Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכוווולם, אני דוחה את הטיפול הזה כבר הרבה זמן וזה ממש לא לעניין אולי תוכלו לעזור לי...

במוסך מורשה נאמר לי שלקליאו יש טיפול בינוני שעולה 830 ש"ח - כל 15000 ק"מ/שנתיים

וטיפול גדול שעולה 1700 (!) ש"ח - כל 30000 ק"מ/4 שנים

מדובר ברנו קליאו B 2002 גיר רגיל.

הדילמה שלי היא האם באמת שווה לי להשקיע כל כך הרבה כסף על טיפול, ומה ההבדל בין שני הטיפולים

(או- מה כולל טיפול לרכב בכללי? אין לי מושג). שאלתי והבחור במוסך זרק לי מילים שבקושי הספקתי לתפוס ואין לי מושג אולי תוכלו להסביר לי את זה במונחים לטמבלים...

בתיעוד של הרכב בוצע טיפול בינוני לפני שנה וחצי אז כנראה שצריך לעשות טיפול גדול.

אתם באמת חושבים ששווה להשקיע או שעדיף לי לקחת למוסך לא מורשה ולקחת סיכון?

אני אשמח לשמוע מה המקצוענים כאן חושבים.

ועל הדרך, המזגן שלי לא מקרר והמוסך המורשה נתן הצעת מחיר של 350 ש"ח לבדיקה

חברים אמרו לי שצריך רק "למלא גז" ובמוסך הוא הסביר לי שאם חסר גז אז יש דליפה, הגז לא אמור להיגמר סתם ככה.

מי מחרטט אותי?!

תודה מראש ח'ברה...

פורסם

בספר הרכב, בעמודים האחרונים מופיע פירוט של כל מה שצריך לעשות, לפי סוג הטיפול.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

במשך שנה וחצי לא הכנסת את הרכב לטיפול?

לידע כללי:

מחליפים שמן כל שנה, לא מעבר לכך.

השמן מאבד מתכונותיו, נגזר ומתחמצן ולכן חובה להחליף.

את ההבדל בין 2 הטיפולים אתה יכול לדעת לפי מה שכתוב בספר הרכב.

אני מאמין שבטיפול הקרוב יחליפו נוזל בלמים,בלמים, רצועות וכדו' בנוסף לשמנים ונוזלים שיש בטיפול רגיל.

לא חובה להיכנס למוסך מורשה, זה לא שיש לך רכב נדיר שאף אחד לא יודע איך להתעסק איתו.

אם תציין מהיכן אתה בארץ נוכל להפנות אותך למוסך אמין באזורך.

קובי

פורסם

אני גר בקריות ואני אשמח להמלצה על מוסך טוב

איך שקניתי את הרכב לפני 5 חודשים, הייתי אמור לעשות לו טיפול

אני כל כך פרנואיד ממוסכים (הכל בגלל כלבוטק (-: ) שאני כבר כמה זמן דוחה את הטיפול, גם בגלל כסף וגם בגלל שלמרות שאני לא מבין בתחום אני משתדל שלא ידפקו אותי...

במוסך מורשה נאמר לי שהטיפול לא קשור להחלפת בלמים וזה משהו בנפרד.

תודה קובי(?)

פורסם

יש לי drivers manual לא חושב שזה הספר שאתם מתכוונים אליו יש בו רק הפנייה ל SERVICE BOOKLET ולא הצלחתי למצוא דבר כזה ברשת...

בכל מקרה יש המלצות למוסך טוב בקריות?

אם לא לטיפול אז לדברים קטנים שיש לי לתקן, וישר אחורי שלא עובד, כפתור תקוע של נורת אזהרה ועוד כמה דברים שבטוח

אין לי למה לטפל בהם במוסך מורשה...

• תוכן חדש...