Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הרכב הוא קורסה 1.2 מנוע Z12XE , איזיטרוניק .

לאחרונה הקורסה שלי מעט רוצה תשומת לב אז היא עושה את הבעיה הזו :

בזמן עמידה, לאחר עצירה ברמזור לדוגמא , המנוע מתחיל לשחק בסל"ד - בין 500 ל 1000 , משהו מאוד מוחשי כמובן , הוצאה לניוטרל , מכת גז קלה עד ל 2000 והמנוע חוזר להתייצב (בערך עדיין יש תנודות אבל קלות של עשרות סיבובים) .

תופעה נוספת : בכביש מהיר טמפ' העבודה צונחת ל 80 מעלות , כשחוזרים לעיר ולפקקים (שגוזלים את הדלק icon_sad.gif ) הטמפ' עולה לאיזור ה 80-85 ורק בעמידה המנוע חם ( 90)

הערכתי : תרמוסטט תפוס .

מועד החלפה - עוד חודש שיגמרו המבחנים ב"ה .

שאלות :

ייתכן והמשחק בסלד נובע ממנוע "קר" או שזה משהו אחר ? ( אציין שהתופעה של ההתקררות קיימת כבר כחודש + , אבל אני קצת בסיום סמסטר אז אני דוחה את זה )

קראתי שכשמחליפים את התרמוסטט (שהוא בעצם פלאנג') מומלץ גם להחליף כבר את החיישן טמפ' (וכמובן את המים) , מוצדק ?

תודה לעוזרים !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

חבל שתחליף סתם חלקים לחבר שהיה לו קורסה גם היתה לו תופעה דומה במוסך מורשה אמרו לו שכך עובד חום המנוע

בקורסה, הוא תנודתי...

לגבי החיתוכים יש לך חנוכיה של קוילים שמתחברים ישירות מעל הפלאגים ,ואם הצינור בין הקויל לפלאג מתבלה או נהרס יש קרטועים כאלו.

תראה אם אתה יכול לחזק את החיבור אחרת אתה צריך להחליף את כל החנוכיה,עסק יקר.

פורסם

יבדק בהקדם , עוד חברים ? קראתי כאן לא מזמן על מישהו גם עם בעיה דומה שהחליף תרמוסטט ונפתרה הבעיה . נחזיק אצבעות .

ד"א תרמוסטט להזמין מאיביי או להוסיף כמה שקלים ולקנות ממוסך מורשה ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...