Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה קלאץ' c-15

Guest botzek1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שתרכיב חדש, רק הזמן שתשקיע על הפירוק מהישן לא שווה את זה.

בטח לא כשהמייסב הנ"ל לא עולה יותר מידי.

קובי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פירקתי את הגיר והקלאץ'. חוץ מזה שהמיסב לחץ הרעיש מעט כשסובבתי אותו ביד לא ראיתי בעיה בקלאץ' חוץ מזה שהוא שחוק. בציר הראשי בגיר אין חופש חריג, לפי המכונאי שהסתכל עליו הוא אומר שאי אפשר לאבחן גיר כשהוא סגור אבל לדעתו הגיר דפוק לפי הרעש שהיה. פירקתי את הגיר מהרכב השני אבל אני עדיין מתלבט אם לפתוח את הגיר הקיים או להרכיב את השני שאני מקווה שהוא תקין. מעולם לא פתחתי גיר אבל ניסיון כללי יש. יש סיכוי שאני ממש אסתבך אם אפתח אותו לבד?

פורסם

אם תסתבך בפתיחה של הגיר רק אתה תוכל לומר, האם ביצעת כבר דבר בסדר גודל כזה?

אני חושב שאם אתה מבצע את העבודה אז תרכיב את הגיר השני, אם זה פתר את הבעיה אז הרווחת פעמיים, גם פתרת את הבעיה וגם תוכל לשבת על הגיר ההרוס ולהתעסק וללמוד כיצד לתקן אותו ואז לשמור אותו במצב תקין בצד למקרה שתצטרך באחד הימים.

קובי

פורסם

החלטתי לפרק אותו. אני יעדכן בתוצאות

פורסם

לפני שאתה רץ לפרק את הגיר:

תחפש מדריכים כאלו באינטרנט אולי תמצא משהו שיוכל לעזור לך.

תצלם כל פעולה שלך ל2 מטרות:

1. תוכל תמיד לראות איך זה מורכב מבלי לשבור את הראש מה שייך לאיפה.

2. תעלה לפה מדריך ותשתף את כולנו.

קובי

פורסם

יכולתי להיעזר בסרוויס בוקס של סיטרואן אבל משום מה הוא נחסם לי. מישהו יודע על אתר אחר עם שרטוטים דומים?

• תוכן חדש...