Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז יש מצב שאני אגיע למצב של גיא.. ? :?

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=41104

כל עוד העוצמות והפאזות שוות!

לחבר כך את הסאב יוצר מצב עבודה מסוכן עבורו. יכול להיווצר מצב שהעוצמות או הפאזות לא יהיו שוות ואז... בום!

תכלס אפשרי, שאלה האם זה בטוח :?:

שאלה טובה. חארם על הסאב הדנדש :cry:

אין שום מצב תגיע למצבו של גיא המסכן אצלו החיבורים שונים

משלך אתה מחבר את 2 הסלילים והוא נראה לי סליל 1

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
8. אין טעם להגיב להודעות שכבר עבר התוקף שלהן (יצאו מהדף הראשי של הפורום שבו

פורסמו) אלא אם ממש יש לכם מה לחדש. תגובות בסגנון "כל הכבוד על ההשקעה" לא ממש

תורמות לדיון אשר גם ככה עבר זמנו. נא להמנע באופן כללי מהקפצת הודעות שלא לצורך.

בפורום קנייה ומכירה חל איסור מוחלט להקפיץ (עיינו בכללי פורום קנייה ומכירה לפרטים נוספים).

טוב, אחרי שעברתי קצת על כללי הפורום כדי לדעת אם להקפיץ את התרד, או לא..

הגעתי למסקנה שאני אקפיץ :lol: כיוון שקיים בתרד כל הרכיבים שיש לי. וזה המשך לשאלה הקודמת שלי :oops:

בקיצור ולעניין..

אם אני מגשר כל 2 ערוצים לסליל בסאב,

1. איך אני מחבר את ה-RCA שיוצא מה-HU לכל ה-4 הערוצים ? (ע"י מפצל RCA? שהבנתי שלא כל כך ממולץ, יש אפשרות אחרת?)

2. איך אני גורם למגבר לעבוד כ-מונו ולא כסטריאו ?

תודה רבה לעוזרים. :wink:

אורן.

פורסם

משתמש במפצל RCA, הוא לא מוריד באיכות.

לאחר מכן פשוט מחבר כמו שהיית מחבר 4 רמקולים. בזוג הערוצים הקדמיים מחבר ימין ושמאל (בגישור יהיה איחוד של שניהם ולכן סיגנל מונו) וכנ"ל בזוג האחורי.

פורסם

ותגידו אם אני יחבר לו גישור אחד ממגבר 4 ערוצים ב4 אוהם זה יהיה טוב או שאני יצטרך לחבר ב-2 אוהם

אה ועוד שאלה אם יש לי מגבר של 4 ערוצים אני יחול לחבר 2 יציאות ממנו ב4 אוהם לקומפוננט ותשתי יציאות השניות בבריג' של 2 אוהם לסאב(הסאב הזה של קיקר) כאילו לעשות 2 יציאות 4 אוהם ועוד שתי יציאות 2 אוהם

פורסם
משתמש במפצל RCA, הוא לא מוריד באיכות.

לאחר מכן פשוט מחבר כמו שהיית מחבר 4 רמקולים. בזוג הערוצים הקדמיים מחבר ימין ושמאל (בגישור יהיה איחוד של שניהם ולכן סיגנל מונו) וכנ"ל בזוג האחורי.

איל, ראשית, תודה על התגובה. :mm_yeah:

כמה עולה מפצל RCA איכותי כיום?

האם הציור שציירתי מטה מתאר את מה שהסברת לי כרגע?

תודה. 8)

פורסם
כמה עולה? כמה עשרות של שקלים.

כן, הציור נכון (חוץ מהמילה BRINGED :wink: ).

טעות שלי :lol:

תודה איל. :ladysman:

אני חושב בימים אלו לצפות את התיבה של הסאב שלי בריפוד שעושים בדרך כלל לכסאות/כריות וכדומה.

ריפוד בגוון של עור חיות..

ocelot1.jpg

calf1.jpg

zebrawhite1.jpg

אומנם עולה "קצת" יותר מ-לבד, אבל יכול להיות יותר מעניין. 8)

מה דעתכם ? :roll:

פורסם

חשבת על כיוון של פרווה :).

רעיון נחמדי לציפוי הוא משהו מבריק, מעין כיסוי של פלטות מתכת וציפוי מחזיר אור בסגנון עתידני.

פורסם
ותגידו אם אני יחבר לו גישור אחד ממגבר 4 ערוצים ב4 אוהם זה יהיה טוב או שאני יצטרך לחבר ב-2 אוהם

אה ועוד שאלה אם יש לי מגבר של 4 ערוצים אני יחול לחבר 2 יציאות ממנו ב4 אוהם לקומפוננט ותשתי יציאות השניות בבריג' של 2 אוהם לסאב(הסאב הזה של קיקר) כאילו לעשות 2 יציאות 4 אוהם ועוד שתי יציאות 2 אוהם

ובבקשה תענו לי אתם בכלל לא הסתכלתם על ההודעה

ובקשר לבדים לדעתי הבדים האלה לא מתאימים לסאב ולא לאוטו אבל תעשה מה שאתה רוצה!

• תוכן חדש...