Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אז ככה, מזה זמן שאני מתעניין ברכבי אספנות ומוצא בהם משהו ייחודי ומעניין.

לאחרונה שקלתי קניית רכב קומפקטי וחסכני, בעוד אני מתלבט עלה בי הרעיון ללכת לא רק על רכב "פרקטי" אלא על רכב "מיושן" בעל הסגנון האספני שאני אוהב, רק שיש כמה משתנים שצריך לבדוק כדי שאדע אם אני יכול להרשות לעצמי להכנס בכלל לתחום.

אני מחפש רכב אספנות(עם שנתון כמה שיותר גבוה) או רכב "כמעט אספנות", שמצד אחד תיהיה בו הייחודיות אך מצד שני יוכל גם לשמש אותי לנסיעות של לפחות כמה עשרות קילומטרים מדי סוף שבוע.

העובדות הם כאלה, כרגע אני בצבא אז הזמן שאני יכול להשקיע בו הוא מספר שעות בסופי השבוע, ואני לא רוצה להכנס למרתון של השגת חלפים ושיפוצים חוזרים ונשנים.

אציין גם שהידע המכאני שלי הוא בסיסי +, ואני מתכוון להרחיבו באמצעות ספרות ומקורות ידע שונים. בעיקר חשוב לי שהרכב יהיה כמה שיותר אמין ופשוט מבחינה מכאנית, כדי שיהיה יותר קל להתמצא ולהרחיב את הידע עם ההתעסקות איתו, ובנוסף שלא יהיה מטחנת דלק ניידת כי בסופו של דבר המטרה היא בעיקר הניידות ולא חיפושית(אני מודע לאמינות הרכב אבל אני לא מתחבר אליו).

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין, האם כדאי להכנס לזה והמלצות קונקרטיות לרכבים שיתאימו לי.

תודה רבה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיפושית, וולוו 240 / 740, רנו 5, אאודי 80

זולות יותר לתחזוקה יהיו: סובארו (לסטיינשן יש סגנון), פיאט אונו, פג'ו 205,

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הצעות מעניינות, ממתין לעוד. בין היתר אני אוהב רכבים בסגנון הפורד קומט ופאלקון,אבל לא רוצה להכנס לאמריקאיות.

פורסם

עדיין מחפש הכוונה לעוד דגמים שיענו על הדרישות שלי ורמת האחזקה שאני יכול לספק.

השאלה היא גם עד כמה ישן אני יכול ללכת ועדיין לקבל רכב אמין, בסיסי ולא זללן...

פורסם
עדיין מחפש הכוונה לעוד דגמים שיענו על הדרישות שלי ורמת האחזקה שאני יכול לספק.

השאלה היא גם עד כמה ישן אני יכול ללכת ועדיין לקבל רכב אמין, בסיסי ולא זללן...

Golf mk1 cheap and reliable lots of parts availeble 672SH.jpg

פורסם

חיפושית

זול אמין מלא חלקים וניראת טוב

לא אוכלת הרבה דלק

אני מישתמש בה ביום יום

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

"השושנים" אפשר קצת הכוונה מבחינת דגמים... אני שומע על האלפא של היום שהן לוקות באמינות, מה לגבי הישנות?

פורסם

בהמשך להמלצה של אילן -

אני נוסע על אונו 1994 ויכול לומר לך שעל אף שאני חולה (בצורה דפוקה לחלוטין) על גרמניות ו BMW בפרט

מדובר ברכב שמבחינתי נותן כרגע אחלה עלות-תועלת!

אני עכשיו בשלבים הסופיים של הלימודים ונמצא בהתמחות כך שההכנסות לא גבוהות במיוחד, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

הרכב יחסית מאוד פשוט ואת רוב הטיפולים אני עושה לבד בבית או בהכוונה עם חברים\מכרים.

אני כרגע חוזר מחבר שהיה צריך למכור אונו אחרת לברזל ונתן לי לפרק מלא חלקים.

כך שיש לי מלא חלקים להמון זמן (שלא נצטרך) ובלי קשר לא בעיה להשיג.

הרבה פעמים אני פוזל לכיוון לנציות ואפילו קצת אלפות, שלדעתי יכולות להיות הרבה יותר מהנות בנהיגה, אבל אני קצת חושש מהעלויות אחזקה וחלקים (אגב, לפי מה שהבנתי חלק גדול מהחלקים של לנציה הם של כמו של פיאט)

שיהיה בהצלחה!!!!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לפני שאכתוב - גילוי נאות - אני חולה אלפות ובעבר הייתי חבר במועדון בעלי האלפא (לא הקלאסיק הלא ברור...).

עם כל הכבוד לאלפות, הן ייתנו לך הנאה אין סופית, אבל חיסכון זה לא. אלו מכוניות שצריך לשמור מתוחזקות בצורה מושלמת ולא ניתן לעגל פינות כי אז משלמים באמינות. כשמטופלות - אמינות ומצוינות, אבל בדרך כלל לא מטופלות......

לגבי מה שנאמר לעיל - מסכים לחלוטין עם 2 ההצעות הכי קונקרטיות שקיבלת - גולף דור 2 או אונו (גם דור 2 אחרי 1990, הדור הראשון פחות אמין ובנוי יותר חלש). שתיהן יהיו אמינות מאוד, כאשר התיקונים של האונו במידת הצורך גם יהיו זולים. באונו תתרכז במנועי ה- fire למיניהם ולא מנוע 903 סמ"ק המיושן, החלש והפחות חסכני.

בהצלחה.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• תוכן חדש...