Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר יכל להגיד לי שעברו יותר מידי שנים, שהפריט לא נקנה אצלו, שהפריט כבר לא עדכני אז הוא לא מקבל אותו, שהפריט לא נקנה בפריז, שהפריט לא נקנה בצרפת, שהפריט לא נקנה באירופה, שהפריט לא נרכש באירו, שהפריט לא נרכש בעשור הנוכחי...

:lol: :lol: :lol:אהבתי.

מקסימום תודעת תאמאות!

טמעות... :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו

נגמר

היום היה המשפט

אחרי שהוא נקבע בכלל ל10.2.2012

האם קיבלתי הודעה בדואר?

לא.

היה משפט ונשלח לי הפרוטוקול,שלחתי פקס מיידית והמשפט נדחה להיום.

פתחתי את המשפט בהתנצלות מול נציגת באג שהגיע בפעם שעברה לשווא.

בסך הכל השופטת מאוד האמינה לגירסתי ולא הבינה פשר התנהלות באג.

היא אפילו נתנה דוגמא מאוד דומה למה שאושרי סיפר על ארה"ב.

נציגת באג חזרה ואמרה שהנזק לא הגיוני- זאת אומרת שאני עשיתי אותו, ואמרתי לה,סבבה,בפעם הבאה אני אסגור את הפריט הייטב,וביחד עם הקבלה אגש לחנות ואקח את כספי בחזרה. מה אני צריך את כל המסיבה הזאת?

הייתי אומר למוכר שנקנה לי בטעות, לא השתמשתי במכשיר- תן לי תכסף!!!

בסופ]ו של דבר נציגת באג החליטה לא לוותר ושאלה אם אני רוצה את הכסף או מכשיר חדש בדגש על זה שהיא נוטה לכיוון החזרת ה99$ ולך מפה.

השופטת התעקשה שאקבל מכשיר ח-ד-ש

יש צדק רבותיי

והוא מתוק.

מה למדתי כאן?

תמיד,אבל תמיד, טרם התשלום, לפתוח את האריזה ולבדוק האם תקין.

{נכון לכל מכשיר שאקנה מהיום}

להימנע ככול האפשר מלקנות מרשת BUG

להיות רגוע במישפט ולהיצמד לעובדות ולא לדרוש פיצויים גדולים {השופטת מאוד העריכה את זה שרשמתי בכתב התביעה שאני דורש מכשיר חדש או תשלום בחזרה ולא רשמתי תנו לי 20000 שקל על עוגמת נפש- דבר שכל בנאדם מנפנף בו בבימ"ש לתביעות קטנות ורואים שזה ממש מרגיז את השופטים}

תודה רבה לכולכם,קטנים וגדולים על הטיפים. בזכותכם זכיתי למכשיר חדש דנדש.

בהערכה,

אלעד

DSC07437.jpg

DSC07438.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

גם לי יש סיפור על הרשת.

לפני חודשיים קיבלתי מתנה TABLET של ARCOS.

עולה איזה 800 שקל.

פותח את האריזה והופה, המסך סדוק כולו.

לא נעים אבל ניגשים לBUG והפלא ופלא, המוכר טוען ששבר לא מכוסה באחריות.

אני יודע, אני עונה לו, אבל אני לא שברתי, ככה זה הגיע.

דבר עם הקיר.

הסכימו כמחוות רצון טוב עלאק לשלוח אותו ל"תיקון".

אממה, התקשרו מהמעבדה לומר לי (שוב) ששבר לא מכוסה באחריות והחלפת מסך תעלה לי...800 ש"ח.

יענו מסך במחיר של מכשיר.

עניתי להם באדיבות שהם יכולים לדחוף את המכשיר עמוק לתחת שלהם ורק בגלל שקיבלתי אותו מתנה אני לא פונה לבית משפט.

פורסם

לא אושרי

לא נתנו לי כלום מעבר למכשיר חדש

זה אשכרה לקח לחיים

קרה לך דבר כזה?

תחזיר לקופסא, סגור יפה,

לך קח את הכסף וקנה במקום אחר.

או לחילופין, כנס לחנות, תבקש את אותו המוצר, זרוק להם את המקולקל ורוץ מהחנות.

אבל הדבר הטוב ביותר הוא פשוט לא לקנות מהם יותר.

סיאל, הסיפור שלך מריגז אותי במיוחד.

באמת שהייתי הולך ולוקח חדש מהחנות.

ולכו תתקשרו למשטרה...

פחחח

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מדהים שחברה גדולה ובעלת שם הולכת למשפט על פאקינג 300 שקל. רק ההתעסקות שלהם, שלך ושל מערכת המשפט בעניין הזה היא בטח פי עשר. איזה בזבוז. ובסוף הם רק יוצאים מופסדים מזה - עוד לקוח לא מרוצה שלעולם לא ימליץ עליהם לאף אחד. והכל בשביל מוצר שעולה להם פחות מ-200 שקלים. כל הכבוד שהלכת עם האמת עד הסוף. מגיע להם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מוכרח לספר שלפני זמן מה קניתי עכבר אלחוטי (מייקרוסופט) בבאג נתב"ג. היו לנו חודשים סבירים יחדיו ופתאום עשן התחיל לעלות מהמשדר שלו. נזכרתי שאמורה להיות אחריות כלשהי, אבל אין קבלה ושום כלום.

