Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלי שנה. אני מנסה לעלות על הסיבה, בתנאים מסויימים בלבד ההגה וכל הרכב רועדים.

התנאים הם: מהירות בין 80-110, ההגה מוטה מעט (עוד לא ברור לי לאיזה כיוון אבל אני חושב ימינה), הרכב בעליה בשיפוע לא חד או בירידה חדה. גם אם אני מוציא לניוטרל הרכב ממשיך ברעידות וכלום לא משתנה. אין רעשים מהציריות וחופשים גם אין בהגה ובמיסבים. גם בלימה לא תשנה את הרעידות.

מאז שהרכב אצלי הוחלפו:

רפידות בלימה וצלחות,

מיסבי גלגל קדמיים,

איזון גלגלים בוצע פעמיים במהלך השנה והוחלף אפילו צמיג אחד.

כל זה לא העביר את הבעיה.

כיוון פרונט נבדק לפני חצי שנה ונמצא תקין, גם האחוריים.

אשמח אם למישהו יש רעיונות. תודה.

פורסם

רעידות בהגה איזון גלגלים , משיכה של הרכב יתכן כיוון פרונט ויתכן הפרש גבהים.

בן צמיג ישן לצמיג חדש באותו הציר.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

שני הצמיגים במצב די דומה. איזון בוצע פעמיים וכיוון פרונט אמרו שלא צריך, הרכב היה על המכונה והם הראו לי שזה בטווח הירוק.

פורסם

יש צמיג ישן וצמיג חדש על אותו ציר , אחד שחוק במידה מסוימת ואחד לא מה שיוצר הבדל גובה בן שני הצדדים.

תחליף בין הגלגלים הקידמים לאחוריים ותראה אם יש שינוי.

הג'נטים ממגנזיום ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

ציריות עקומות עלולות לגרום לרעידות האלו.

מה גם שציריה רועדת תעשה נזק לגיר עצמו (שבר בדיפרנציאל). ראיתי כמה אימפלות\לה-סייברים כאלו.

פורסם

מניסיוני הדל עם סובארו DL (ולא שיש מקום להשוואה), בעיה דומה שהייתה לי נגרמה כתוצאה מבולם אחורי גמור. רעידות בכל הרכב בדיוק בטווח המהירויות הללו, בעיקר כשפונים ימינה.

למזלי המוסכניק שלי יצא יותר מפייר איתי בנושא, ואחרי שטענתי מהיום הראשון שיש לי הרגשה שזה בולם, ואחרי שהוא החליף לי 2 ציריות, עשה לי כיוון פרונט ואיזון גלגלים, הוא החליף זוג בולמים על חשבונו.

נחזור לנושא, תבקש במוסך שיבדקו גם את הבולמים, אני מניח שאחד האחוריים.

אגב, לפני שהתחילו הרעידות, קרה לך שירדת עם הרכב ממדרכה, או עלית על בור גדול בכביש?

פורסם

איך אפשר לדעת אם הציריה עקומה?

ובקשר לבולמים לא נראה לי כי הבדיקה הפשוטה של לחיצה על הרכב ולחכות שיעלה ולא יירד שוב לבדיקת התקינות שלהם עוברת יפה.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

פנה למעבדה לרכב בחולון הם מתעסקים עם פרונטים וכדו' ויש להם את הציוד המתאים לבדיקות ולתיקונים.

אני חושב גם על הבולמים, אבל זה מצריך בדיקה רצינית יותר מלחיצה על הרכב.

אגב אם הרכב סוטה ימינה בכביש מהיר זה תקין.

קובי

פורסם

הרכב לא סוטה כלל.

תפוחים לא היו אמורים להראות חופש? אני מסובב את הגלגל ימינה ושמאלה ואין חופשים. איך בודקים אותם?

פורסם

ניגשים למוסך ומציגים את הבעיה (להלן: רועד לי הרכב ב 100) ללא הצגת הפיתרון (להלן: אני חושב שהציריות שלי עקומות. תוכלו להחליף לי אותן?) מבקשים מבעל המוסך הצעת מחיר לתיקון והתחייבות שהבעיה תיפתר, ומבלי שתהפוך לפרה חולבת.

בהצלחה

פורסם

welcome to the club of chevy. נראה לך שככה פותרים?

הם בעצמם לא יודעים את הבעיות! מכמה שיחות שלי מסתבר שאין לעובדים שם הרבה מושגים על הרכב הזה. במצב כזה מה שהם יגידו לי זה שכל מערכת ההיגוי פגומה כולל המסרק והתפוחים, הציריות והמיסבים.

מניסיון של חבר שהחליפו לו את כל העולם תמורת רק 6500 ש"ח. ברור שזה פתר את הבעיה, הרי גם להחליף את הרכב פותר את הבעיה. למה אתה חושב שהם יודעים יותר מכל מה שיש באינטרנט?

הפורום הזה נועד לאנשים שלא ממש מעוניינים מכל מיני סיבות (כתבתי כבר אחת עכשיו) ללכת למוסך.

• תוכן חדש...