Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אתמול ניגשתי למכון הרישוי על מנת להעביר את הרכב טסט. הכל עבר די בהצלחה חוץ מבדיקת פליטת גזים מזהמים,ולפי מה שאמר לי הבוחן אני חייב להחליף דוד אחורי. שאלתי אותו מה הסיבה והאם יש חור או בעייה כלשהי עם הדוד, והוא ענה לי בכעס "הדוד שלך מזהם תחליף וחלאס!", אז הסתובבתי ופניתי לאחראי והוא אמר לי "אם צריך להחליף צריך להחליף".

לא נתנו לי שום הסבר הגיוני למה להחליף וניסו להתחמק מתשובות, אז לפני שאני רץ להחליף את החלק רציתי לשאול מה יכולה ליהיות הבעיה? עליי לציין שגם לפני שנה הייתה לי בעייה באותה בדיקה אבל אז תוסף (שהם מכרו לי) פתר אותה.האם זה רק בגלל התקנות החדשות של משרד התחבורה?:roll:

תודה מראש לעוזרים

פורסם

שלום לך.

1. יש תרד' יעודי לעניין.

2. לפחות היית מעלה בסריקה או ברישום, את הנתונים של הבדיקה כפי שנמסרו לך בטופס המקורי של הבדיקה,

בפורום מקצועי, "אמרו לי/ /שתו לי/ " וכו, לא יביא לתשובות מקצועיות ראויות. תשובה יש שתינתן רק לאור נתוני טופס הבדיקה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...