אכן היה בלתי אפשרי להשיג את החנות בנתב"ג אבל שירות הלקוחות של באג ניפק לי עותק קבלה תוך מספר שעות והפנה אותי לסניף הקרוב לביתי להחליף את החלק השרוף. הייתה התנהלות מאוד נעימה ושירותית מצידם שהפתיעה לטובה.

מה שלדעתי סיבך את העניין אצלך לדעתי הוא שהיו סימנים של פתיחה לדעתם. יש סיכוי סביר שהמעבדה שלהם לא משקרת וגם אתה לו משקר. יכול להיות שמישהו באחסנה של הדיוטי פרי או בחנות עצמה ניסה לשחק עם המוצר או החליף באחד פגום.

לי כבר קרה שמוצרים "נעלמו" מהחבילות לשמירה.

לפחות הסיפור שלך נגמר כרצונך!

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
מדהים שחברה גדולה ובעלת שם הולכת למשפט על פאקינג 300 שקל.

אותה חברה גדולה היא בת משפחה לעורך המקומון שבגלל חמדנות של 150 ש"ח

הוא הפסיד בכלל 500 + לקוח.

לאלעד - כל הכבוד על הנחישות והיושר,

אני הייתי נשבר ומתעייף מזמן.

- - - -

הערת שוליים:

הפחדתם אותי עם העכברים של מייקרוסופט, חצי מהתגובות קשורות אליהם...

מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ראיתי אם הוא הגיב פה, אבל גם לליביו חבר הפורום הרומני והחביב היה סיפור דיי גדול עם באג.

בוא נגיד שבזכותו הפסיקו הרבה מאוד אנשים לקבל מטען לא מקורי עם האייפון 4S החדש והיקר שלהם.

באג ללא ספק מתחרה בהוט על תואר "שירות הלקוחות הגרוע ביותר"

הדבר היחיד שקניתי בבאג לשמחתי עובד (XTREAMER) (וזאת רק כי לא היה מקום אחר לרכוש.. KSP לא הביאו בזמנו) אבל ללא ספק שבחיים לא אקנה מהם דבר.

פורסם

יאללה, 1:0 לאזרח הקטן מול המנגנון :)

אני די מופתע מכמה שבאג יצאו סתומים מכל העניין. יש לי הרגשה שעלות שכר מי שיצגה אותם + נציג + נסיעות גבוהה יותר ממחיר העלות של אותו מוצר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הפחדתם אותי עם העכברים של מייקרוסופט, חצי מהתגובות קשורות אליהם...

מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים מלח מים

אתה עושה צחוק? מלח מים זה להבריח דבורה.

עפ"י הוראות היצרן, בכדי להעביר עין הרע מעכבר מיקרוסופט יש ללחוש 3 פעמים ברצף את השילוב הקדוש אמנטל-גרוייר-קממבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי תסבירו לי איך לטענתכם הלקוח הרוויח כאן. מי שהרוויח כאן זה בית העסק, מכיון שלאחר התשת הלקוח, הלקוח קיבל בדיוק ורק את מה שהוא היה אמור לקבל במקור ולא שקל מעבר לכך.

ומה עם הזמן של הלקוח והטלפונים והפקסים וכו'.

מבחינת הלקוח הוא יכול לכל היותר לטעון לתיקו.

מבחינת בית העסק יש כאן סכום כסף שבכל מקרה היה צריך לצאת ממנו, אה כן ויש גם עוד לקוח אחד שלא הגיש תביעה... וכאן תנחשו מי הרוויח.

פורסם

להחזר כספי יש לפעמים חסרון, לדוגמא, אפל אכלו אותה בקנדה, לקוח קנה מס' מכשירי אייפד, הוציא את האייפד מהמכשיר ושם באריזה חימר במשקל דומה לאייפד, ארז את המכשיר מחדש והחזיר לחנות,

החנות החזירה לו את הכסף ומכרה אייפד-חימר ללקוחות אחרים.

אני רכשתי שרשרת לאמא שלי ב-Swarovski בפריז, ב-140 יורו, לאחר הרכישה שמתי לב שיצאתי פיתה, ולא נשאר לי כסף להמשך הטיול, חזרתי אליהם אחרי שעה וביקשתי להחזיר את המוצר (לא פתחתי אותו), העובד בחנות אמר לי כי שום אפשרות לקבל החזר כספי ורק אם הייתי תושב פריז הייתי מקבל שובר זיכוי, לאחר מכן הם שאלו את שאלת השאלות: "Do you want to speak with the manager?", לאחר שיחה קצרה עם המנהל בסגנון "אני פונה ללב שלך" ו-"במדינה שלי ככה זה עובד", קיבלתי את כל הסכום בחזרה.

:lol: :lol: :lol:

----

פורסם

אם הוא היה יודע באמת "איך זה עובד" במדינה שלך, הוא היה מוציא מתחת לדלפק את השוט-גאן! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...