, היה מדהים. היו איזה 7 נגנים, אחרי ההופעה הוא עלה לעוד 2 שירים. לא נהנתי ככה הרבה זמן.

בסוף ההופעה כשהוא ירד מהבמה שוחחתי איתו ואמרתי לו שאמא שלי הגיעה מישראל וזאת ההופעה היחידה שהיא רצתה לראות, הוא חיבק אותה ואמר תודה, עשיתי להם תמונה ביחד והיא חזרה לארץ עם מזכרת מגניבה לאללה, כולל שטר של דולר חתום :)

הנה סרטון מההופעה :

http://www.youtube.com/watch?v=PtNj--PTXWE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

אם כבר, אז אני רוצה לציין שרק כשאתה שומע הופעה חיה של אברהם טל אתה מבין איזה קול מדהים יש לו! הוא הופיע ב2 מסיבות רחוב בירושלים בשנתיים האחרונות - בחינם!

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...