Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה קלאץ' c-15

Guest botzek1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הקלאץ' ברכב מרעיש מאוד כאשר הרכב נמצא בניוטרל והקלאץ' משוחרר. כאשר לוחצים על הדוושה הרעש נעלם כמעט לגמרי. אמרו לי שכנראה מיסב הלחץ גמור. האבחנה נכונה? מה עוד יכולה להיות הבעיה?

דבר נוסף- יש גם הרגשה שהרכב סוחב הרבה פחות. יכול להיות שבגלל שהמיסב גמור הקלאץ מקשה על סיבובי המנוע?

פורסם

שלום רב !

אין קשר בין המיסב לסחיבה.

מיסב מנוטרל מפעולה בעת עזיבת הרגל מהקלאץ.

אפשרות אחרת לרעש מיסב להילוך ישיר בגיר זקוק להחלפה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אכן צביקה צודק.

רעש ממיסב הלחץ ייתקיים מתי שהדוושה לחוצה ולא כאשר היא משוחררת. ככל הניראה הרעש נובע ממיסבי גיר שחוקים ובלויים שזה גם אכן משפיע על סחיבת הרכב.

:)
פורסם

מבחינה הגיונית הייתי חושב שרעש מהגיר היה נשאר בכל מצב... להזכירכם הרעש קיים רק כאשר הרכב בניוטרל והדוושה לא לחוצה. בנוסף מי שאמר לי שהרעש הוא מיסב לחץ הוא מכונאי... בלי קשר יש לי עוד גיר בבית, אתם ממליצים לנסות להחליף?

פורסם

האם אתה משלב להילוך ברמזור ומתתין עד שהרמזור הופך ירוק?

במידה וכן, אז אתה הולך את מייסב הלחץ, ועוד יותר גרוע- אתה הורס את מייסב החלקה שהחלפתו הרבה יותר מסובכת.

כמו כן, הקישורים שנתת אינם עובדים.

קובי

פורסם

האמת שלא, ברוב המיקרים אני מוציא לניוטרל. בכל מקרה באיזור שלי (טבריה) אין הרבה רמזורים. לדעתך זה הקלאץ' או שאתה חושב שזה הגיר (כמו האחרים שענו)?

פורסם

אני זהיר בדבריי:

בצע נסיעה במהירות שיוט בהילוך רביעי ותגיד אם הרעש ישנו או לא.

בעיקרון, מייסב הלחץ נותן קונטרה למנגנון המכני להתרת ההילוכים.

כשהדוושה אינה לחוצה, הדיסקה וגוף המצמד מסתובבים יחד ומייסב הלחץ עומד.

כשהדוושה לחוצה, מייסב הלחץ נכנס לפעולה, גלגל התנופה מסתובב מכוח המנוע, וגל היציאה מסתובב במהירות אחרת או שאינו מסתובב כלל, בזמן הזה מייסב הלחץ בשימוש ומסתובב יחד עם גלגל התנופה.

קובי

פורסם

אין שום רעש. הרעש ישנו אך ורק בסרק כאשר הדוושה משוחררת, ואפשר לומר שהוא חזק ונשמע כאילו זזים שם דברים בפנים, כלומר אין לו צליל אחיד

פורסם

יש רק מכון גירים אחד בטבריה ואני לא מתכון להיכנס אליו מסיבות שונות. כנראה שאפרק את הגיר בבית ואבדוק את זה. לטוענים שהבעיה בגיר- אם זה אכן כך איך אאבחן את זה? חופש בציר הראשי? או שצריך לפרק את הגיר ממש? תודה רבה לעוזרים

פורסם
יש רק מכון גירים אחד בטבריה ואני לא מתכון להיכנס אליו מסיבות שונות. כנראה שאפרק את הגיר בבית ואבדוק את זה. לטוענים שהבעיה בגיר- אם זה אכן כך איך אאבחן את זה? חופש בציר הראשי? או שצריך לפרק את הגיר ממש? תודה רבה לעוזרים

אני מניח שתצטרך לפתוח את הגיר לחלוטין ולבדוק את המייסבים שבו.

:)
פורסם

יש לי עוד רכב כזה שלם לפירוק בבית. נראה לי שאחליף בין הגירים ואחסוך את הפירוק שלו מאחר וזה נראה לי מסובך מעט בשלב זה. תודה רבה על העזרה, אחזור לעדכן בסיום העבודה!

פורסם

אם זה באמת המצב כדאי לי להרכיב את המיסב שאפרק מהרכב השני? או שעדיף לקנות חדש? יש דרך להעריך את מצב המיסב?(כשהוא מפורק כמובן)

• תוכן חדש...